Akarsz sikeres lenni?

titok, siker, tréningMilliók hallottak a Titokról, próbálják alkalmazni életükben a könyvben olvasott, a filmben látott elveket, de csak nagyon kevesen vannak, akiknek tényleg sikerül. Miért? Mert a Titok csak a felszínt kapargatta meg. Mélyebbre kell ásnod, ha igazán ÁTÜTŐ EREDMÉNYT akarsz!

Novemberben találkoztam és beszélgettem személyesen Bob Proctorral, aki a Titok film kulcsszereplője. Megtudtam tőle a választ azokra a kérdésekre, ami téged is foglalkoztat. Részletes útmutatást kaptam ahhoz, hogyan lehetek sikeres, hogyan teljesülhet minden vágyam, hogy érhetem el a céljaimat. Te is akarod tudni mit tanultam meg tőle?

Ha lemaradtál Bob Proctor romániai szemináriumáról, vagy azért mert nem tudtál olyan messzire utazni, vagy mert nem engedhetted meg magadnak a kb. 100.000 Ft-os részvételi díjat, most mindazt a TUDÁST, amit átadott nekünk, megkaphatod sokkal olcsóbban.

A Sikeres Élet Kulcsa azaz SÉK tréning, kézzelfogható megoldásokat kínál azokra a kérdésekre, melyek a Titok film és könyv megismerése után felmerülnek benned.

Hogyan érd el céljaidat?
Hogyan valósíthatod meg álmaidat?
Mit tegyél hogy egy csapásra megsokszorozd az eddigi eredményeidet?
Több pénzt szeretnél?
Boldogabb kapcsolatokat?
Ezzel a kipróbált módszerrel tényleg ÚJ ÉLETET kezdhetsz!

Bob Proctor 40 éves pályafutásának tudásán alapul Magyarország legújabb SIKERPROGRAMJA. Ha végeztél agykontrollt, Brian Tracy, vagy Dale Carnegie tréninget, ez fel fogja tenni a koronát azokra is.

Ha megnézed a hasonló programok árait, csodálkozni fogsz, hogyan lehet ennyire olcsó a SÉK... máshol egy tréning nap a módszertől, technikától, és az előadótól függően 10-90 ezer Ft + Áfa összegbe kerül, hogy csak egy példát említsek, a Dale Carnegie mesterkurzus egy napja 87 ezer Ft! De nem csak ott mérik ilyen áron a tudást, ahol igazán hasznos és értékes ismereteket kapsz, azt sosem adják oda tízezerért.

Hogyan lehet az, hogy a világ egyik legújabb képzési programjára most mégis hihetetlenül olcsón bejuthatsz? Ennek egy oka van. Ez egy bevezető ár! Fél éven belül, amikor már mindenki erről beszél majd, nem tudsz bejutni ennyi pénzért erre a képzésre.

Ezért érdemes MOST, gyorsan döntened.
Ne feledd, a sikeres emberek gyorsan döntenek, és ritkán változtatják meg a döntésüket.

Kíváncsi vagy a részletekre?

Bővebben itt olvashatsz a programról:

Jelentkezési feltételek és a program leírása is ott található.

SÉK - A Te sikereidért!

Hozzászólások:-(

Igen, ez igaz. Akinek nagyon nagy szüksége lenne a segítségre, annak sajnos tényleg nincs erre ennyi pénze. A Titok tudói egyébként igen jól meggazdagodtak a titkukból, amit azt a könyveikben leírják, hát pontosan így.Pongor-Juhász Attila = 200 000 Ft /oktatás

Milliókat ad a saját oktatásáért és összeadva a résztvevők pénzét, annyit is kér vissza érte. Akik részt vettek rajta, azt mondják, az nyert a legtöbbet, aki ezt a pénzt megsprórolta. Tehát ez egy irreális összeg érte.

Viszont az ingyenes oktatásnak meg nincs súlya. Tehát szerintem egy reális fizetség elkérhető érte.Érdekes

Üdvözlet, mindannyiótoknak !

Az az érdekes ebben a földi világban hogy a tudást pénzért mérik, és elzárják azok elől akiknek talán a legnagyobb szüksége lenne rá.
Higgyétek el, akinek erre a tudásra lenne szüksége nem hogy 100 vagy 50, de még ezer forintot sem képes adni érte, mert nincs miből tennie.

Én annak a híve vagyok hogy a tudás, ami boldogabbá, könnyebbé, és szeret teljesebbé tehetné a világot, és benne az embereket,
az alanyi jogon jár !

Áldás, Békesség !Szia Femina! Nem feltétlenül

Szia Femina!

Nem feltétlenül kell konkrét cél, a tréning épp azért jó, mert segít megtalálni azt, ami igazán a személyes célod lehet. Segít megérteni az összefüggéseket, elsősorban a vonzás törvényét, és hogy miért azt vonzod, amit épp (eddig) vonzottál, és ezzel lehetőséget ad arra is, hogy változtass a saját eddig vonzásodon. Vagyis a tréning alapvetően két kérdésre adhat választ:

1. Mit akarsz igazán?
2. Hogyan kaphatod meg?

A kettő szorosan összefügg, ugyanis legtöbbször épp az a probléma, azért nem működik a vonzás, mert eleve rossz célokért "küzdenek" az emberek. Ahhoz hogy megértsd miért nem olyan az életed amilyet elképzelsz, meg kell érteni azt hogyan működik a vonzás törvénye a gyakorlatban. Vonzani ugyanis bármit lehet, de a legtöbb embernek fogalma sincs mit akar (hagyja hogy más mondja meg neki, pl. az autó reklámok :-))

Szóval legtöbb esetben épp új célok kitűzésére van szükség, más esetben, ha jók a célok, akkor azok vonzása ütközik rossz hiedelmek és rossz szokások falaiba. Erre a két problémára biztosan jó a tréning!

Üdv,
AdminNagyon jó ez a tréning és lehetőség

Sajnos én még mindig nem tudom mibe vágnék bele, keresem kutatom, de még nem jött a felismerés. Gondolom erre az előadásra már konkrét célokkal, tervekkel érdemes jelentkezni.. Vagy nem??? Írnál erről picit többet ha lesz időd?

Köszi
Femina