Shakti, akire büszkék lehetünk! - Kvantumugrás II.

Keribredso tudja...Legutóbb írtam a kvantumugrás kapcsán, hogy nem sok olyan sikertörténetet olvastam még, amikor egy hétköznapi ember álmodik egy nagyot, és pillanatok alatt meg is valósítja álmait. Van azért példa erre is. És nagyon remélem, hogy ez a példa sokak számára ad inspirációt, hitet ahhoz, hogy a vonzás segítségével igenis lehet nagyot álmodni, és valóra váltani akármit, amit csak szeretnénk! Sokan ismeritek innen az oldalról Shaktit, de talán még nem mindenki tudja, hogy idén jelenik meg az első könyve, Szöllősi Györgyi Shakti: Szex és titok – Keribredso tudja… címmel. Az ünnepi könyvhéten dedikálás is lesz, a könyvet pedig megtaláljátok minden könyvesboltban!


Rövid összefoglaló Shakti szavaival:

Egyszer hallottam egy nagyon jó módszerről, hogy hogyan találhatjuk meg a Nagy Őt. Tudni akartam, hogy vajon működik-e a dolog. A módszer neve „Életünk forgatókönyvének megírása” (Esther és Jerry hicks: Kérd, és megadatik!). Ennek a lényege, hogy elképzeljük a létünket valamilyen általunk megálmodott formában, majd forgatókönyv-szerűen leírjuk. Amíg írunk, addig is annak tartalmára fókuszálunk, így az előbb-utóbb megjelenik az életünkben.

Írás közben azonban eszembe jutott, hogy milyen feladatokkal, félelmekkel és kihívásokkal kellett szembenéznem, míg rátaláltam az igazi szerelemre, így „elkanyarodtam”, és az egész átment egyfajta önéletrajzi regénybe.

Szex és Titok„Tudományos” módon ismerkedtem meg életem párjával, alkalmazva a rengeteg módszert, ami a Titok című könyvben, és az ehhez kapcsolódó irodalmakban, filmekben és tanfolyamokban fellelhető, és számomra elfogadható volt. Szerettem volna tesztelni, majd pedig bemutatni magamnak is és az Olvasóknak is a Vonzás Törvényét működés közben. Alapelvem a „Kérd és megadatik”, itt is fontos szerepet töltött be, no meg a Vonzás Törvénye, ami kimondja: A hasonló a hasonlót vonzza.

Elegyítettem a humoros stílust, a tudományt és az élettapasztalataimat ebben a könyvben. Nagyon fontosnak tartottam, hogy a mögöttes tépelődés, bizalmatlanság, keserűség, önkorlátozó hiedelmek is belekerüljenek, mert sokan itt hibáznak. Hogy kívánnak, kívánnak, és a kért eredmény nem jelentkezik. Itt – a gondolataim leírásával – nyomon követhető, hogy hol hibáztam/hibázunk általában, és ez hogyan korrigálható. Az embereknek nem csak olvasniuk kell a Titkot, hanem érteniük is és nyomon követni működés közben. Mert sokan elkeserednek az első kudarcok láttán. Azt pedig tilos!

HozzászólásokSüni

Teljes mértékben egyetértek Sünivel, mindenki tündöklő csillag!Gratulálok ! Egyben mindenki

Gratulálok ! Egyben mindenki másnak is, aki olvassa és úgy érzi, h. szakmájában v. magánéletében sikeres embernek tartja magát. Legjobb, ha mindkettőben, na ezen még dolgoznom kell kicsit :)Én meg

nem ismerlek,de gratulálok Shakti!:)Én arra is...:))))

Én arra is büszke vagyok, hogy Téged is ismerhetlek és a párodat:)))))

Ölellek!!!

Evelyn:):))))))))

Evi akkor már ketten is büszkék vagyunk!!!

Jutka :)Szuper:))))

Én annak örülök és büszke is vagyok rá, hogy személyesen ismerhetem őt:)))))))))))))))))))

Naná, hogy dedikált példányra teszek szert...lökdösődés nélkül...mert ez meg az én teremtésem:))))))))))))))