Erősítsük szándékainkat a nap minden pillanatában

Sokszor gondolkoztam azon, hogy vannak sikereim, de időnként becsúszik egy-egy olyan jelen pillanatban kudarcnak mondható esemény, ami nem tölt el a boldogság érzetével. Sőt!!! olyan állapotba kerülök, mikor azok a teremtéseim is visszacsusznak, amik elindultak a megvalósulás útján.

A szándékom és az akaratom pedig az, hogy a nap minden pillanatában, az egész életem során olyan megéléseken menjek keresztül, mikor a siker és a boldogság érzete áramlik bennem.

Tudatosan élek, mégis vannak blokkok, olyan megoldásra váró feladatok, mikor szinte elveszik a kedvemet attól a céltól, amit kitűztem magam elé.
Ma hajnalban felébredtem, és feltettem a kérdést, hogy hogyan tudok ezen változtatni, hogy minden sikerüljön, a nap minden pillanatában a siker és a boldogság érzelme áramoljon rajtam. Hát persze :) Ezt is kérnem kell :) Tehát kértem. Aztán gondoltam, hogy olvasgatok egy kicsit, hátha elálmosodok és vissza tudok aludni. Kinyitottam a Vonzás törvényét találomra, és hála az Uninak, épp a megfelelő oldalnál. Szeretném megosztani veletek ezeket a gondolatokat, melyeket a könyvön keresztül Abrahamtól kaptam.

„Tegyük fel, hogy este kezditek ezt az eljárást, mielőtt aludni tértek. Ismerjétek fel, hogy az alvás állapotába való belépés élettapasztalatotok egy új szakasza lesz. És ahogy ott fekszetek, fejetek a párnán, készen arra, hogy álomba merüljetek, fejezzétek ki szándékotokat arra az időre:
- Az a szándékom, hogy a testem teljesen ellazuljon. Az a szándékom, hogy kipihenten, frissen ébredjek, és kész legyek elkezdeni a napomat.

Minden reggel, amikor kinyitjátok a szemeteket, ismerjétek fel, hogy az élet egy új szakaszába léptetek, és az az idő, amíg ágyban maradtok, amíg fel nem keltek, egy szakasz. Fejezzétek ki szándékotokat arra az időre:
- Amíg fekszem az ágyamban, úgy döntök, tiszta képet kapok a mai napról. Az a szándékom, hogy felvillanyozott és izgatott leszek a mai nap miatt. -
És ahogy fekszetek az ágyatokban, érezni fogjátok, hogy a felfrissülés és egy ígéretes nap gazdagságának árama végighullámzik rajtatok.

Amikor felkeltek, az élet egy új szakaszába léptek. Ez lehet az a szakasz, amelyben felkészítitek magatokat a napra. Amikor tehát beléptek ebbe a szakaszba, fogat mostok és fürödtök, ez legyen a szándékotok:
- Az a szándékom, hogy elismerjem csodálatos testemet, hogy megbecsülést érezzek iránta, amiért ilyen nagyszerűen működik. Ezért megfelelően fogom ápolni, és mindent megteszek, hogy a legjobban nézzek ki.

Amikor a reggeliteket készítitek, legyen e szakasz számára ez:
- Ügyesen fogom kiválogatni és elkészíteni ezt a csodálatos, tápláló eledelt. Lazítok és örömmel fogok enni, lehetőséget nyújtva csodálatos testemnek arra, hogy tökéletesen megeméssze és feldolgozza az ételt. Azt az ételt választom, amely a jelen pillanatban a legjobb fizikai testem számára. Ez az étel feltölt és felfrissít.
És amint útnak indítottátok ezt a szándékot, észre fogjátok venni, hogy ahogy esztek, megfiatalodva, feltöltődve, felfrissülve érzitek magatokat. És jobban fogjátok élvezni az ételt, mintha nem határoztátok volna el, hogy így tesztek.

Ahogy beültök az autótokba és úti célotok felé haladtok, legyen az a szándékotok ebben a szakaszban, hogy biztonságban utazzatok egyik helyről a másikra, hogy erősnek és boldognak érezzétek magatokat, ahogy előrehaladtok, és hogy tudatában legyetek annak, amit a többi vezető szándékozik vagy nem szándékozik tenni, hogy könnyedén haladjatok keresztül a forgalmon – biztonságban és hatékonyan.

Ahogy kiszálltok az autótokból, egy új szakaszba léptetek. Álljatok meg tehát egy pillanatra, és képzeljétek el magatokat, amint átsétáltok onnan, ahol vagytok, oda, ahová menni készültök. Lássátok magatokat, amint séta közben jól érzitek magatokat, határozzátok el, hogy biztonságosan és hatékonyan fogtok mozogni pontról pontra. Határozzátok el, hogy mélyen lélegeztek, ahogy érzitek testetek vitalitását, és határozzátok el, hogy érezni fogjátok gondolkodási mechanizmusotok világosságát….. Indítsátok útjára a következő szakasznak a látomását vagy szándékát, amelybe belépni készültök. Képzeljétek el a kollégák vagy a főnök köszöntését…. Lássátok magatokat olyannak, aki felemel másokat, akinek mindig van egy mosolya mások számára. Ismerjétek fel, hogy mindazok, akikkel találkoztok, nem tudatosak szándékaikban, de tudjátok azt, hogyha ti tudatosak vagytok szándékaitokban, uralni fogjátok életetek tapasztalatait, és nem fog elsöpörni benneteket a zavarodottságuk, a szándékuk vagy befolyásuk.

Ahogy ezzel a Szakaszos Szándékkal végighaladtok egy napon, érezni fogjátok, ahogy szándékaitok ereje és lendülete felépül, és nagyszerűnek és legyőzhetetlennek érzitek magatokat. És ahogy újra és újra látjátok magatokat, mint aki teremtő ellenőrzése alatt tartja saját élettapasztalatait, úgy fogjátok érezni, hogy nincs semmi, amik ne lehetnétek, amit ne tehetnétek meg, amit ne birtokolhatnátok.”

Ezek az Abraham tanítások rádöbbentettek arra, hogy bizony nem vagyok a nap minden pillanatában tudatos. Ezen változtatok :)
Azért írtam ki ide nektek, mert sokszor olvasgatok tőletek bizonytalanságról, tanácstalanságról. Segítséget és tanácsot kértek. Bevallom Nektek őszintén hogy én is igy működöm. De a fentiek megint rávilágítottak valamire, amit mindig is tudtam, hogy csak önmagamban találom meg a választ a saját életem minden pillanatára. Ha külső segítséget kérek a saját ügyeim megoldására, akkor nem vagyok tudatos, nem fogom megélni azt az örömet, boldogságérzetet, hogy megtaláljam a számomra legkedvezőbb választ. Hiszen csak én ismerhetem magamat, a vágyaimat, akitől a segítséget kérem, az csak legfeljebb a saját vágyait tudja tolmácsolni nekem.
Ezért megfogadom Abraham tanítását, és igyekszem a nap minden pillanatában a vágyaimra, a cselekedeteimre gondolni. Megtervezni a napomat, olyan embereket bevonzani, akik segítik céljaim elérését, úgy gondolkodni, hogy mindig minden úgy történik ahogy én akarom. Tudom hogy ezzel én nem ártok senkinek, hiszen nem befolyásolom senki életét, magánszféráját.
Vettem egy kis füzetet, melybe minden reggel beleírom hogy aznap mit akarok elérni, és mivel este rengeteg pipát látok, így a boldogság áramlása folytatódik a következő napi életembe.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Szeretettel: Örökös Boldogság :)

Címkék:

HozzászólásokDrága Shakti, Gini és Csillagvirág, Selyemcica Angyalkáim :)

Én köszönöm, hogy elolvastátok :)
Szeretettel: öbike
Mosolyogj Magyarország :)Drága Brigus :)

Az hogy mennyi idő amig eljutunk a megfelelő szintre, szintén csak tőlünk függ. Ha jobban odafigyelünk magunkra, a Benső Forrásunkra, akkor szerintem sokkal gyorsabb a folyamat. És miért lenne ijesztő az idő? Az lenne most már ezzel a tudással és felismeréssel ijesztő, ha hagynánk magunkat továbbra is sodrodni azzal az árral, amivel addig éltünk, amig tudatossá nem váltunk.
Szeretettel: Örökös Boldogság
Mosolyogj Magyarország :)Boldogságom! Bejus!

Hú. Hát igen. Ahogy itt a többiek is írták. Ja de gyakran, fordul elő velem ez a szakszos. legyőzhetetlen, aztán eltaposható avgyok. Porszem, aztán hatalmas valami. De igazából mindkettő bennem van, és annyi minden. Mondhatnám: Porszem az ember, nem látja senki, mégis ennek a proszemnek kell embernek lenni..."
rengeteg dolgo, és még csak ismerekedm magammal. Jól elbeszélgetek időnként, és hallom a forrásom hangját zenéjét, tűzét. Szeretem azt a hangot, mindig valami érdekeset és velőmbe találót mond. Ő ismer a legjobban, és ő tudja, hogy mit is szeretnék igazán. És ő Én vagyok. Köszönöm
Szeretve, ölelgetve, minden szavadért, és puha karjaidért, és mindenkinek aki itt megszólal, vagy csak átküldi, amit érez.
selyemcicaDrága Bea!

Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk!
Megerősített!

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!De jó ez a cikk ÖBike,

De jó ez a cikk ÖBike, köszönöm!!
Pontosan ilyen kátyúból húzott ki most engem is, mint Brigust. Ez az érzés, néha legyőzhetetlen néha eltaposható vagyok, és ez az ingadozás nem volt egészen érthető számomra.
Megpróbálkozom a szakaszos szándékkal, amit már autodidakta próbáltam gyakorolni, de ez a figyelmeztetés megerősített abban, hogy ez a gyógyszer erre a problémára.

"Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."
Bob ProctorSzakaszos szándék

Épp elkezdtem olvasni, amit írtál, mikor beugrott a szakszos szándék. Gondoltam, beszúrom egy üzenetben. Aztán végigolvastam, így már csak az maradt, hogy megköszönjem, hogy rátaláltam erre a beírásra! :-) Köszi Öbi! :-)Kedves Öbi!

Mókás,hogy pont most olvastam el amit irtál.Egész nap az járt a fejemben,hogy miért van az,hogy egyik pillanatban legyőzhetetlen vagyok,másik pillanatban ugy érzem bárki eltaposhat könnyedén. Most eléggé egy dologra fókuszálok az életemben,legalábbis nagyon probálok,és pont ezzel a dologgal kapcsolatban bizonytalanodom el a legtöbbet. Ma bárhol jártam,bármit csináltam azon gondolkodtam, vajon hogy oldhatnám meg a helyzetet,és alig vártam hogy feljöjjek a netre, vkitől segítséget kérni: és hihetetlen,duplán megkaptam:):)Először is pont ugyanazokat a kételyeket fogalmaztad meg -csak általánositva- amik bennem is élnek, és erre választ is adtál,legalábbis új gondolatokat a kételyek eloszlatása érdekében. Másodszor pedig rádöbbentettél arra,hogy ez valójában nem más dolga,hanem az én feladatom - bár ez nem is feladat,inkább a természetes folymat,legalábbis az kéne hgy legyen-, hogy megerősítsem magam és megtaláljam az erőt amely végig támogat a nap folyamán. Persze nem lenne rossz Ágica erejében fürdeni is:). Viszont most ismét egy kétely tört fel belőlem: Ezek szerint ez egy hosszabb folyamat,amíg elérünk egy olyan szintre,hoy segitsük magunkat? (tudom a vonzás törvénye alapján az időt mi határozzuk meg,tehát ez is tőlünk függ,de vhogy ez olyan ijesztő)Vagy nem is hosszabb folyamat,hanem örökös,tanulságos események sorozata??Épp ezek járnak a fejemben.
Köszönöm,hogy elolvastátok

Üdv BrigiÖbikém....

A nevedért ne haragudj , hogy elirtam..... Vannak, ilyen elirásaim..... Puszil : ágicaÖnikém.....

Köszi.....juhhéééé, meg minden volt ma már / mellékesen 4óra munka -könyvelés az volt a kikapcsolodás/........Ma tényleg volt már minden...... még olyan is ami becsuszott...... Terven felül teljesitek. Mosolyogni itt is kell ...... Majd én megmutatom!!! Ölelgetlek : ágicaDrága Katim :)

Nem kell ahhoz karmaasztrológus, ha megnézzük a margitszigeti fényképeket, akkor azon is átjön az erőd, és a saját tapasztalatomból is állítom, hogy igy van :) Én is szeretek sütkérezni a Fényedben :) Ezért is gondolok nagyon sokat Rád, hiszen mikor ezt teszem átjárja a testemet-lelkemet az emlékezés :)
Szeretlek :) öbike

Mosolyogj Magyarország :)Ágicám :)

Hajrááá :))) és juhééé :) minden úgy sikerül, ahogy Te akarod :)))

Mosolyogj Magyarország :)Drága Fóka :)

Ha tudnád hogy egyébként mennyire nem vagyok rendszeres, de most rájöttem, hogy ezen csak én tudok változtatni, senki más, úgyhogy most új energiákat engedek be magamba, és folyamatosan figyelemmel kisérem önmagamat, a tudatosságomat. Tudom, hogy meg tudom csinálni. Persze biztos lesznek kisiklások, de egyre kevesebb és a végcél az hogy minden pillanatban elérjem azt az állapotot, amit mi tudatosságnak hívunk.
Szeretettel: öbike
Mosolyogj Magyarország :)Öbike!

Köszönet és hála ezért a kis írásért is. Hasonlóan élem én is a napomat, és szabad folyást engedek a bőség és szeretet áramlásának. Rugalmasan alkalmazkodom, ha épp máshogyan alakul valami, és aztán lebegek a boldogságtól, amint felismerem, hogy minden engem segít így is. Nem rossz ami történik, csak kicsit máshogyan segít a célomhoz. Régóta azt tapasztalom, hogy az emberek boldogan tartózkodnak az erőteremben. Szeretnek sütkérezni a Napfényemben.
2-án egy rendezvényen vettem egy könyvet, a szerző is ott volt. Kértem, írjon valamit nekem ajánlásként. "Katinak sok bátorságot az erőhöz, ami benne él. " A lányom megkérdezte: Anya, szerinted ő ezt így kívülről is látja?
Kiderült, hogy karmaasztrológus.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Öbikém......

Drága vagy, hasonlóan gondolkodom, Szakaszos szándék ez kifejezés igaz. Már reggel eltervezem én is a napomat.....Ha becsúszik valami, nem várt, akkor sem kapkodok !mindenre szánok időt, hogy egész nap jól érezhessem magam! Szeretettel ölel : ágicaRendszeres Öbi!:))

Nos, igen, valamennyiünket eltérít vágyainktól a külvilág ilyen-olyan hatása. Persze, hiszen aki cementgyárba megy, általában poros lesz.:)) Jó, hogy ezt leírtad, tényleg jó megtanulni a nap minden percében tudatosnak maradni, ráadásul mindezt úgy, hogy ne érezzük erőlködésnek. Talán a meditációhoz lehetne hasonlítani: amikor jönnek a kusza gondolatok, és mikor erőlködve próbál az ember úrrá lenni felettük, csak megszaporodnak. Aztán ha hagyja őket, elfogadja őket, észre sem veszi, hogy már nem is zavarják, sőt, nem is támadják. Végtére is a tudatos élet is egy nagy "meditáció". Úgy élni, cselekedni, hogy mindent könnyedén, erőlködés nélkül tegyünk, anélkül, hogy a környezet durvább rezgései befolyásolni tudnának. Ez a szakaszos dolog tényleg jó módszer. Elég bevilágítani az útnak egy bizonyos szakaszát, nem kell hogy elvilágítson a fényszórónk Pesttől Debrecenig. A lényeg, hogy legyen világítás az úton. Én is olvastam ezt a módszert, de mint mindenki más, hajlamos vagyok megfeledkezni róla. Meg is feledkeztem!:)) Köszi, hogy felfrissítetted az emlékezetem!:))
-fóka-