Sikeroktatók, trénerek Magyarországon

Ezen az oldalon azokról a magyar sikertrénerekről, előadókról olvashattok, akiknél a sikeres, boldog élet, a prosperáló, jövedelmező üzlet, és az önmegvalósítás legjobb receptjeit találhatjátok meg. Az eseménynaptárban és a címlap jobb oldalán a közelgő események között a trénerek aktuális tréning időpontjait is megtaláljátok: ESEMÉNYNAPTÁR

A legismertebb külföldi trénereket pedig itt találod meg!



Ha olvastad a Titok könyvet vagy láttad a Titok filmet, biztos eszedbe jutott hogy vajon ki tanítja ezt itt Magyarországon? A neten számtalan külföldi sikeroktatót lehet találni, magyart szinte alig. Épp ezért mi utánajártunk és összeszedtük a szerintünk legjobb sikertrénereket. Itt az ideje, hogy minél többen tudják, kik oktatnak sikeres életvitelt, sikeres üzleti szemléletet Magyarországon!

Persze nem biztos hogy mi mindenkit megtaláltunk... Ha Ön ilyen tréner, vagy tud olyan trénerről, oktatóról, aki még nincs itt ezen az oldalon, kérjük jelezze nekünk az admin kukac thesecret pont hu email címen. Köszönjük!


Palacskó András

Húsz éve találkoztam az Agykontrollal. Aztán lettem Reiki tanár, kineziológia Onebrain oktató, tanultam asztrológiát. Szinte minden komolyabb ezoterikus irányvonalat megismertem, vallásfilozófiát tanultam. Ezenközben emberekkel foglalkoztam egyénileg és tanfolyamokon. Tapasztalataim párlata a Tudatos Teremtés Iskolája, mely ötvözi az önismeretet és a jövőnk alakításának módszereit.

N. Dénes Éva

Eredetileg angol-magyar szakfordító, 18 éve foglalkozik személyiség-fejlesztéssel. Táplálkozási tanácsadó, 2007-ben szerzett Law of Attraction Coach képesítést a Law of Attraction Training Center tele-tanfolyamán, ahol többek között Michael Losier-től (az “Így működtesd a Vonzás Törvényét” c. magyarul is megjelent könyv írójától) is tanult. 2005-ben ismerkedett meg az EFT (Emocional Freedom Techniques – Az Érzelmi Felszabadulás Technikája) módszerrel, melyet 2007 óta tanfolyamokon és egyéni foglalkozások keretében tanít. Az EFT betölti a hiányzó láncszem szerepét a tudatos vonzás gyakorlásában, hiszen segítségével megszüntethetők azok a korlátozó hiedelmek és blokkok, melyek megakadályozzák, hogy elérjük amit szeretnénk, legyen az üzleti vagy magánéleti siker.

Hegedüs Erika

Több mint tíz éve foglalkozik önismeretet mélyítő témákkal és módszerekkel (agykontroll, reiki, tarot, tudati technológia, kineziológia), de a gyökeres változást 2004-ben az hozta, hogy betegségek lelki okainak kutatása közben találkozott a coachinggal. Olyan jó módszernek bizonyult a saját életében, hogy azóta is mélyíti tudását, és közben fejlesztette ki saját „egészséges önzőképző” anyagait. Azt tűzte ki célul, hogy minden hozzá fordulónak trénere lesz egy hosszabb-rövidebb időszakban, hogy testét/lelkét holisztikusan megerősítsék a számtalan kanyart tartogató önismereti úton. Az útelágazásokban mindenki maga dönt, trénerként abban segít, hogy együttesen ráleljenek a vágyott változáshoz vezető megoldási lehetőségekhez. Az életmód tanácsadás sikerorientált folyamat, amely a hozzá forduló jelenlegi élethelyzetére és jövőjére vonatkozó terveire összpontosít.

Carla Galli

Három önismereti könyv szerzője, több mint 20 éve foglalkozik személyiség-fejlesztéssel, alternatív gyógyászattal. 2003-ban találkozott először személyesen Bert Hellingerrel és a családállítás módszerével.
Célja a siker beprogramozása, rejtett erőforrások kiaknázása, humán emberi értékek fejlesztése. Céges ügyfeleinek a cégen belüli hatékonyabb együttműködés és kommunikáció, és a vezetői struktúra fejlesztésével kapcsolatosan ad hatékony tanácsokat.
Küldetése teljes elhivatottsággal, profizmussal segíteni elő az emberek személyes fejlődését.

Kassai Csilla

Kassai Csilla egy depresszióból és szenvedélybetegségből kigyógyult középkorú nő, aki a gödör aljáról kikapaszkodva elhatározta, hogy mindenkivel megosztja tapasztalatát, legfőképpen gyógyulásának 21 napos történetét.
Csilla elhatározása néhány éve sikerült is, hiszen immár több kiadást megélt Ötről a hatra című könyve valóban elért a célközönséghez. Azokhoz, akik szintén mély depresszióval küzdenek, de nem tudják, hogyan gyógyulhatnának ki belőle. Az öngyógyításnak szánt 21 napos program immár annyira sikeres lett, hogy a problémamegoldó és énképépítő könyvét több nyelvre is lefordítják.

Dr. Darnel Christian

Dr. Darnel Christian munkája mérföldkőnek számít a hazai felnőttoktatás személyiségfejlesztő programjaiban. A Darnel Programokon - mely az egyik legnépszerűbb és legjobban terjedő önmegvalósító és személyiségfejlesztő program Magyarországon – ezidáig több mint húszezren vettek részt. Munkáinak kötetlen, szórakoztató stílusa és tömörsége által az elvontabb témák is könnyen érthetővé válnak a különösebb filozófiai és pszichológiai ismeretekkel nem rendelkezők számára is. Őszintesége és szókimondósága teszi közkedveltté programjait. A szerzőtől és munkáiról eddig 15 könyv jelent meg magyar nyelven, számtalan televízió- és rádióműsorban láthattuk és hallhattuk őt. Hosszas külföldi tartózkodása után 1988-ban tért haza Magyarországra, jelenleg Budapesten él.

Csillagvirág

A célom, hogy minél tisztább énképet mutassak a nőknek. Ne csak egy kapcsolat függvényében definiálják magukat nőként, éljenek nőhöz méltó életet, hanem minden vonatkozásban és helyzetben harmonikusak és boldogok legyenek.
Hölgyszalon nevű országos női klubhálózatom arról, hogy hogyan lehet Nőként élni. 2009 tavaszán készült el első Csillagvirágos meditációs cd-m. Életvezetési tanácsadóként segítek, ha valaki elakad az életében bizonyos területeken, hogyan tud továbblépni, kártyavetőként megmutatom a lehetőségeket és hagyom, hogy a szabad akaratod által a lehetőségeid birtokában döntéseket tudj hozni.

Szikszay Csaba

Sportolóként kezdtem el válaszokat keresni, mivel kezdeti nagy sikereim után a versenyeken nem jöttek az eredmények. 1996-ban találkoztam a kineziológiával, ami gyökeresen megváltoztatta az életem. Nemcsak hihetetlen eredményeket értem el a versenyeken, hanem kinyílt előttem egy kapu, amely megmutatta, hogy az élet más, mint ahogyan eddig gondolkoztam róla. Egyetemen vezetéselméletet és pszichológiát tanultam. Sokféle önismereti tanfolyamon vettem részt, foglalkoztam kineziológiával, reikivel, agykontrollal, de ma már egyik technikával sem foglalkozom, mert megtapasztaltam, hogy az előnyeik mellett határokat is jelentenek, a lét pedig korlátlan és határtalan. Személyes konzultációk és csoportos foglalkozások alkalmával segítek megmutatni az embereknek, hogyan léphetnek ki a hétköznapi mókuskerékből és megélni azt a fajta boldogságot, amelynek soha nincs vége.