Szabó Sípos Barnabás gondolatai

Szabó Sípos BarnabásÚgy látszik mások is kapizsgálják. Szabó Sípos Barnabás egy híres színművész (szinkronszerepei: dr.house-ban Wilson, Vészhelyzetben Ross doktor, meg úgy általában George Clooney magyarhangja :)) és egy magyar dokumentumfilmben őt is meginterjúvolták.
A következőket mondta:
"Ahhoz hogy valamit megteremtsünk, megszüljünk, ahhoz először egy gondolatnak kell megjelennie bennünk. Ez egy szabad impulzus. Ha valamit szeretnék csinálni, rágondolok, elgondolom, hogy ezt hogy fogom csinálni, vagy mit fogok csinálni. Az is nagyon érdekes, hogy ehhez a gondolathoz valami érzet is kapcsolódik, érzelmi közöm lesz ahhoz, amit gondolok. Magyarul szeretnem kell azt a gondolatot, hogyha valamit meg akarok belőle teremteni. S ez a viszony az emberben egy másik aspektus jelenlétére utal, az érzelmi- lélekvilágra. S ezzel a lélekvilággal, ezzel az aspektussal viszonyulok nem csak magamhoz, a magam gondolataihoz, hanem a világ dolgaihoz is és más élőlényekhez, embertársaimhoz is. (...)
Az ember egy hármas egység. S ez a hármas egység megjelenik mindenben, amit az ember a világban alkot. Ez így egészséges, így eleven, ha tetszik, így organikus."

HozzászólásokÉs ahogy mondja..., én hallottam.

:)Zsuuuul :)))

Imádom a pasika hangját....szívesen elhallgatnám egész nap :))))

De amit mond....hát :)))))) tanulságos :))))))

Köszike, hogy ide tetted :))))))))))))

" A gyermeki értelem nem végez összehasonlítást, hanem minden dolgot és minden eseményt egyedinek, egyszerinek és véglegesnek tekint. "

http://www.youtube.com/watch?v=rzpW7P83sb4Köszönöm kedves Zsul ezt a szépségest!:)

Drága Zsul!:)
"Ahhoz h valamit megteremtsünk, megszüljünk, ahhoz először egy gondolatnak kell megjelennie bennünk. Ez egy szabad impulzus. Ha valamit szeretnék csinálni, rágondolok, elgondolom, hogy ezt hogy fogom csinálni, vagy mit fogok csinálni. Az is nagyon érdekes, hogy ehhez a gondolathoz valami érzet is kapcsolódik, érzelmi közöm lesz ahhoz, amit gondolok. Magyarul szeretnem kell azt a gondolatot, hogyha valamit meg akarok belőle teremteni. S ez a viszony az emberben egy másik aspektus jelenlétére utal, az érzelmi- lélekvilágra. S ezzel a lélekvilággal, ezzel az aspektussal viszonyulok nem csak magamhoz, a magam gondolataihoz, hanem a világ dolgaihoz is és más élőlényekhez, embertársaimhoz is. (...)
Az ember egy hármas egység. S ez a hármas egység megjelenik mindenben, amit az ember a világban alkot. Ez így egészséges, így eleven, ha tetszik, így organikus."

És ez valóban így működhet csak!

Igen. Igen. Igen. IGENT mondtam magamra, az álomra, és életemre.
Szeretettel: Anikó a Ragyogás, a szeretet és a mosoly nagykövete:)