A sikeres bevonzás titka

sikeres bevonzás titkaUgye milyen jó lenne, ha a vágyaid egytől egyig teljesülnének? Ha minden vágyott kapcsolatot megkapnál és nem kellene ennyit küszködni és csalódni a párkeresésben? Régen a párválasztás sokszor nem a szimpátia alapján történt, hanem hogy kinek milyen társadalmi pozíciója vagy mennyi vagyona volt. A háttérben persze a szerelmesek vágytak a nekik tetsző, vonzó partnerre, de a társadalom nem engedte, hogy a lelki igények kielégüljenek a párválasztásban, fontosabbak voltak a hagyományok, a politikai és gazdasági érdekek. Mára már szerencsére idejétmúlttá váltak ezek a nézetek, így mindenki találhat párt a saját igényeinek megfelelően!De vajon Te tudod-e, hogy milyen partnerre vágysz pontosan? Hogy nézzen ki, milyen legyen a belső tulajdonságaiban, hogyan viselkedjen Veled? Erre a kérdésre a legtöbb ember borzalmas kliséket kezd el felsorolni, amiket a szerelmes filmekből, rádiós társkereső műsorokból tanultak el önkéntelenül. De ha véletlen megadná nekik a sors ezt a partnert, azt hiszem borzasztóan unalmasnak találnák, nem lelnék mellette a helyüket.

A vágy tudatosítása

A megfelelő pár megtalálásához elengedhetetlen, hogy legalább Te tudd, hogy kire és milyenre vágysz! A történelmi leírásokból vagy akár a Te életedből is biztos tudsz olyan különleges csodákról, amikor egy kívánság egyszer csak teljesült!Az ilyen csodákat Isten kegyének tartják, de akik behatóbban megvizsgálták a kívánságok teljesülését, rájöttek, hogy bizonyos körülmények között azok elég nagy valószínűséggel szándékosan is előidézhetőek! Van néhány szabálya - vagy nevezhetjük törvénynek is - a kívánságok teljesülésének: - ne kívánj olyat, amihez semmi közöd sincsen!- pontosan fogalmazd meg, hogy mit kívánsz!- ne határozd meg az elérés útját!- szabj neki határidőt!- ne gátold a beteljesülését a félelmeiddel!- engedd, hogy megtörténjen! Ha ezeket teljesíted, akkor szinte biztos, hogy megkapod azt, amire vágysz!

Szívből jövő kívánság

Akik az Aladdin mécseséből kibújó, mindent teljesítő Dzsinnre várnak, elég naivak! Ez a módszer nem fogja teljesíteni az össze légből kapott vágyadat, hanem csak azokat, amelyekhez van valami közöd! Mit jelent ez? A sorsodban vannak bizonyos fix események, tanulni valók, amelyeket nem tudsz elkerülni. Ezek azok a tanítások, amelyek által fejlődni fogsz, egyre tudatosabbá és bölcsebbé válsz.
Ezekre szükséged is van, hiszen a következő tanításban csak akkor lehet részed, ha az előtte levőt megértetted és feldolgoztad. Ezen fix sorspontok közé viszont álmodhatsz olyat magadnak, ami belefér a nagy tantervbe, ami azt szervesen kiegészíti és közben még jól is érzed magad.Hogy mire van lehetőséged, azt Neked nem kell pontosan tudnod, elég ha belülről ráérzel! Magyarán: Ne az eszedet és a felszínes vágyaidat kövesd, hanem a szíved szavát! Pontosan fogalmazd meg! Ha csak felszínesen, ímmel-ámmal fogalmazod meg a belső vágyadat, akkor amit kapsz, az is olyan felszínes lesz. Így aztán teljesül is meg nem is! Ezért nagyon fontos, hogy minden apró részletre kiterjedő legyen a kívánságod! A legjobb, ha rögtön elkezdesz egy listát írni, amiben mind belső, mind külső tulajdonságokat, képességeket, megjelenést, stb. felsorolsz. Ez Neked is nagy segítség, hiszen közben tisztázódik, hogy mire van szükséged! A lista megírása közben mindig érezz bele, hangolódj rá, hogy az amire vágysz, valóban a Te vágyad-e?! Vágyaink egy része ugyanis nem a sajátunk, hanem külső forrásokból származik.
Összeszedjük mások vágyait már egészen kicsi gyerekkorunkban és azokról azt hisszük aztán, hogy a sajátjaink! Szüleink, gyerekkori környezetünk, de a felnőttkori világunk a médián keresztül is "tanít" arra, hogy milyen partner, társ az ideális, kivel kellene, hogy együtt legyél. Ezeket az ideákat aztán magunkévá tesszük és összegyúrjuk egy nagy saját ideává, amit mi magunk is tovább reklámozunk és terjesztünk. Ezekre a hamis vágyakra kell ráérezned és kihagynod a kívánság listádból, hogy csak a saját, belső vágyaid maradjanak benne! A tapasztalat az, hogy ha sikerül így megtisztítanod magadat és megtalálnod a színtiszta belső vágyaidat, akkor már fél sikered van a kívánság megvalósításában!

Vigyázz, mit kívánsz!

Kívángatás közben már sokan elbuktak, mert nem gondolták át rendesen, hogy milyen következménye lesz annak, ha mindaz teljesül, amit kértek. Gondolj bele, hogy milyen következménye lesz Rád és az életedre, ha bejön a kívánságod! Milyen változást idéz elő és ebből mit vállalsz és mit nem? Lehet, hogy ezen az áron már nem is akard annyira azt a vágyadat, ezért inkább hagyd ki a listádból vagy szervezd máshogyan a dolgokat! Előfordulhat, hogy a sok szempont, amit figyelembe kell vegyél a lista összeállításához, annyira elkeserít vagy feldühít, hogy a végén feladod. Ebben az esetben eljuthatsz abba az állapotba, hogy hadd jöjjön az, akinek jönnie kell! ...és ez nem is annyira rossz választás! Hiába szedjük össze a sok tulajdonságot, képességet, kritériumot, - aminek meg kell történnie, az úgyis meg fog történni!

Határidő

Ugye nem akarod, hogy a kívánságod a következő életedre teljesüljön csak be?!Akkor szabj neki egy határidőt, amikorra mindenképpen be kell teljesülnie! ha nem szabsz neki gátat, akkor az egész csak nyúlik és mindig a jövőben marad a beteljesülése. Olyan határidőt szabj, ami teljesíthető! Ne legyen hihetetlenül rövid és ne tartson a végtelenbe!Gondolj arra, hogy az Univerzumnak is kell egy pár nap, amire összeszedi azt az embert, akire Neked szükséged van. De ehhez nem évek vagy hónapok kellenek, csupán napok, esetleg egy-két hét!

A bevonzás

Szedd össze végül magadban mindazt amire vágysz! Próbáld meg egy ellazult állapotodban átérezni, hogy milyen az a partner, akivel jól éreznéd magad és hogyan menne a párkapcsolatotok? Éld bele magad a megvalósult párkapcsolatba, érezd az ízét, a hangulatát! Ebből az átélésből engedd ki aztán az Univerzum felé a kívánságodat és reméld, hogy be is teljesül! Fűzd hozzá, hogy mikorra, meddig szeretnéd ennek a beteljesülését és legyél nyitott a megvalósulására! Ha mindent jól csináltál, akkor tényleg működni fog a bevonzás! Elküldted a megrendelésedet és csak várnod kell a beteljesülését!

Forrás:

HozzászólásokÖröm..

Öröm

Olyan gyakran él a mai ember ezzel a kifejezéssel...használja, de nem éli belül..mint a mosolya,-rövid és erőltetett..Nincs benne csend és elég energia...Mint a szeretetet is eszköznek használja,-becserkészésnek.."A szokás belengi életét.."örülök,hogy látlak"..mondja,de ez csak olyan válból indított, jó begyakorolt szólam...Az öröm a jelenben, a mostban él..és nem eladható, nem kifizető eszköz,vagy egy díszítő sallang..Az ÖRÖM és a SZERETET ikertestvérek, úgy hívják őket, hogy „Itt vagyok előtted”.Aki Szeret, akiben Öröm él, az nem birtokol, nem kötődik, nem ragaszkodik,nem azonosul semmivel,senkivel. - mégis mindig együtt jár az Öröm és a szeretet, - bennük nincs, fenntartás, habozás, szégyenkezés...
Érzékeld a benned áradó energiát és lásd be, az ÖRÖM, olyan ritka kincs, mint a mélyben lapuló gyémánt...Aki a LÉTBEN él- az ,észleli és érzékeli,hallja a szavak fontosságát, rezgését- látja, hogy ezek a különös energiák,hangok,szavak,betűk, impulzusok, sejtek, energiák sokszínű öltözetét ölthetik magukra, mind azt mondják,:A hangsúlyt ne a KI mondja,vagy MIT mond felé fordítsd, hanem csendben éld és tedd,azt amit a nagy tanítómester az Élet,a pillanatban eléd hoz és kér, ,kérdez tőled. Éld meg a pillanatot,hogy a tüdődben van levegő és te ezt érzékelheted és a többi csodát is,ami a pillanat „VAN”ságában neked megadatik. A szeretet, Öröm, Isten, Tudat, NEM megfogható, forma, díszítő kacat bármennyire is igyekszünk,megfogni és behajtani a mi siker sztorikba, ezért nem találja az egyszerű ember és a kereső sem a Lelke-tudat, békéjét.. Az Öröm, szeretet, nem él ott,ahol „ akarom, muszáj, szoktam, megint, kell, .jó begyakorolt szólamok visszhangoznak..Bocs

Bocs, Mini Cooper álljon ott.figyelj

Kedves katja!
Láthatod, hogy kérni is tudni kell!
Mert tényleg szó szerint teljesülhet a kívánságod. Vagy ha annyira nem fontos, akkor olyasmit kapsz.(Mint most.)
Nem árt, ha pontosan fogalmazol. Pl. Mini Moris álljon ott és az enyém legyen. Az sem baj, ha
látod-érzed a forgalmit a kezedben, benne a neveddel és a típussal.
segíts az Uninak, hogy segíthessen rajtad.
Kíváncsi vagyok az eredményeidre.
Sok sikert: IstiKedves Mindenki! Új tag

Kedves Mindenki!

Új tag vagyok itt nálatok, nemrég olvastam el a Titok c. könyvet. Mély hatást tett rám és nagyon szeretném a gyakorlatba átültetni a könyvben olvasottakat. A bevonzást -és magamat- a könyv elolvasása után próbára tettem. Lehet nevetségesnek hat majd a történet, de azt hiszem tanulságos.
Szóval van saját autóm, de persze mindig mindenki egy szebbre-jobbra vágyakozik. Az álmom egy Mini Cooper:)
Nos, az történt, hogy minden este lefekvés előtt arra gondoltam, hogy kinn áll az ablakom alatt-ahogyan a mostani autóm is- ez a Mini.Azzal a tudattal aludtam el, ébredtem fel, hogy van egy kis csini autóm.
És képzeljétek! Ugyan nem Minit, de egy kis céges autót kaptam teljesen váratlanul a főnökömtől, igaz határozatlan időre, de nagyon meglepett.
Hát mi ez, ha nem bevonzás? Na jó, nem épp az eredeti vágyam öltött testet, de ez akkor sem lehet véletlen,ugye?
Tehát ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a bevonzás nagyon is működik.Mivel 2 éve egyedülállóként tengetem napjaimat, arra gondoltam, hogy jöhet a magánéletem felvirágoztatása a Titok segítségével.
Olvastam itt az írásaitok között jó tanácsokat ehhez a "projekt"-hez. Megpróbálom alkalmazni és be fogok Nektek számolni az elért eredményről, remélem nem baj? :)
Szeretettel üdvözlök Mindenkit így ismeretlenül is.
Szép napot

KatjaMindent bele

Igen érdemes.Az én helyzetem is lehetetlennek tűnt.De miután megnéztem a filmet,és eszerint gondolkodtam,minden megváltozott..Tegnap kaptam egy smst.És együtt vagyunk.SIKERÜLT.amit sosem hittem volna :) Érdemes hidd el .. :)Hasonló a helyzetem én

Hasonló a helyzetem én akarom a kacsolaótt ö képtelenek érzi magát a kapcsolatra érdemes bevonzani h megkapjam az esélyt?ha etszer jól érezük magunkat együttmegkértem az Admint

Szervusztok!

Anett, -tudtán kívül - az én írásomat töltötte fel ide, ezért megkértem az Admint, hogy tegye át az én nevem alá.

SanyiLolli...

Én sem értettem, utánanéztem. Ha megnézed az onmegvalositas pont hu-t, láthatod, ki a tényleges szerzője a fenti blognak.
Szeretettel:
Deryl
"Élni annyi, mint érezni, hogy egészen azzá leszünk, amivé lehetünk" (Paul Géraldy)Nem hittem volna..

Kb. pár hete néztem meg először a filmet.Egyik ismerősöm ajánlotta mikor nagyon padlón voltam,és mindennek a rossz oldalát láttam.Bevallom,először kételkedtem benne ahogy végig néztem.És nem is értettem.Majd mikor egyedül leültem,kipihenten,és végig néztem a filmet..valami belém hasított,hogy eddig én nem így csináltam..Vártam,hogy majd minden lesz ahogy lenni kell..semmit nem tettem annak érdekében hogy nekem jobb legyen..

Hiszek benne...és rátérnék a párkapcsolati témára.Mivel egy viszonzatlan szerelemnek köszönhetem hogy megismertem a "Titok"-ot . És most azzal vagyok együtt akit nagyon szeretek,persze nagyon bonyolult ez a kapcsolat..de hiszem,és tudom hogy azért lett ez mert ezt akartam.Vele akartam lenni,és megadta az esélyt,hogy mélyüljön az amit irántam érez.Bízom benne,hogy továbbra is irányíthatom ezt a kapcsolatot,és szeretni fog :)

Köszönöm nektek :)

FufiSzia Admin!

Eredetileg Anett volt ennek a cikknek a szerzője, most meg husztisanyi van feltüntetve...
Ez most akkor hogy van? :D

lollipopkedves princesse! a titok

kedves princesse! a titok segített, hogy tovább érj el az úton, de elsőre nagyon kevesek tudnak csak "végigmenni". nézd a jó oldalát, hogy sokkal sikeresebb volt a próbálkozásod, hiszen már az összeköltözésig jutottatok, tulajdonképpen a célegyenesben voltál. legközelebb még jobban fog sikerülni, fő hogy ne a kudarcokra hanem a tanulságokra koncentrálj. sok sikert neked!Kedves Secret Olvasók!

En már nagyon régóta olvasom ezt az oldalt, bár még nem írtam ide sose. Kb. két éve ismertem meg a "Titkot" és azóta alkalmazom kisebb-nagyobb sikerrel.
Mivel most a párkapcsolatról van szó, ehhez szeretnék fűzni egy-két gondolatot.
Nem vagyok már húszéves, eddig sokat próbálkoztam, de csak pár hetes ismeretségeim, és annál több randim volt amikből sosem lett semmi..
Aztán megpróbáltam a vonzás törvényét felhasználni a sikerhez, mert úgy éreztem, ez biztos segíteni fog. Idén megismerkedtem egy férfivel, aki pont olyan volt akit elképzeltem álmaimban, szinte mindenben passzoltunk egymáshoz és nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Végre boldog lettem! Már több mint fél éve tartott a kapcsolatunk (korábban nem volt még ilyen hosszú párkapcsolatom), amikor összeköltöztünk. De sajnos ez egyre több fájdalmat és csalódást hozott, teljesen megváltozott a párom. Nem tudom miért, hiszen én vártam hogy együtt legyünk és nem voltak negatív érzéseim ezzel kapcsolatban. Most itt tartok. Megpróbálok most megint tudatosan pozitív gondolatokat megfogalmazni hátha tudok javítani ezen a kapcsolaton. En nagyon hiszek benne, hogy sikerülni fog!
puszi mindenkinek! és Boldog új évet!Kedves Saida!

Pontosan tudom miről beszélsz én is bak vagyok és néha szörnyen türelmetlen ezt az évek alatt azért sikerült nagyjából megjavítanom de mindent mindennél jobban akarok csinálni és néha görcsölök és túl sokat töröm a buksim dolgokon. Tudom ez nem jó:( ezért van a párkapcsolatom eléggé nehéz helyzetben, annak ellenére hogy a dolgok egy részéről nem tehetek. Tulajdonképp az a baj hogy a srácnál 3 évvel vagyok idősebb és anyukája emiatt neheztel rám pedig nem is ismer:( ezen pedig sajnos nem tudok változtatni. :(

Légy olyan, hogy minden megérintsen!Kedves Saida!

IGEN... LÉTEZIK, hiszen Te is TUDOD!!! Ott vár Rád :-))) engedd be....

Szép estét kívánok!
JugikDrága Saida:))

Ismered a mustármag és a hit összefüggéseit a Bibliából? Gondolom, igen.Nos, van néhány mondat a Vonzásfaktorban - minden nap elolvastam egy darabig. Hihetetlen erőt adott, pedig a lehető legegyszerűbb dolgot fogalmazza meg:))) Imádom!!
Ime:
"A mustármagnak nincsenek kétségei. Nem gondolja meg magát menet közben. Nem aggodalmaskodik, kiváncsiskodik, vagy ijedezik. Tiszta."
Szeretettel:
Deryl
"Élni annyi, mint érezni, hogy egészen azzá leszünk, amivé lehetünk" (Paul Géraldy)Kedves Deryl,

teljesen belelkesedtem a vàlaszodat olvasva.... azèrt is, mert nekem megvan a Kulcs c. konyv, egyszer eolvastam, akkor nagyon tetszett, de soha nem vettem rà magam igazàn, hogy a gyakorlatban alkalmazzam a leìrt tisztìtò mòdszereket! Sot, szinte el is felejtettem...!! Csak ugye mikor olvastam mèg jòl voltam, ìgy nem èreztem szuksègèt hogy alaposabban beleàssam magam a tèmàba... Koszonom!!! Azt hiszem azonnal eloveszem....:))) Azèrt is esik nagyon jòl minden hozzàszòlàs, mert bevallom, kicsit szègyenkezve szòltam hozzà a tèmàhoz, hiszen eddig csak pozitìv blogjaim voltak, meg akik ismernek, tudjàk hogy mosolygòs, optimista ember vagyok... csak a bejegyzèst olvasva ùjra a teljes remènytelensèg toltott el, hogy ha egyszer ilyen egyszeru, akkor nekem mièrt nem sikerul??? De a hozzàszòlàsokbòl làtom, hogy ez csak egy fàtyol a szemem elott, a ti lelkesedèsetek meg èlo pèldàitok nagyon sokat segìtettek most, hogy ùjra hinni tudjak benne, hogy nem lehetetlen amit kèrek, hogy valòban lètezik Valaki, akivel ha egymàsra talàlunk, boldog, èpìto kapcsolatban èlunk majd... Koszonom Nektek, szìvbol koszonom...
Olelèsek,
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Dràga Annuska!

Koszonom a vàlaszodat!!! Be kell valljam, ez az idoszak nekem is a turelem szempontjàbòl volt a leghasznosabb, szèpen lassan egèszen turelmes emberrè èrtem az elmùlt èvekben... ami pedig règen nem volt erènyem! En vègul a tegnapi szilvesztert egy kisebb tàrsasàgban toltottem ahol csak egy embert ismertem... ès az este vègère egèszen buszke voltam magamra, hogy kèpes voltam kiszàllni a magàny-mòkuskerekembol ès èlvezni a jelent, èppcsak megismert emberek tàrsasàgàt, akik ugyanùgy egyedul vannak mint èn, hisz màskulonben a csalàdjukkal-tàrsukkal toltenèk az unnepeket, nem ilyen baràti tàrsasàgban. Azt hiszem a deru" szò a legmegfelelobb arra amit èreztem, èjfèlkor is, meg mikor reggel bebùjtam az àgyba, akkor is... ès àtfutott rajtam az az igazi jò èrzès, hogy a Tàrsam ott fekszik mellettem, ès egymàst àtkarolva alszunk el... ès mosolyogtam, ahogy ìrtad:))) Erdekes, hazafelè a kocsiban ez az ismerosom ugyanezt mondta, amit te, hogy, amìg csak elviseled az egyedullètet, addig egyedul maradsz, mihelyt èlvezni kezded, nem leszel tobbè egyedul. Hàt igen, èn ezt mind tudom, de nehèz àtultetni a gyakorlatba, mikor èpp mèlyen vagyok... Nem kis feladat ez, folyamatosan derusen lètezni egyedul, de ha egyszer ez van feladva, akkor csinàlni kell:))) mi bakok meg nem arròl vagyunk hìresek hogy csak ùgy meghàtràlunk a feladatok elol:)))
Nagyon boldog ùj èvet kìvànok Neked, ès hogy minden vàgyad teljesuljon:)))
Olelèsek,
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Kedves Mindenki, kedves Saida!

Ritkán írok hozzászólást, de most úgy érzem, szólnom kell... :))
Két dolog van szerintem, ami NAGYON fontos: 1. Az elengedés 2. Légy tiszta!
Mit jelent mindez?
1. Az elengedés
Csak a saját példámon keresztül tudom megvilágítani: Jópár évvel ezelőtt, egy megfakult kapcsolatban élve, úgy éreztem, MEGÉRDEMLEM, hogy rámtaláljon újra a szerelem, és, hogy az olyan legyen, amilyennek én szeretném. Hihetetlen dolgok futottak át az agyamon - mindenféle, amit addig nélkülöztem... körülmények, évszámok, romantika stb. Még azt is elképzeltem - éreztem -, hány éves leszek, mikor megismerem őt :)
Aztán mindezt egyszer csak elfelejtettem. Tehát ELENGEDTEM. (Akkor mindezt egyáltalán nem tudatosan műveltem.)
Nagyon fontos megjegyeznem, hogy néhány hónapra rá, hogy mindez kiment a fejemből, egy teljesen gondtalan, "elfogadok mindent ami van" - állapotban voltam, tehát nem korlátozott semmiféle fájdalom, düh, türelmetlenség, szomorúság, vagy ilyesmi. És akkor... derült égből villámcsapás...
Megkaptam őt.
Hihetetlenül precízen azt, amit kértem :))) És néhány ponton - paradox módon - nem úgy, ahogy én elképzeltem, de pontosan úgy, ahogy kértem:)) Csak évekkel később kezdtem el gondolkozni a részleteken, pl. hogy miért éppen olyan volt ő, amilyen - és minden, de minden apró részlet összeállt bennem. Pl. elmúltam annyi idős, amikorra hihetetlen bizonyossággal éreztem, hogy megismerem őt. Csak múlt az idő... sehol a nagy szerelem... másfél év telt el. És én mindvégig ISMERTEM őt!!! Akkor, pontosan akkor ismertem meg, amikorra "kértem", de nem akkor lettünk egymásba szerelmesek:))
Ma már csak jókat vigyorgok ezen, újabb bizonyíték arra, hogy milyen pontosan működik a vonzás, és hogy PONTOSAN kell fogalmaznunk.
Drága Saida - engedd el a vágyadat! Tudd legbelül, hogy megkapod, hiszen megkapod és kész. Ne gondold, hogy nehéz, mert akkor tényleg nehéz lesz. Kérd, hogy könnyen menjen:)

2. Ha mégsem működik a vonzás, egy dolog van hátra: Légy tiszta!
Olvastátok Joe Vitale Vonzásfaktorát? Vagy a másik könyvét, a Kulcs-ot? Főleg a Vonzásfaktor tett rám nagy hatást. A Kulcs mindezt kiegészíti. A lényeg a következő: tisztulj meg minden korlátozó, berögzült, hangulat-, gondolat- és ezáltal önsorsrontó hiedelmedtől! Nem is gondolnánk, mennyi van belőlük...
Mindenkinek vannak mélypontjai - és mindegyikből ki lehet jönni!
A könyvekben ezeregy példát találhattok a hogyanra - egyik jobb, mint a másik.
Saida, légyszi ne okold magad soha, semmiért. Nem rontottál el semmit! Valószínűleg csupán tele vagy olyan mélyen rögzült gondolatokkal, melyek valahol régi történetekben, élethelyzetekben, megbántásokban, sérelmekben, fájdalmakban stb gyökereznek, és amelyektől búcsút kell venned.
Tégy egy próbát - úgyis sikerül:))
Kívánom, hogy így legyen!

Szeretettel:
Deryl

"Élni annyi, mint érezni, hogy egészen azzá leszünk, amivé lehetünk" (Paul Géraldy)Szia Saida!

Már tegnap is akartam írni, amikor olvastam, hogy szomorú vagy amiatt, hogy egyedül töltöd az ünnepeket... de aztán, inkább hagytam..
Most olvasom, hogy - akárcsak én - Te is a Bak jegy szülötte vagy:) na, ezen jól felbuzdultam és csak leírom, neked, hogy ne légy szomorú.... én is több éve egyedül vagyok, és a szilveszter éjszakát is teljesen egedül töltöttem ( a gyerek idén elment az apjához..) és nem voltam szomorú emiatt. Együtt voltam magammal, a gondolataimmal. Kifejezetten jó volt.. Persze tudom, hogy néha képes az ember "megborulni", velem is megesik számtalanszor, de én most már eltökéltem, hogy majd érkezik az "áldozat", amikor érkezik, én addig is okés vagyok, mert hát mégis csak az embernek önmaga a legjobb társasága:) Aztán, ha megérkezik Ő - aki mindenfelől belepasszol a képbe-, akkor majd vele leszek boldog, addig meg nélküle.
Biztos, hogy sokat segíthet, amit Jugik írt. Tudd, hogy van valahol. Szerintem, ha erre gondolsz, már mosolyra áll a szád, nem? legalábbis rajtam nagy a vigyor ilyenkor:))))
Másfelől (nem tudom,hogy ez tipikus bak vonás-e) én nagyon türelmetlen ember vagyok (talán már csak voltam). Tanulásnak ez nagyon jó időszak. Használd ki minden percét és előnyét, mert aztán meg csak hirtelen úgy "elkelsz", hogy semmit nem kérnél, csak hogy néha egyedül lehess:))
Üdv. MeliKoszonom èn is

mindenkinek a vàlaszokat... azt hiszem tènyleg ott rontom el, amit Jugik ìrt, a renduletlen hit nàlam bizony meg-megrendul:))) ès ez nem tesz jòt semmilyen teremtèsnek, legyen szò bàrmirol. Igyekszem erre odafigyelni... na meg nem centit vagdosva gorcsolni, hahaha.... Lolli:))) jòt nevettem, igazad van! Csak sajnos ez a precizitàs olyan igazi Bak gyengesèg - erèny:)))
Olellek Titeket!
Saida
"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Kedves Lolli!

Szívesen! Örülök, ha segítettem picit :-)

További szép estét!
JugikKi kér csokit

Szép napot kívánok mindenkinek és egy olyan 2010 évet amilyet csak TE tudsz magadnak kívánni.

Én most tanulom a vonzás törvényét. A mai napig csak az olvasótok voltam.Őszinték és segítőkészek vagytok.
Nemrég hallottam egy idevágó mondást"AKI NEM KÉR CSOKIT AZ NEM IS KAP".Erre az a gondolat ugrott be nálam, hogy mi
akik egy kicsit magányosan ünnepeltünk/remélem nem bántok meg senkit azzal hogy többesszámban írok/ a szívünk méllyén
valamivel színesebb ünneplést is eltudtunk volna képzelni. Úgy gondolom jól eltudnánk beszélgetni, talán össze is jöhetnénk.
Lehetséges hogy nagyon el szálltam? Szóljatok hozzá.Köszi Jugik! Az egyszerű gondolatért!

lollipopKedves Anett

Hamarabb is leirhattad volna ezt a leveled, mindent úgy csináltam, ahogy irtad, már régen, viszont a végét lehagytam a HATÁRIDŐT!!!!
Még jó, hogy 2010 jan.u1-én megtudtam...újból kezdem!
KösziKérdés

Szerintetek működhet ami a Secret című filmben volt illetve a Csodás Álmok Című filmben. Én ugyanis a neten megtaláltam az álomházam és beraktam a naplómba egy word dokumentumba, és igaz hogy van egy nagyon bonyolult kapcsolatom de őt is kérem minden nehéz aspektussal együtt. Illetve szeretnék még két szép egészséges gyermeket. Szóval működhet ha nagyon vágyok rá és minden nap kérem?

Légy olyan, hogy minden megérintsen!Kedves Saida!

Én csak azt tudom, hogy minden nap, minden percben - ott legbelül- ÉREZTEM, hogy Ő ott vár rám valahol, és meg fogjuk találni egymást :-)
Még soha életemben ennyire nem voltam biztos semmiben sem.
Talán az volt "kulcs" hogy ELHITTEM, hogy Ő van, és rám vár....

Sikeres teremtést kívánok Neked!
JugikKöszönöm Anett!

Annyit tennék hozzá a saját tapasztalatomból, hogy a tudattalan vonzás is működik nagyon erősen.
Nem jó kapcsolatot vonzottam be, de minden intő jel ellenére, a kapcsolat alatt sikerült megoldani új dolgokat magamban. Feldolgoztam a bűntudatomat, egy helyzet hozta.
Aztán rájöttem mit szeretnék csinálni, mivel szeretnék igazából foglalkozni.
És persze, már látom, hogy hol dőltem be rossz irányba.
Szóval, minden rosszban van valami felemelő.
Ezt direkt írom, mert annak idején senkinek se tetszett ez a mondat.
Nekem nagyon tetszik! :D
Minden kapcsolat ajándék, de ehhez így kell hozzáállni, különben az ember könnyen kudarcra ítélheti magát.
A másik, hogy egy kapcsolat valakivel mindenképp kitörölhetetlenül az életünk részévé válik, tehát ehhez méltó módon tessék egymáshoz is hozzáállni.
És itt kell megfogalmazni az értékeinket, és ennek tudatában létezni.

Saida!
Ha a centit vágod piszlicsáréra, attól, még nem lesz Pasid. :D
Egyébként én is egyedül töltöm a karit, meg a búékot...
Nem számít...mert nem adok neki különösebb érzelmi töltést.
Azokkal vagyok akik szeretnek!

Boldog új évet kívánok nektek!

lollipopJó tanácsként

Én azt tapasztalom, hogy a Titok mindenben meghozza a várt eredményt, legyen az tényleg bármi. De amikor társra vágyunk, akkor tudatalatt a korábbi érzések és tapasztalatok jönnek elő, akarva-akaratlanul a régebbiekhez viszonyítunk. Hasonlítjuk a várt személyt azokhoz, akiket ismerünk, hiszen ők segítettek nekünk abban, hogy meg tudjunk adni bizonyos támpontokat, hogy milyen társat szeretnénk és milyet nem. Ilyenkor azok a rezgések érvényesülnek -felváltva pozitív és negatív-, amik az adott személlyel kapcsolatban előjönnek bennünk. Mellesleg ha -mint esetemben- van egy konkrét személy, akkor természetesen az is életbe lép, amit Ő vonz be ugyanabban az időben, amikor én az Univerzum segítségével szeretnék úgymond hatni Rá és az érzéseire. Nagyon nagy önkontrollra van ahhoz szükség, hogy a negatív rezgéseket, a félelmeinket legyőzzük. De mindenképp érezni kell azt, hogy már megvan, mellettünk van, érezni az örömöt, a társaságát... Csak így működhet!
Én hónapok óta gyűjtögetem azokat a jellemvonásokat, amik szeretném, ha meglennének abban a férfiben, akit be szeretnék vonzani az életembe, aki a megfelelő lenne számomra. Sikerült is. De nagyon figyelni kell a legapróbb részletekre is!! Ez egy jó tanács. Én ugyanis egy valamit kifelejtettem a "listámról". Meg sem gondoltam volna, hogy emiatt a kis figyelmetlenségem miatt egy ilyen fájó pont lesz az a pillanat, amikor a várva várt Ő betoppan az életembe. A lényeg, hogy az illető tökéletes, csak éppen egy éve nős. Amikor lezártam a listát, úgy éreztem, minden stimmel, rá kb. 2 hétre megérkezett Ő. És most igazából azt érzem, mégsem. És most kicsit tanácstalan lettem, mert bár a Titok valóban működik, ez egy olyan helyzet, ahol három ember rezgése érvényesül. Találkozgatunk, beszélünk, de egyelőre nem tudom, melyiket kezdjem el: továbbra is bevonzani azt, hogy igen, Ő az és a dolgok a javamra alakulnak -ami másnak fájdalmat okozhat- vagy pedig újrafogalmazom a kívánságomat, Őt elengedem és egy új férfit kezdek el bevonzani. Viszont ahhoz, hogy a helyzet részemre pozitív kimenetelű legyen, be kell vonzania Ő neki is a mi boldogságunkat, a feleségnek pedig egy egészen más élethelyzetet. Ez elég bonyolult helyzet, erre is határidőt kell természetesen szabni!
Az ünnepeket tehát szintén egyedül töltöttem/töltöm, ahogyan Te, de remélem, Neked ezzel a kis történettel tudtam valamit segíteni.
Ne veszítsd el a hitedet és megkapod, amire vágysz, ha elhiszed, hogy ez jár Neked! ;)Dràga Anett ès Jugik!

En mindent ìgy csinàltam ahogy ìrva vagyon, ès a hatàrido holnap telik le (4 hònappal ezelott fogalmaztam meg ès bocsàjtottam vìzre a vàgyhajòcskàmat) ès mèg mindig egyedul vagyok... bevallom egyre szomorùbban:((( mit rontottam el??? Valaki segìtsen megèrteni, mi a titka egy hozzànk illo tàrs bevonzàsànak? Sajnos ùgy èrzem csodot mondtam... pedig ez nem jò, tudom...
Hàt ennyi a panaszàradat màra, legkozelebb visszatèr a pozitìv Saida, de most nehèz ìgy, ismèt tàrs nèlkul unnepelni a sokadik karàcsonyt ès szilvesztert...
Olelesek,
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Kedves Anett!

Gyakorlat teszi a mestert :-)))
Sok SIKERT kívánok Szeretettel!

Jugik