Story Waters

story waters
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!

"Amikor nyilvánosan beszélek és közvetítek, egy teljesen természetes folyamat indul el bennem, amelynek te is minden nap részese lehetsz, ha lelked átérzi a tisztaság, ihletettség, céltudatosság vagy szeretet egy-egy pillanatát. Ez úgy születik meg, mint a lélek egy ösztönös rezdülése, majd erőteljes kommunikációs csatornává válik. Rájössz, hogy a saját hangodat hallod, ez a hang az örömödet közvetíti, s előcsalogatja a benned rejlő teremtő erőt.

A közvetítések során a hangom, illetve a kialakuló nyelvezet, ennek a hangnak a kiteljesedéséből, elfogadásából fakad, majd abból, hogy kinyitom lelkemet a megtapasztalt, körülöttem létező különböző energiák és kérdések előtt.

Ezt egyfajta folyamatként élem meg, mintha lelkemet emberi létemmel egységben, illetve emberi létemet spirituális valóságommal egységben vizsgálnám. A fejlődésnek ez a flow-élménye, folyamata minden irányban érzékelhető. Lelkem arra törekszik, hogy integrálja emberi lény-valómat, míg emberi lényem megpróbálja befogadni isteni tulajdonságát. Ez úgy is felfogható, mint az emberi és az isteni létezés-tudat, szemlélet összekovácsolódása (a szemléletben rejlik a megélt valóság). Ennek eredményeként rájössz, hogy a mennyország önmagadon belül létezik, életre hívhatod itt és most, személyes valóságod részeként.

A mennyország, az üdvösség, az álmod megvalósulása mindössze attól függ, hogy szemléletedet meg tudod-e változtatni – hogy új fényben lásd a dolgokat. Én ennek a szemléletváltásnak a megvalósítását próbálom bemutatni, ezt a látásmódot, ezt a szabadságot, melyet saját magam számára megteremtettem emberi és isteni tulajdonságom egyesítésével. Te is megteremtheted ezt a szabadságot , egyszerűen, ha szabad akaratodból úgy választasz hogy emberi és isteni lényedet egyesíted. Ez nem nehéz, de ahhoz, hogy 'megcsináld', ki kell lépned korlátaidból és vállalnod kell a gondolkodás felelősségét. Ha nem hiszed el, hogy valami igaz lehet, akkor nem is lesz az. Minden béklyódat te magad kötöd magadra azáltal, amilyen hiedelmek szerint élsz.

story watersMiután letépted szemedről a kendőt és egy pillantást vetsz az új, többdimenziós létbe, tehát az újonnan kapott szabadságba, rájössz, hogy csak most kezdődik az igazi kaland. Ott és akkor hívod életre szívedben az álmot. Ott és akkor teremted meg legizgalmasabb önmagad. Ott és akkor fedezed fel, hogy nincs, ami nem lehetnél, mivel minden vagy. Ez az a határtalan szabadság érzés, melyben minden álmod valóra válik. Megérkeztél. Rájössz, nemcsak arra, hogy milyen csodálatos vagy, de arra is, hogy milyen csodálatos a valóságnak ez a rendszere és milyen hihetetlen, hogy ennek te is része vagy" - Story Waters

Story Waters spirituális szerző, aki megpróbálja az embereket rávezetni, hogy meglássák magukban a fényt. "A fény, amit látni fogsz, benned létezik." Írásain keresztül segít az embereknek, hogy kapcsolatba lépjenek lelkükkel, bízzanak benne és kövessék, minden külső vélemény, szervezet, vallás vagy dogma ellenére. Arra inspirál mindenkit, hogy erősítse belső hangját és tanulja meg korlátok nélkül szeretni és teljesen elfogadni önmagát.

Story a „korlátok/határok nélkül” kifejezéssel azt a létállapotot jellemzi, amely a lélek természetes lakóhelye. Tehát nem arra biztatja az olvasót, hogy váljék valami „mássá mint ami”, hanem segít felismerni „azt, ami”. A lélek így elszakadhat a korlátozó hiedelmektől, melyek félelem, szégyen, bűntudat vagy önbizalomhiány formájában tapadtak hozzá. Story vallja, mindenki Isten egyedi, különleges kifejeződése, és ha mindenképpen meg akarjuk fogalmazni, mi az élet célja, akkor ez a felismerés az, valamint, hogy szeressük magunkat és osszuk meg ennek örömét a világgal. Miközben egyszerre megéljük egységünket és egyéniségünket, Story szerint világunk átalakul az Egységes Változatosság birodalmává, ahol a szeretet a természetes állapot, és a félelmet képesek vagyunk elengedni.
További információk:

További információk a szemináriumról
A channelingről
Kicsoda Lee Harris?
Nézd meg a Story Waters videókat
Nézd meg a Lee Harris videókat

Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!Címkék: