Szerda este belekukkanthatsz a MESTERKÓD titkába!

MESTERKÓDBiztos hallottál már a MESTERKÓD kurzusról, és kíváncsi vagy rá, hogy mit is ad ez a két és fél nap. Most ingyen bepillanthatsz a kulisszák mögé!

Sok szeretettel várunk mindenkit a MESTERKÓD záró napján, mely egyben nyílt nap is. Betekinthettek abba, hogyan zajlik a kurzus, és meghallgathatjátok a résztvevők élménybeszámolóit. Ha tudni szeretnéd, milyen a MESTERKÓD, feltétlenül gyere el, mert itt kiderül, hogy mit adna Neked ez a két és fél nap. Ne feledd, a kód, mely az életedet irányítja, és az eredményeidért felelős, Neked is ott van a tudatalattidban.

Várunk szeretettel, a belépés ingyenes!

Helyszín: Sziddhárta Központ, Budapest, Andrássy út 98. (a Kodály Köröndnél)
Időpont: szerda (14-én) 18 órától 21 óráig
További információ a programról:

A programmal kapcsolatban még itt is olvashatsz, és be is tudsz rá jelentkezni:

Hozzászólásoknem off topic

Nos, azért nem teljesen off topic. Ugyanis innen indult:

>A „Mi a csudát tudunk a világról” című tudományos film megmutatta, hogy az emberi tudat ereje >határtalan.

Ez egy idézet a reklámszövegből. Erre írtam, hogy sajnos ez a film nem tudományos, és amit megmutat, az leginkább a Ramtha nevű médium tanításai.Annyi hozzáfűznivalóm azért

Annyi hozzáfűznivalóm azért lenne, hogy a beszélgetés teljesen off-topic, mert a MESTERKÓD-nak semmi köze sem a Titokhoz, sem az előbb említett módszerekhez, technikákhoz. Ez egy teljesen új megközelítés, amiről még csak az első alkalmon részt vevő alig 20 ember tudna mesélni. Viszont nekik nagyon tetszett, lásd a korábban belinkelt élménybeszámolókat.

Itt:
És itt is:Az én személyes benyomásom

Az én személyes benyomásom az, hogy nagyon tetszik. Örömöt okozott mindegyik film megnézése, mert felszabadító gondolatokat látok benne.
Bennem békét teremt az a gondolat, hogy az energia különböző változásaiból jön az anyag, s a gondolat érzés is ilyen energia, meg persze az állatok, növények, mi emberek, egyszóval minden. Ebből meg lehet érteni a vonzás törvényét is, és nagyon sok mindent. Reménykeltő és örömteli életérzések vannak benne. Az is örömöt okoz nekem, hogy ha a hagyományos Európában "uralkodó" vallásokat, a régi védikus vallásokat, ill. természet alapú vallásokat, no meg a mostanában divatos ezotériát és a secret c. filmet, és a kvantumfizika friss felfedezéseit összetesszük, akkor csak kirajzolódik egy egységes működési elv. Hanem is sok, de több ponton van egyezés, lényegesebb az egyezés, mint a különbség. Ami pedig a világnézetet és a világról való gondolkodás-cellákat illeti, az mindig lassan és körülményesen változik, mert ez teljesen a balagyféltekés ego világa. Másrészt pedig több erőhatás is éri ezt a kérdéskört, amit nem fejtenék ki még 1x, hiszen egyszer már leírtam. A leglényegesebb gondolat az, amit Admin is leírt: a másik legfontosabb tapasztalat egy civilizáció életében, hogy mikor jön rá arra, hogy ez a játéktér, az Univerzum olyan, hogy megteremtheted benne saját valóságodat. Így mindenkinek igaza lesz - s mivel olykor nem is látják meg az emberek egymás igazát - senkinek sem lesz igaza, hiszen minden igazsághoz meg lehet találni azt a nézőpontot, mely szerint az nem is igaz. De ez is van meg az is van. Így egyszerre létezik objektív és szubjektív valóság. Erre a jelenségre épít maga a hatalom is igen szorgosan.:) Így szerintem a legkonstruktívabb megoldás, hogy mindenki járja az útját, próbálgatja a dolgokat, és ha sikeres a fejlődés, a legfőbb teremtő, mozgató, létrehozó energiához, a szeretethez is egyre inkább máshogy kezd el viszonyulni.
(Nyálas dologból erő lesz.)elengedés

Igen, erről szól a Sedona Method és a Release Technique. Mindkettőt nagyon kedvelem, el is végeztem egy-két tanfolyamot. De ez azért nem igazán azonos a Secret féle "feelgood" technikákkal, hiszen éppen azt mondja, hogy el kell mindent engedni, a pozitív érzéseket is!Szerintem még azoknál is

Szerintem még azoknál is sokkal egyszerűbbek a dolgok. Minden ami létezik egyszerűen csak van. Ha nem keresed a válaszokat a miértekre, rögtön megszűnnek a kérdések is, és csak VAGY. Nem mondom hogy ez a jó, de egy állapot... Ha csak VAGY, akkor teremtesz igazán! És akkor már igazából nem is te teremtesz, csak minden megteremtődik. ;-)titkok

Köszönöm ezeket a gondolatokat.
Nekem a filmből annyi jött át, hogy semmi olyan nem volt benne, amit korábban ne lehetett volna elolvasni Napoleon Hill, Jerry és Esther Hicks és még néhány szerző műveiben.
Sajnos attól tartok, azért nem Afrikában manifesztálnak vizet ezek a guruk, mert az sokkal nehezebben menne, mint Los Angelesben szemináriumokat tartani. Vagy nem menne sehogy.

Azt sem hiszem, hogy mindenki meggyógyul, aki igazán akar. Sajnos nagyon sok példát láttam már az ellenkezőjére. Hogy miért? Fogalmam sincs.

Amit az állatokról írtál, az sajnos totális félreértés. Először is a VADON ÉLŐ állatok között kevesebb a DEGENERATÍV BETEG egyed. Ebben a formában igaz. Leginkább az az oka, hogy ha egy vadon élő állat megbetegszik, akkor általában hamar elpusztul, mert nem tudja megvédeni magát, vagy nem tud vadászni. Ezért aztán tényleg kevesebb a beteg - és rövidebb ideig is élnek. Mint ahogy 500 éve is nagyon kevés rákbeteg volt, ugyanakkor az emberek többsége nem érte meg a 40 évet sem. Viszont fertőző betegségek, paraziták ugyancsak ritkítják a vadon élő állatokat, szóval ők sem mentesek a betegségtől.

Ha pedig megfigyeled a háziállatokat - pont olyan betegek, mint az ember. Van a kutyák-macskák-tengerimalacok között bőven rákos, cukorbeteg, prosztatabeteg, leukémiás meg amit akarsz. Nekem is volt már vesebeteg tengerimalacom és jelenleg van egy szürkehályogtól megvakult kutyám is.

Szóval ne egyszerűsítsük le a dolgokat, mert nem olyan egyszerűek, mint azt a "feelgood" tanítások sugallják.Szia Triarius! Teljesen értem

Szia Triarius! Teljesen értem az aggályaidat, és részben osztom is őket, hiszen bennem is sok hasonló kérdés felmerült már. A "törvény" azért törvény, mert működik, de ha végiggondolod, akkor egyszerű a válasz rá miért: pont azt mondja hogy ha hiszel benne, működik, ha nem akkor nem. Vagyis ez mindenképp igaz lesz, logikus, nem? :-) Viszont segít abban, hogy ha a jó oldalát kezded el nézni a dolgoknak, akkor tényleg mindenből a lehető legjobbat tudd kihozni. Az, hogy miért nem Afrikában segítenek, egyszerűen szerintem nem vágynak rá. Megmondom őszintén én is inkább szafarira mennék oda, de szerintem ezzel nincs baj, miért vársz el bárkitől bármit? Te is mehetnél segíteni Afrikába, de gondolom te sem onnan írsz most, vagy tévedek?

Sokan meggyógyulnak, sokan nem, erre is van magyarázat. Aki igazán meg akar, az meg tud. Van ki feladja, az nem. A szervezet képes az öngyógyításra, de természetesen bizonyos határokon belül. Az állatok nem járnak orvoshoz, mégis kevesebb köztük a rákos, tüdőbajos vagy megfázott egyed. Az embereknél sok minden tudatos, és ez azt okozza - mivel a tudat teremt - hogy nem csak jó, de rossz dolgokat is megteremtünk: amitől félünk, vagy amit nem akarunk, azt ugyanúgy "bevonzzuk". De önmagában ezekkel sincs baj, csak a legtöbb embernél mindez nem tudatos (de tudatosítható lenne....). Ha elkezded figyelni magad (mintha kívülről tennéd) rá fogsz jönni szinte mindenre. Kérdés hogy ez mennyire megy, mert nem egyszerű. Sokkal egyszerűbb ha más figyel meg, mert külső szemmel minden jobban látszik (lásd a szálka esete a gerendával). Elég ha a filmből csak annyi átment, hogy életedet te teremted! Mert ez a fő mondanivalója. Sok sikert!Titok és egyebek

Lehet ezekről a filmekről sok mindent mondani, ezt sokan meg it tették. Itt most nem tartalmi kérdésekről akartam szólni, mindössze arról, hog a Mi a csudát című film tudományosan semmit nem bizonyít, mert nem tudományos film, hanem leginkább a Ramtha nevű állítólag 35 ezer éves atlantiszi isten tanainak a kifejtése (amit ráadásul a filmben nem is közölnek).

A Titokban is vannak jó dolgok. Bevallom, nekem nem tetszett. Sok benne az önkényes dolog. Azt pl. hogy Mozart, Arisztotelész (nem emlékszem már minden névre) használták a "titkot" (ami igazából nem is titok), ha azt az ujjukból szopták. Ezen az alapon én is kitalálhatok holnap valami saját titkot, és pont annyi erővel mondhatom én is, hogy ezt használta Einstein is, akinek nem tetszik, járjon utána.

A másik bajom a hitelesség. Mondjuk szerepel benne Joe Vitale. Neki elég jól ismerem a munkásságát, hihetetlen mennyiségű mindenféle csodaprogramhoz adta már a nevét, egy tucathoz legalább. Fizikailag lehetetlen, hogy azt mind kipróbálta volna. Ő marketinges, copywriter, reklámember. Aztán maguk ezek a titokguruk. Ugyebár azt állítják, hogy a "titok" kvázi természeti törvény, tehát mindig és feltétlenül működik. Ühüm. Akkor azt szeretném megkérdezni, hogy ők miért Kaliforniában tartanak sok ezer dolláros szemináriumokat, és miért nem Afrikába utaznak, hogy ott megmutassák az éhező-szomjazó embereknek, hogyan tudnának "bevonzani" egy kis élelmet meg vizet. Mert ha ugye "természeti törvény", akkor Afrikában is működnie kell, nem? De még egyikükről sem hallottam, hogy éhezőkön akart volna segíteni, sokkal inkább a jól fizető amerikai középosztályt veszik célba.

És az is tény, hogy rengetegen meggyógyultak már vizualizációval, pozitív gondolkodással és hasonlókkal. Nagyon sokan. De az is tény, hogy nagyon sokan meg nem gyógyultak ezektől. És az is tény, hogy senki nem tudja megmondani, miért hatott az egyiknél az, ami a másiknál nem. Szóval nekem ezek az aggályaim.Én nem tudom ki hogy van

Én nem tudom ki hogy van vele, de ezek a filmek, a Titok, a Mi a csudát tudunk a világról, az Élő mátrix és Masaru Emoto filmje a vizről, engem nem győzött meg teljesen, mivel mindegyik csak egy része az egésznek, ha külön külön nézed meg őket nem tudsz teljes képet kialakitani magadban, emiatt nagyon könnyen be tudod magadnak bizonyitani, hogy a valóság nem az ami a filmekben van....Ha viszont mindegyikből kiszűröd a lényeget és elgondolkodsz rajta akkor rájössz hogy van itt valami amit nem tudsz megfogalmazni, ami miatt az egészben valahol mégis hiszel. Én konkrétan emiatt az érzés miatt kezdtem keresni, olvasni tanulni erről témáról. Nem telt el sok idő, de túl sok "véletlen" történik egy ideje az életemben amik valahogy mégiscsak összhangban vannak a lelkivilágommal...pl 3 hete szeretnék egy jobbagyféltekés agykontrollos rajztanfolyamra jelentkezni erre szembejön velem egy alkalmas rajztanár egy karaoke bárban.....a kis történéseket meg tudom magamnak magyarázni a másik oldal szemszögéből nézve is, de egyre több az olyan esemény ami egyszerűen csak jön, azért mert szeretném hogy jöjjön....What the Bleep

És a filmhez még hozzátartozik, hogy a rendezők és a szereplők egy része a Ramtha nevű médium tanainak a híve, tehát a film tulajdonképpen a "ramthaizmus" tanait mutatja be, bár ezt nem nagyon írják ki sehová.

Érdemes elolvasni (sajnos csak angolul van meg) ez ügyben a Wikipediát

http://en.wikipedia.org/wiki/What_the_Bleep_Do_We_Know!%3F

Különösen az Academic Reaction című részt.What the Bleep

Hát, ennél a filmnél nem erről van szó. Hanem arról, hogy tudósok szavait kiforgatják, illetve hogy tényleges tudósok mellé raknak médiumokat, és nem írják ki (csak a legvégén aprób betűvel), hogy kettejük között mi a különbség. Utána lehet nézni különböző fórumokon (én megtettem), hogy hozzáértő emberek mit mondanak. Mindez egyébként nem baj, csak akkor NE mondjuk azt,hogy ez egy tudományos film, ugyanis nem az. Inkább amolyan fantáziafilm, és ekként is kell kezelni.Nem tudom miért kéne egy

Nem tudom miért kéne egy olyan tudományhoz igazodni, ami túl van már haladva, ráadásul bizonyíthatóan láthatóak a hatalmi összefonódások is. Ez nem csak az orvostudománynál figyelhető meg. Ha az emberiség akarja járni az új utat, és kellően befogadja az igazságot egy újabb megközelítésből, akkor majd az válik tudományossá, vagy éppen "szentté"... A kérdés az h mire ez megtörténik milyen tudatosodási szinten lesz az emberiség, ill. a hatalom deformációs lehetősége/képessége is érdekes befolyásoló tényező lesz.„Mi a csudát tudunk a világról”

Azért azt tegyük hozzá, hogy ez a film inkább áltudományos mint tudományos, valódi tudósok keverednek benne a Ramtha-kultusz követőivel és olyanokkal, akiknek a tudományhoz semmi közük. Ráadásul a film egyik tudós szereplője (David Albert) úgy nyilatkozott, hogy célirányos szerkesztéssel a szavait annyira meghamisították benne, hogy ha ezt tudta volna, akkor nem járult volna hozzá, hogy szerepeljen a filmben.Köszönet

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a MESTERKÓD kurzuson.
Öröm volt veletek dolgozni. Köszönöm a sok inspirációt a következő kurzushoz.

Itt olvashatóak a részvevők véleményei:

Carla GalliSzia Locrus! Kiírtam a

Szia Locrus! Kiírtam a szövegbe is, 18 órakor kezdődik. Kérlek érkezzetek pontosan, mert később nem lehet bejönni. Kb. 3 órás a program. További információk a fenti linken. Várunk szeretettel!hopp:D kicsit lassú

hopp:D kicsit lassú vagyok...facebook rulez:DÜdv! csak arra lennék

Üdv!

csak arra lennék kiváncsi hogy ez az este pontosan mikor lesz?
nagyon szeretnék elmenni és elvinném egykét barátomat is.Itt is olvashattok még

Itt is olvashattok még róla: