Sikertrénerek a világban

Ezen az oldalon azokról a sikertrénerekről, előadókról olvashattok, akik a sikeres, boldog élet, a prosperáló, jövedelmező üzlet, és az önmegvalósítás legjobb receptjeit adták a világ kezébe.

Elkezdtük összegyűjteni a legjobb magyar trénereket, akik a személyiségfejlesztéssel, sikeres életmóddal foglalkoznak. Azokat a személyi edzőket, coachokat, akik munkájukban a vonzás törvényével, a titokkal is foglalkoznak. Róluk itt olvashatsz!

Ha van ötleted, hogy ki az aki még hiányzik erről az oldalról, kérjük jelezd az admin kukac thesecret pont hu email címen!

Bob Proctor

A valaha élt nagy tanítók bölcsességének modern letéteményese. Először is volt Andrew Carnegie, aki továbbadta a tudást Napoleon Hillnek. Majd Earl Nightingale következett - tőle kapta a stafétát Bob. Bob több mint negyven éve kutatja az emberi elme lehetőségeit. Járja a világot, és tanítja A Titkot, cégeket, illetve magánszemélyeket segítve, hogy a vonzás törvénye által gazdagságot és bőséget vigyenek az életükbe. Ő a szerzője a You Were Born Rich című nemzetközi sikerkönyvnek.

Brian Tracy

Amerika és Nyugat-Európa legismertebb menedzseroktatója, üzleti
körökben keresett előadó, konzulens és író. Négy nyelven beszél, rendelkezik a legmagasabb nemzetközi üzleti diplomával (MBA), és oktatott is MBA kurzusokon. Három cég elnöke, ezenkívül övé a világ egyik legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalata. Munkája, kutatásai kapcsán több mint 80 országban járt, 30.000 óránál is többet töltött el többek között a pszichológia, a közgazdaságtan, az üzlet és a történelem tanulmányozásával. Afrikában együtt dolgozott Albert Schweitzer-rel.

Robert T. Kiyosaki

Robert Kiyosaki (született 1947 április 8-án) Befektető, író, tanár, a Gazdag papa, szegény papa és további 18 könyv szerzője. Népszerűségét mutatja, hogy könyveiből összességében több mint 26 millió példányt adtak el. A Gazdag papa, szegény papa a CASHFLOW négyszög és a Gazdag papa útmutatója egyszerre a The Wall Street Journal, USA Today and the New York Times top 10 bestseller listáján szerepelt. Kiyosaki könyveiben - saját igaz történetét, sikereit és kudarcait felhasználva - lerombolja a mítoszt, mely szerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz. Közérthető módon megmutatja, miért nem várhatjuk az iskolarendszertől, hogy megtanítsa a gyerekeket bánni a pénzzel; elmondja, mit tanítsunk meg gyermekeinknek a pénzről, hogy jobban érvényesüljenek az életben.

Joe Vitale

Az egykori hajléktalan ma a világ egyik vezető marketingszakértője. Számos könyvet írt a siker és a bőség alapelveiről - Life's Missing Instruction Manual, The Attractor Factor (A vonzásfaktor - a magyar fordítás előkészületben) -, amelyek egytől egyig bestsellerként végezték. Doktori diplomája van tudományos metafizikából, továbbá szakképzett hipnoterapeuta, gyakorló metafizikus, felszentelt pap és chi kung gyógyító.

Jack Canfield

Amerika első számú sikeredzője, az Erőleves a léleknek sorozat szerzője, mely a New York Times bestseller-listája szerint elérte a százmilliós kinyomtatott példányszámot. Nem mellékesen Jack is a Titok c. film egyik szereplője. Emellett Amerika vezető szakértője, vállalkozók, cégvezetők, menedzserek, értékesítő szakemberek, alkalmazottak, tanárok százezreinek áttörő sikeréért felelős.

Anthony Robbins

Antonis Kardamitsis néven született, 1960. February 29-én. Amerikai önmenedzselő-könyv író és professzionális tréner, több mint 30 éve aktív. Sikerét és hírnevét rekord eladásokkal büszkélkedő könyvei hozták meg, az Ébreszd fel a benned szunnyadó Óriást! és a Határtalan siker: a személyes eredményesség új tudománya c. könyvei. Utóbbinak az első kiadása 1987-ben jelent meg. Robbins olyan témákról ír mint az egészség és energia, félelmeink leküzdése, meggyőző kommunikáció, és gyümölcsöző kapcsolatok. Szintén nagyon ismertek és híresek a tréningjei, motivációs programjai. Ezeken a neuro-lingvisztikus programozás (NLP) módszerét használja. A tréningjein a félelmek leküzdésének metafórájaként tűzönjárást is oktat.

John Assaraf

Nemzetközileg elismert író és üzleti tanácsadó, aki arra tette fel az életét, hogy vállalkozókat segítsen a gazdagság és egy nem hétköznapi élet elérésében. Elmúlt huszonöt évében az emberi agy, a kvantumfizika és az üzleti stratégiák rejtelmeit kutatta, valamint hogy ezek miként függnek össze az üzleti, illetve az emberi élet egyéb területein elért sikerekkel. John a tanultak alkalmazásával négy multimilliomos céget épített fel a semmiből. Tudását a világ minden tájáról származó nagy- és kisvállalkozókkal megosztja.

Zig Ziglar

Eredeti nevén Hilary Hinton Ziglar, 1926-ban született amerikai szerző, értékesítő, motivációs tréner. Legutóbbi, nemrég megjelent könyve a God's Way Is Still the Best Way (Isten útja még mindig a legjobb).

Andrew Carnegie

Skót születésű amerikai bevándorló, iparmágnás, üzletember. A 19. és 20. századi amerikai üzleti oligarchák közül az egyik leghíresebb. Sokszor Rockefeller után a világtörténelem második leggazdagabb embereként hivatkozzák őt. Vagyonát kötvényértékesítőként kezdte felépíteni, amerikai cégeknek gyűjtött forrásokat Európában. Az acéliparban csinálta meg az igazi nagy üzletet: a 70-es években megalapította a Carnegie Acél Vállalatot, ami nemsokára az akkori ipar egyik kulcsemberévé tette. 1890-re cége a legnagyobb és legeredményesebb ipari vállalkozás volt az egész világon. 1901-ben eladta üzletét a JP Morgan banknak, élete hátralévő részében bőkezűen adományozott, különösen helyi könyvtáraknak, illetve oktatásra és tudományos kutatásokra. Élete kiváló példa a "semmiből" való meggazdagodásra.

Napoleon Hill

Napoleon Hill (1883 - 1970) amerikai író, a Pozitív Lelki Beállítottság elméletének megalkotója, amit Siker a Pozitív Lelki Beállítottságon keresztül (1960) címmel W. Clement Stone-nal együtt írt. Másik és talán a legismertebb könyve a Gondolkodj és Gazdagodj, melyet Andrew Carnegie iparmágnással való találkozása után írt meg, és könyve az egyik legkeresettebb könyv, mely a gazdagodáshoz vezető út receptjét adja.