"Ezért olyan kib...szott csodálatos az Élet!"

Story Waters nagyon tanulságos kis történetet ad nekünk elő, a címben szereplő csattanóval... Szerintem zseniális!

Sokakat érdekel, hogy mit érezhetnek azok, akik univerzumbéli entitésokat közvetítenek, vagy - mint ahogy Story Waters, angol "médium" is, közvetítései során - saját felsőbbrendű énjének üzeneteit csatornázza le. Mi történik ilyenkor a közvetítőben? Story, így ír erről:

"Amikor nyilvánosan beszélek és közvetítek, egy teljesen természetes folyamat indul el bennem, amelynek te is minden nap részese lehetsz, ha lelked átérzi a tisztaság, ihletettség, céltudatosság vagy szeretet egy-egy pillanatát. Ez úgy születik meg, mint a lélek egy ösztönös rezdülése, majd erőteljes kommunikációs csatornává válik. Rájössz, hogy a saját hangodat hallod, ez a hang az örömödet közvetíti, s előcsalogatja a benned rejlő teremtő erőt.

A közvetítések során a hangom, illetve a kialakuló nyelvezet, ennek a hangnak a kiteljesedéséből, elfogadásából fakad, majd abból, hogy kinyitom lelkemet a megtapasztalt, körülöttem létező különböző energiák és kérdések előtt.

Ezt egyfajta folyamatként élem meg, mintha lelkemet emberi létemmel egységben, illetve emberi létemet spirituális valóságommal egységben vizsgálnám. A fejlődésnek ez a flow-élménye, folyamata minden irányban érzékelhető. Lelkem arra törekszik, hogy integrálja emberi lény-valómat, míg emberi lényem megpróbálja befogadni isteni tulajdonságát. Ez úgy is felfogható, mint az emberi és az isteni létezés-tudat, szemlélet összekovácsolódása (a szemléletben rejlik a megélt valóság). Ennek eredményeként rájössz, hogy a mennyország önmagadon belül létezik, életre hívhatod itt és most, személyes valóságod részeként."

Story Waters és Lee Harris március 28-29-án tart élő közvetítést a Budai Várban.

Aki szeretne részt venni a channeling-en, itt tud jelentkezni: http://www.channeling.hu/

HozzászólásokMár napok óta nyugtalan voltam

aztán tegnap kezembe akadt egy könyv, amit az egyik barátomtól kaptam kölcsön, nemrég ,de nem vonzott, ahogy beleolvastam.

Kérd és Megadatik - Esther és Jerry Hicks

Nagyon érdekes és a Nem Fizikai Lényekkel kapcsolatosan ajánlom mindenkinek :)

"Ha úgy érzed, még nem állsz készen e hatalmas bölcsesség befogadására és alkalmazására, azt javaslom, egyszerűen tartsd magadnál ezt a könyvet néhány hétig. Engedd, hogy a benne rejlő energia eltüntesse tested és elméd minden ellenállását, és összecsendüljön a benned élő, forma és határok nélküli "hellyel", amelyet rendszerint léleknek neveznek, ám Abraham rezgésünk és Forrásunk kapcsolatnak hív."

Tegnap elkezdtem olvasni és valahogy megnyugodtam.
Most meg megtaláltam ezt a videót - annyira jóóóóóó :)

-----
FemBelekukkantontam az összefoglalóba

belekukkantottam a 2008-as Budapasti beszéde összefoglalójába:

" a szervezett vallás a rabszolgaság egy bizonyos formája..."

A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
http://p-dox.hu/Most néztem meg...

a videót...nagyon jó! ÁgicaCsillair Kedves Mi is szeretünk, illetve Admin nevében nem tudok

csenge333
nyilatkozni, de örülök, hogy nem csalódtál bennünk./bennem.../
Puszi!:)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Hogy is van? Aki 10 percet beszél arról...

Van valami olyan mondás, hogy aki 10 percet beszél arról, amit 1 percben is el lehet mondani az....:-)

Szóval nekem ez az egész, amolyan heideggerei szószaporítás, aki könyveket tudott arról az egy és eléggé közérthető gondolatról írni és eléggé bonyolult nyelvezettel és kódolással írni, hogy KÉK az ÉG és Zöld a FŰ.... :-)

Szóval tényleg szép az élet az életművészeknek:-)
Akik ennyiből is meg tudnak élni:-)Drágáim! akkor meg pláne!

Számomra így is, úgy is fantasztikus volt látni a videót és Humorgumó linkjén Titeket.
Öröm a lelkemnek minden egyes képkocka, és minden egyes üzenet...
Imrém, nem csalódtam Benned! ;) azaz Bennünk... ;)
Csengém, Benned sem! :)
Legyen csodás hétvégétek!
Majd kiugrok a bőrömből! Holnap kapok egy csodakönyvet, ami két teljes napig nálam lesz. Ha meg tudom belőle azt, amire számítok, feltétlenül megosztom VELETEK!
Bele is halnék, ha nem tehetném!
Szeretlek Titeket.
Csillátok

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huszia Csilla! én csak

szia Csilla! én csak idéztem :-) azért is van ott az idézőjel... a videón is elhangzik, ez a konklúzió.
egyébként szerintem ettől még nagyon jó a videó, a mondanivaló a lényeg, nem a csomagolás! :-)Hoppá, hoppá!Csillair kedves! Nem Admin mondatán akadtam ki,

csenge333
hiszen ő csak "kölcsönözte" azt......Én az eredeti megnyilvánuláson akadtam fenn......./Ennyi......./Csatlakozom Humorgumóhoz!

http://www.youtube.com/watch?v=HurL3c0pkoo&feature=related

Rendkívüli élmény ismerős arcokat, barátokat felfedezni a Channelingen. Így kétszeres az öröm!

Csengém, ne akadj fenn a címsoron. Inkább tudd be annak, hogy adminunk irtózatosan be van lelkesedve a témától és fordítsuk le magunknak:
"Ezért olyan kib...szott csodálatos az Élet!" , azaz:

Ezért olyan baromi csodás az Élet! ...

Hát ez se sokkal jobb, talán nyomdafestéket tűrőbb.. Ám a lényegen mit sem változtat!

Az élet SZÉP! Az élet JÓ! És mindenki ugyanazt olvassa, csak lehet, fordítani kell egyet a poháron, hogy meg is értsük egymást.

Milliárd ölelés! Büszke vagyok Rátok és szívből köszöntöm az új médiasztárokat!

Csillátok ;)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huA címben szereplő mondat volt az egyedüli, ami nem illett

csenge333
a képbe, illetve nagyon zavart........Elgondolkodtam........talán még jobban, mint a többi hasznos információn............/Nem törtem felette sem pálcát, elfogadtam, de NEM ÉRTETTEM vagy talán NEM AKARTAM ÉRTENI.........kedves hege? ezt ki mondta?

kedves hege? ezt ki mondta? segítek: a videón nincs ilyenről szó. tehát ez csak a te fejedben lehet :-)
bárki képes rá! miért ne lehetne? story csak egy érdekes megközelítést ad ezen a filmen, amin ha elgondolkozol, tudni fogod hogy neked segít-e abban hogy tovább haladj az utadon...

szép napot!Nem is tudom..?

Nem is tudom, mit gondoljak..? Akkor ezek szerint csak a médiumok tudnak elszakadni a linearitás béklyóitól és csak ők ismerik az egyetlen történetet? Vagy bárki képes lehet erre?
Mit gondoltok erről?dettó ez jutott eszembe..hát valahogy

talpon kell maradni a sok channelling miatt..:D:D:D
Szerintem is nyomott vmit magába:D..vagy lehet pálinka az amit iszik,és nem bírja a gyomra?:):)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."egyébként azon

egyébként azon gondolkodtam, főleg a videó végét elnézve, hogy előtte vajon mit szedett be Story?? sokat pislog, issza a vizet, és ez a "f.ck.ng amazing" beszólás a végén, hát, ez olyan speed gyanús, viszont inkább úgy tűnik hogy be van lassulva, nade akkor mit evett?? mushroom?? :DDDDképet nem tudom hogy kell

képet nem tudom hogy kell betenni, ezt automatikusan biggyeszti oda a YouTube, nem én birizgálom :-) mágnes most fogyóban, majd kéne újat gyárttatni...OK Justin:) amúgy észre se vettem a lenti topikot..

Tedd be a saját képeteket akkor tuti fognak beírni:D:D,és osztogass a Secret mágnest annak akinek sikerül kitalálni hogy te melyik vagy:D

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."szia humi! igen ez a videó

szia humi! igen ez a videó is kint volt a címlapon, sőt még mindig ott az alján, de senki nem szólt hozzá, pedig a fél secret club rajta van a filmen :-) csodálkoztam is, biztos azt kellett volna adni címnek, hogy keresd meg magad a videón :-DDD mondjuk nem csoda hogy minket vettek, mert a leleményes társaság reggel lefoglalta az első két sort, úgyhogy premier helyünk volt, amiért utólag is köszönet a korán kelőknek mert én jó szokásom szerint az utolsó percben értem oda (just in time)!

hehe, mostantól hívhattok James helyett Justin-nak is :-DDD
http://www.youtube.com/watch?v=3Ujk_mDYpBo&feature=channel:)

Imi,Öbi és Moncsi Youtube sztárok vagytok:D:D....
0:41-nél Imi,Öbi relaxáltok..juhu:D
1:24/3:14-Moncsi(Angelgirl)

http://www.youtube.com/watch?v=HurL3c0pkoo&feature=related

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Hát ez tényleg

Nagyon megnevettetett, köszi, hogy feltetted! :):D

Most

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD