Sikerült!

volvo xc60Sziasztok! Az én sikertörténetem következik. Már nagyon vártam, hogy a több futó projektem közül végre valamelyik sikerrel záruljon és megoszthassam veletek.
A vezetéssel valahogy fordítva voltam, mint a kortársaim. Az egyetemen pl. a komfort zóna megvilágításához a vezetést hozták hasonlatnak, hogy kezdetben nagyon nincs a komfort zónánkban, aztán ahogy ráérzünk, egyre jobban és jobban megy. A többiek lelkesen bólogattak, én viszont ekkor még csak elképzelni tudtam a helyzetet. Kicsit visszatartott a fővárosi vezetési stílus és a kígyózó kocsisorok is, de mivel az a véleményem (korlátozó hiedelmem?:)), hogy pl. csak akkor nyerhetek egy autót, ha tudok is vezetni, na persze fordítva is jogos lenne, hogy ha már nyerek, akkor megtanulok vezetni....de valahogy mégis az első verzióhoz ragaszkodtam.
A kresz tanfolyam szinte gyerekekkel volt tele és megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy én bizony felemelném 20 évre az alsó korhatárt, mert olyan szinten nincs egy 16,5 évesben veszélyérzet, hogy már-már ijesztő, de mind1.
A kresz vizsgát már nagyon vártam, élveztem a rajzos szituációkat és ha lehetett volna, korábban is nekivágtam volna. A vizsga alatt felügyelő biztos abszolút Jack Nicholson karakterű volt, kinézetben és humorban is, úgyhogy nagyon élveztem magát a vizsgát is.
Rutin után eljött a forgalmi vizsga, vizualizáltam, újra és újra elképzeltem, hogy megvan a jogsim, boldogan vezetem a családi autót. Az első vizsgám azonban nem sikerült, padlót fogtam, utólag visszagondolva, túlzottan el voltam keseredve, ami azt is mutatja, hogy nem tudtam elengedni a kívánságomat, kapaszkodtam bele rendületlenül.
Mivel majdnem egy hónap múlvára kaptam csak következő időpontot, volt időm elgondolkodni a miérteken. Arra is rájottem, hogy 2 nappal a vizsga előtt, az oktatóm nagyon leszúrt azért, mert nem előztem meg lendületből egy biciklist, hanem fékeztem, körülnéztem, elengedtem a másik sávban lévőket és csak utána akcióztam, ami kb. 1 perc időveszteséget jelentett abból az órából, amit egyébként is én fizetek. Ekkor azonban mintha kattant volna bennem valami, ami miatt nem éreztem méltónak magamat a jogosítványra. Ezt felismerve eft-vel több körben kopogtattam a szituációra. Reggel és este vizualizáltam a vizsgalapomat, a mai dátumot és egy M betűt, ami a sikeres vizsgát jelzi, a megmérettetés előtti órákban pedig lazításképpen megnéztem A filmet .....a többit már úgyis tudjátok, kívánságom az Univerzum számára parancs. Sikerült, megcsináltam és határtalanul boldog vagyok! Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Egyébként talán sejtitek, de a következő hetekben minden létező autós nyereményjátékon ott leszek!:)) Majd teszek fel képet, ha átvettem a kulcsokat!;)

HozzászólásokUniverzális segítség

Valaki, aki a Vonzással ebben a témában valódi sikert könyvelhet el, gratula hozzá!!!!
Másfél hónapja új suli, új oktatóval - itt elsődjére, összesen harmadjára megyek 02. 28-án forgalmi vizsgára. Nagyon-nagyon szükségem van valami fergeteges energiára, mely hozzájárul ahhoz, hogy 40 percig tökéletesen fókuszálva aztán gratuláljon a vizsgabiztos a SIKERES vizsgáért!!! Aki olvassa ezt a bejegyzést, arra kérem, küldjön egy kisujjnyi energiát és gondoljon arra, hogy Claudia Komárom-Esztergom megyében SIKERES forgalmi vizsgát tesz 2011. 02. 28-án!!! MILLIÓNYI KÖSZÖNET ELŐRE IS.
Ui. Kedves "vidám lány", végig próbálom a módszered!!!Gratulálok!

Szívből gratulálok a sikeredhez! Már várom, hogy láthassam az autód képét! További kitartást és sikereket kívánok! :)

Legyen szép napod minden nap!Gratulálok neked.:) Kérés: A Titok DVD.-t szeretném!!! Megvan ?

Gratula te vidám lány sikeredhez!!!!

Megvan valakinek? Kölcsönadtam. Nem kaptam soha többet vissza. Áhítozom rá. Anikó