Sikerül!

sikerülEngem is a titok lendít tovább mindig az életben. Sokszor nehéz magas szinten rezegni, sokszor nem jön a várva várt esemény, mégis, miben bízhat az ember, ha nem abban, hogy minden megváltozhat. A legnagyobb sikerem az volt, amikor felvettek doktori képzésre az egyetemre. Minden éjjel lefekvéskor elmentem gondolatban a professzorokhoz, és megkértem őket, hogy vegyenek fel, mert én annyira szeretném. Sokszor elképzeltem, amint felvételizek, és a tanárok helyeslően bólogatnak. Aztán a felvételi után két héttel kaptam egy emailt a professzortól, azzal a címmel: Gratulálok! Úgy remegtem az örömtől, hogy anyukám nem értette a telefonban, hogy mi történt. Innen tudom, hogy működik a vonzás törvénye. De már azelőtt is tudtam, mióta csak élek. Kiskoromtól kezdve arra vágytam, hogy bárcsak varázserőm lenne és teremteni tudnék, mint a mesében a tündérek, és ha ott van a Bibliában, hogy BÁRMIT megkapok, ha elhiszem, hogy enyém lehet, akkor annak úgy is kell lennie. Mégis valami észérv kellett hozzá, hogy ez a varázserő feltörjön belőlem, már felnőtt koromban. Észérv, hogy elhiggyem a bennem élő gyereknek, hogy igaza van. Rengeteg észérvet kaptam. Az évek során arra jöttem rá, hogy a gondolatokat mindig rendszerezni kell magunkban, különben szétcsúszik az életünk. Akkor is figyelni kell a bennünk élő képekre, amikor minden sínen van, amikor sikeresek vagyunk. Nem engedhetjük el magunkat, mert különben elkezd szétesni az elme kusza képein keresztül a valóság is. Majdnem fél éven keresztül arra programoztam, hogy nagyon szép képeket tudjak festeni, ne legyenek kezdetlegesek, vegyen a fejlődésem egy hirtelen, hatalmas fordulatot. És ez pár hete, egyik pillanatról a másikra bekövetkezett. Tényleg jó kompozíciókat és szép színvilágokat tudok felépíteni. Ez nagyon nagy öröm nekem. Minden nap olvaslak Titeket is, és nagyon nagy örörm az is, hogy bár ismeretlelnül, de vagytok nekem. Nyomon követem a számomra kedves sorsotokat, és most, ebben az írásban is csak annyit akartam mondani, hogy milyen sokat jelent nekem, hogy itt vagytok. És ahelyett, hogy ezzel kezdtem volna, másról írtam, de nem baj.

HozzászólásokRemény:)

Reményt adott ez az írásod, hogy még én is bármit elérhetek!:)

Gratulálok és köszönöm!Kedves Ludmilla! :)

Neked szívből gratulálok! Erőt adó és példa értékű a sikered! Köszönöm, hogy megosztottad velünk, nagyon jó volt olvasni! :o)

Kedves Lolli! :)
Neked pedig köszönöm, hogy megnevettettél a bajszos beírással! Akkorát kacagtam, hogy vízhangozott az iroda, a kollégám pedig csodálkozó szemekkel bámultak rám :DDD

Legyen csodákkal teli napotok!
Pusszantás mindenkinek :*
KingiElső sorban Gratulálok!

Első sorban Gratulálok! Jó volt olvasni az írásod, sokan vágyunk erre a sikerre.

Csak így tovább!Admin mire gondolhatott, mikor beillesztette...

ezt a bajszos nőt ide? :D
lollipop
www.eveart.gportal.hu
www.eveartflower.gportal.huKöszönjük szépen! A siker sztorik mindenkinek bíztatást...

jelentenek.
Nekem is sikerült jó üzleti lehetőségeket bevonzani agykontrollos tecnikával. Végre tényleg pénz áll a házhoz.
Nagyon lelkes vagyok én is vagy két hete. :)))

lollipop
www.eveart.gportal.hu
www.eveartflower.gportal.huKedves Ludmilla3!

Szívből Gratulálok a sikereidhez!
KÖSZÖNÖM Neked ezt a számomra fontos üzenetet :-)
"Akkor is figyelni kell a bennünk élő képekre, amikor minden sínen van, amikor sikeresek vagyunk. Nem engedhetjük el magunkat, mert különben elkezd szétesni az elme kusza képein keresztül a valóság is."

Jó éjt kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.net