Story Waters - a közvetítő

Story Waters

"Személyes valóságodat kizárólag te alakítod. Isteni megvalósulása vagy Mindennek, Ami Létezik. Teremtő vagy a saját magad által alkotott létezés egyéni felfedezésében. A létnek nincs olyan megjelenési formája, amit nem választhatsz. Mindannyiunkban megvan a mindent teremteni képes, önmagát felfedező erő lehetősége.
Létezésedben határtalanul szabad vagy. A korlátok nélküli létezés megvalósítása azt jelenti, hogy Önmagad – a határtalanul szabad teremtő erő - belső világába lépsz. Azonban csak a saját magad által választott hit korlátain belül vagy képes teremteni. Minden általad érzékelt határvonal azon utak visszatükröződése, melyeken járva önvalóddal kapcsolatos korlátozó hiedelmekhez ragaszkodsz." (Story Waters)

Ha esetleg még nem hallottatok Lee Harrisről és Story Watersről, az nem annyira meglepő, mivel nálunk, Magyarországon nem nagyon ismertek, de pl. Németországban és Angliában sok channelinget tartanak. Legalább olyan jó közvetítéseket csinálnak, mint a sokatok által ismert Abrahamot csatornázó Esther Hicks (Vonzás törvénye) vagy a Tobiast közvetítő Geoffrey. Lee Harris Zakarias és Ziadora nevű szellemi tanítókat csatornázza, Story Waters pedig felsőbb énjétől kapott üzeneteket hozza le. Egyébként Esther Hicks, Lee Caroll, Geoffrey és Lee-ék mindannyian ismerik és kedvelik egymást.

Azok, akik voltak már Lee és Story közvetítéseiken, azt mondják, hogy nagyon megnyugtató, felemelő, inspiráló élmény, amire utána folyton újból vágyik az ember. (Magam ugyanezt a megnyugtató élményt éreztem a májusi, budapesti Tobias közvetítésen.) Az is érdekes bennük, hogy mind a kettőjüknek van polgári foglalkozása; a közvetítés - legalábbis ők így mondják - csak úgy jött.
Lee Harris énekes, előadóművész, zeneszerző, a stílusát többnyire az indie irányzatba sorolják.
Story Waters szerintem még nála is érdekesebb figura. 36 éves, nagyon jóképű, klinikai pszichológiát tanult az egyetemen, aztán a doktori vizsga után rájött, hogy ez bizony nem az ő útja. Már 20 évesen közvetíteni kezdett, mégpedig saját felsőbb énjének üzeneteit, aztán 1995-ben megnyitotta az első weboldalát Angyal Web címmel. Ezen az oldalon az emberek megosztották egymással a költészet, filozófia és a művészet szépségeit, így is biztosítva az Internet által nyújtott kifejezés szabadságát. Aztán létrehozta alienation.com oldal, amely otthont adott kreatív írásainak, művészetének. 2001-ben Story megnyitotta az Open2love.com oldalt, egy spirituális közösségi portált fénymunkásoknak, pozitív és biztonságos környezetben támogatva őket.

„Saját tapasztalataidért teljes mértékben te vagy felelős. Bár sok más lénnyel együtt-teremthetsz, minden együtt-teremtés választáson alapul. Személyes valóságod mindig visszatükrözi számodra a létezésre vonatkozó aktuális választásodat. Te vagy Az, Ami Választ. Minden gondolat, amiben „másra” hárítod a felelősséget jelenlegi létedért, olyan ösvényre visz, amelyen járva megtagadod saját teremtő erőd létezését. Minden fájdalom, amit érzel egy olyan út visszatükröződése, amelyen bizonyos szempontból elszakadsz Mindentől, Ami Vagy.”
S. W.

Story spirituális szerző, közvetítésein elsősorban arra kér mindenkit, hogy próbálja meglátni magában azt a bizonyos belső fényt. Az írásain keresztül is abban próbál segíteni, hogy kapcsolatba lépjünk a lelkünkkel, bízzunk benne, kövessük, bármilyen valláshoz vagy szervezethez tartozunk is. Story azt mondja, nagyon fontos megerősíteni a belső hangunkat és megtanulni korlátok, bűntudat nélkül szeretni és elfogadni önmagunkat. Gondolom, már sokan és sokszor olvastatok erről másoknál is, csak épp’ nem mindig tudjuk, mit is jelent ez a bizonyos „korlátok, határok nélkül”. Story Waters sokszor használja ezt a kifejezést (ez az oldaluk címe is: limitlessness.com) az ő értelmezésében, a határok nélküliség a lélek természetes állapota. Ezért soha nem azt mondja, hogy váljunk mássá, mint amik most vagyunk, hanem arra, hogy fedezzük fel, értsük meg, hogy egyáltalán kik vagyunk. A lélek így szakadhat el az olyan korlátozó hiedelmektől, mint amilyen a szégyen, a bűntudat vagy az önbizalomhiány.

A legtöbb közvetítő találkozik azzal a kérdéssel, hogy mi az élet célja. Story szerint életünk értelmét az adja, ha felismerjük, hogy minden ember Isten egyedi kifejeződése, ebből következően az élet egyik fontos célja, őszintén megszeretni önmagunkat és ezt az örömöt megosztani a világgal. Így képessé válunk arra, hogy egyszerre éljük meg egységünket a Teremtővel és egyediségünket, s közben egész világunk átalakul az általa Egységes Változatosságnak nevezett birodalommá, ahol a természetes állapot a szeretet és könnyedén el tudjuk engedni a félelmeinket.

„Az emberi élet hihetetlenül nagyszerű, szándékos választás. Úgy döntesz, hogy ebben a fizikai-átmeneti valóságban öltesz testet, mivel a létezést ebben a formában kivételes és bámulatos módon tudod megtapasztalni és felfedezni. Ez a valóság, kettősségében a létező legizgalmasabb tapasztalatokhoz segíthet hozzá: A leírhatatlan szerelem és boldogság elérhető, csakúgy, mint a fájdalom és a szenvedés. Azért választod ittlétedet, hogy felfedezhesd a létezésnek ezt a lenyűgöző lehetőségét. Ha emberi mivoltodat elfogadod, nem pedig elutasítod, Isten-lényed határtalan szabadságát ötvözheted Ember-lényed változatosságával, egyediségével.”
S.W.Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk!
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti közvetítésre (channeling): JELENTKEZEM!HozzászólásokNekem az anyaság videó tetszik nagyon.

Nekem az anyaság videó tetszik nagyon Lee Harisstől.
Annyira érződik a finom energia engem megkönnyeztetett a sok igazság amit mond a videón.
Üdv:Juvina

" Bölcs ember az ,aki megérti,hogy csak az azonos önmagával,amit az adott Most pillanatában választ."VÁLASZD AZ ÖRÖMÖT....

Ez a STORY WATERS : VÁLASZD AZ ÖRÖMÖT videóklipp ,és természetesen a channelingen készült többi is nagyon jó. Köszönöm,hogy felhívtátok rá a figyelmemet. .....fénysugárStory Waters és Lee Harris

A fiúk hivatalos magyar honlapja www.channeling.hu, amely már működik. Mindenkinek nagyon kellemes olvasgatást!Kedves Vuk!

Én úgy tudom még készülőben van a honlapjuk a magyar.http://www.channelling.hu/ ezen lesz megtalálható, de szerintem az admin lehet jobban informált mint én.
Üdv:Juvina.

" Bölcs ember az ,aki megérti,hogy csak az azonos önmagával,amit az adott Most pillanatában választ."Story

Nincsen ekezetem ne haragudjatok.
Nagyon erdekesnek talaltam ezt a cikket, es nagyon orulok hogy megosztottad velunk ezeket az informaciokat.
Koszonom megegyszer.

Vuk

ui: Hol lehet tobbet olvasni a fiukrol?Szia Admin, nem láttam még

Szia Admin,

nem láttam még a filmet, de meg fogom nézni :)
Igen, ÉN alakítom a saját sorsom, és NINCSENEK körülmények, hiszen azokat MI MAGUNK teremtjük magunk köré...
Nagyon sokat segített az írásod :)

Jó teremtést mindenkinek! ;)

Szeretettel:
SzaffiSzia Szaffi!Az, hogy

Szia Szaffi!

Az, hogy létezik egyszerre többféle valóság, ma már tudományosan is bizonyított dolog. A kvantumfizika eljutott odáig, hogy maga a megfigyelés ténye is változtat az eseményeken... Vagyis máshogy viselkedik az amit megfigyelsz, akkor amikor figyeled... (ha láttad a "Mi a csudát tudunk a világról" c. filmet, akkor arra a jelenetre gondolj, amikor a kissrác a kosárlabdát pattogtatja...)

Ez önmagában annyira döbbenetes, és fizikai kísérletek támasztják alá, hogy tulajdonképpen az VAN, amit látsz... amit nem látsz, az nincs is, vagy nem úgy van, mint amikor látod... és a sokszereplős valóságoknál ez még érdekesebb dolgokhoz vezet, de ez már az, amit úgy hívunk hogy ÉLET :)))

Vagyis amit elsőre írtál, én azt érzem igaznak, hogy a te döntésed, hogy melyik valóságot éled. Az előző életeket én nem keverném bele, ezek a "hozott" dolgok bármikor le is vethetőek, csak fel kell hozni a tudattalanból a tudatosba, és máris megoldható. Vagyis ha jól értettem a második részét, akkor az is visszamutat ugyanoda, hogy TE alakítod a saját sorsod, és NINCSENEK körülmények, hiszen azokat MI MAGUNK teremtjük magunk köré...

Szóval ha Botsinkay Jónást látod, akkor azt te teremtetted magadnak :)))))Már annyira várom...

Már annyira várom, hogy megjelenjen a magyar oldal ahol olvasni lehet a közvetíéseiket a srácoknak.Uttó Kata küldött nekem a fiukról pár sort megosztom veletek.Ő készíti a honlapot.

Story
"Amikor nyilvánosan beszélek és közvetítek, egy teljesen természetes folyamat indul el bennem, amelynek te is minden nap részese lehetsz, ha lelked átérzi a tisztaság, ihletettség, céltudatosság vagy szeretet egy-egy pillanatát. Ez úgy születik meg, mint a lélek egy ösztönös rezdülése, majd erőteljes kommunikációs csatornává válik. Rájössz, hogy a saját hangodat hallod, ez a hang az örömödet közvetíti, s előcsalogatja a benned rejlő teremtő erőt.

A közvetítések során a hangom, illetve a kialakuló nyelvezet, ennek a hangnak a kiteljesedéséből, elfogadásából fakad, majd abból, hogy kinyitom lelkemet a megtapasztalt, körülöttem létező különböző energiák és kérdések előtt.

Ezt egyfajta folyamatként élem meg, mintha lelkemet emberi létemmel egységben, illetve emberi létemet spirituális valóságommal egységben vizsgálnám. A fejlődésnek ez a flow-élménye, folyamata minden irányban érzékelhető. Lelkem arra törekszik, hogy integrálja emberi lény-valómat, míg emberi lényem megpróbálja befogadni isteni tulajdonságát. Ez úgy is felfogható, mint az emberi és az isteni létezés-tudat, szemlélet összekovácsolódása (a szemléletben rejlik a megélt valóság). Ennek eredményeként rájössz, hogy a mennyország önmagadon belül létezik, életre hívhatod itt és most, személyes valóságod részeként.

A mennyország, az üdvösség, az álmod megvalósulása mindössze attól függ, hogy szemléletedet meg tudod-e változtatni – hogy új fényben lásd a dolgokat. Én ennek a szemléletváltásnak a megvalósítását próbálom bemutatni, ezt a látásmódot, ezt a szabadságot, melyet saját magam számára megteremtettem emberi és isteni tulajdonságom egyesítésével. Te is megteremtheted ezt a szabadságot , egyszerűen, ha szabad akaratodból úgy választasz hogy emberi és isteni lényedet egyesíted. Ez nem nehéz, de ahhoz, hogy 'megcsináld', ki kell lépned korlátaidból és vállalnod kell a gondolkodás felelősségét. Ha nem hiszed el, hogy valami igaz lehet, akkor nem is lesz az. Minden béklyódat te magad kötöd magadra azáltal, amilyen hiedelmek szerint élsz.

Miután letépted szemedről a kendőt és egy pillantást vetsz az új, többdimenziós létbe, tehát az újonnan kapott szabadságba, rájössz, hogy csak most kezdődik az igazi kaland. Ott és akkor hívod életre szívedben az álmot. Ott és akkor teremted meg legizgalmasabb önmagad. Ott és akkor fedezed fel, hogy nincs, ami nem lehetnél, mivel minden vagy. Ez az a határtalan szabadság érzés, melyben minden álmod valóra válik. Megérkeztél. Rájössz, nemcsak arra, hogy milyen csodálatos vagy, de arra is, hogy milyen csodálatos a valóságnak ez a rendszere és milyen hihetetlen, hogy ennek te is része vagy" - Story Waters

Story discusses his love of channeling.
Part 1 above and part 2 below.

Story Waters spirituális szerző , aki megpróbálja az embereket rávezetni, hogy meglássák magukban a fényt. "A fény, amit látni fogsz, benned létezik." Írásain keresztül segít az embereknek, hogy kapcsolatba lépjenek lelkükkel, bízzanak benne és kövessék, minden külső vélemény, szervezet, vallás vagy dogma ellenére. Arra inspirál mindenkit, hogy erősítse belső hangját és tanulja meg korlátok nélkül szeretni és teljesen elfogadni önmagát.
Story a „korlátok/határok nélkül” kifejezéssel azt a létállapotot jellemzi, amely a lélek természetes lakóhelye. Tehát nem arra biztatja az olvasót, hogy váljék valami „mássá mint ami”, hanem segít felismerni „azt, ami”. A lélek így elszakadhat a korlátozó hiedelmektől, melyek félelem, szégyen, bűntudat vagy önbizalomhiány formájában tapadtak hozzá. Story vallja, mindenki Isten egyedi, különleges kifejeződése, és ha mindenképpen meg akarjuk fogalmazni, mi az élet célja, akkor ez a felismerés az, valamint, hogy szeressük magunkat és osszuk meg ennek örömét a világgal. Miközben egyszerre megéljük egységünket és egyéniségünket, Story szerint világunk átalakul az Egységes Változatosság birodalmává, ahol a szeretet a természetes állapot, és a félelmet képesek vagyunk elengedni.

Story video blogja:
http://www.youtube.com/user/StoryWaters

Lee Harris.
Már kora gyermekkorában megmutatkozott intutív hajlama, de közvetítői képességei a 90-es évek végére fejlődtek ki igazán. Kezdtedben főleg barátoknak és ismerősöknek közvetített, ám hamarosan rábeszélték, hogy a channelinget szolgáltatásként ajánlja. Szájról szájra terjedt a híre és szolgáltatásaiért azóta is folyamatosan nagy az érdeklődés.
2004-ben Lee létrehozta a Guidance2012.com weblapot, a channelingek alapján készült írásainak ill. szolgáltatásainak honlapját. Az oldal nagyon sikeres lett, a világ minden tájáról hozott ügyfeleket, és havonta több ezren olvasták. A Guidance2012 közvetítéseket tartalmazó ajándék füzet elérhető a Limitlessness ingyenes letöltések oldalon. Lee és szellemi vezetői megpróbálják átadni, hogy ha szívedre hallgatva éled az életed, akkor az elméd helyett az ösztöneid kezdenek irányítani. Elméd könnyedén olyan hiedelmek béklyójába kerülhet, amelyek igazából nem is a sajátjai, a létezésnek ez a formája egyszerű szokássá válik, ekkor már nem a belső igazság vezérel. Ha a szívünkkel és az ösztöneinkkel élünk, korlátok nélkül, visszahozzuk az örömöt és a bőséget az életünkbe és azok életébe, akik körülöttünk vannak. Lee szellemi tanácsadói segítségével ezt az üzenetet hozza el a közvetítések során.
Lee egyik leghatásosabb közvetítése - 'The Assimilation of the Now' – ingyenesen elérhető a Limitlessness.com oldalon.
A több száz ember számára végzett személyes közvetítéseken túl, Lee rengeteg tapasztalatot gyűjtött a csoport-munkán keresztül is. Workshopokat és visszavonulásokat szervezett és nagy örömmel gondol a közösségformáló erőre és nyitottságra, amely minden résztvevő számára nyilvánvalóvá válik az együttlét során. Ez emlékeztet arra, hogy mindannyiunkban megvan a nyíltság és ez mindennapi életünkben is jó szolgálatot tehet.
Lee zenész-dalszerző is, gyakran végez kreatív munkát a filmes és színházi világban. Zenéjét meghallgathatod a Venusman.com oldalon. Hisz a muzsika és a hangok illetve minden más kreatív tevékenység gyógyító hatásában. Valóban, a kreativitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája.
Lee 2006-ban találkozott Storyval, ketten úgy határoztak, hogy munkáikat és közönségeiket egy tető alá hozzák, így született meg a limitlessness.com oldal. Együtt dolgoznak, együtt közvetítenek a Tudatos Teremtés Szemináriumok keretében.

Szeretettel:JuvinaKedves Admin, többször is

Kedves Admin,

többször is elolvastam ezt az írást és nagyon elgondolkodtatott...
Ezekszerint a létezést kicsit leegyszerűsítve tekinthetjük úgy, mintha egyazon időben létezne többféle valóság és az, hogy én melyiket élem, az csak tőlem függ? Hogy miről hiszem el, hogy képes és érdemes vagyok rá és miről gondolom azt, hogy á ez nekem úgysem sikerülhet? Magyarul az, ha most éppen nem jól érzem magam, az csak azért van mert nem hiszek abban, hogy a jóra érdemes és képes vagyok?

Vagy inkább úgy kell nézni, hogy a mostani életem megoldandó feladatai - gondolok itt különösen azokra, amikor azt érzem, hogy többedszerre kerülök kísértetiesen hasonló helyzettel szembe - esetleg ezeket még előző élete(i)mből hoztam át és azért kerülök most újra meg újra ugyanazzal szembe, hogy végre észrevegyem, hogy mivel teremtő vagyok és én alakítom a valóságomat végre megoldjam, vagyis pozitív irányba alakítsam az adott kérdést?
Hú ez a mondat nagyon hosszúra sikerült, de remélem érthető :)

Vagy esetleg a kettő együtt igaz?

Tényleg, hogyan lehet betekintést nyerni az előző életeinkbe? Én hiszem, hogy létezik az hogy többször születünk le a Földre, de még egyszer sem sikerült sehogysem meglátnom vagy megéreznem azt, hogy ki voltam korábban? Viszont tudom azt, hogy vannak olyan emberek, akiknek ez már sikerült.

Nektek mi a véleményetek?

Szép napot mindenkinek,

SzaffiAdmin...

Köszönöm ezt az irásod. Sok tanulság van benne, legalább is számomra. Szeretettel : ágica:-)

Végre ..
Köszönöm Imrém...
Szeretlek