Az öröm, és szeretet áramlata

szeretet áramlatLélek emelő itt lenni veletek! Egyszerűen azt érzem, hogy belém költözött a bizonyosság, hogy tudatos teremtő voltam, vagyok, leszek. Ez egy folyamat, és mindenki úgy járul hozzá, ahogy a részéről a mában a legjobban tud. Nem valami eredmény érdekében, hanem a folyamat megtapasztalása végett. Ha eredményre törekszünk, csak birtokolunk, ha a folyamatra, akkor játszunk a formákkal, színekkel kreatívan.
Játsszunk!
Ez az oldal az öröm, és a szeretet áramlatára hangolódott. Jó ízű nevetések szállnak itt, régi szeretetteli emlékek kerülnek felelevenítésre.
Sőt kerültek felelevenítésre a szeretet ünnepén.
Mert úgy érzem, itt sokan ennek éltük meg a karácsonyt.
Egymás rezgés szintjét emeljük folyamatosan.
Az eredmény hadd várjon...
A szándék magában rejti a megvalósulást.
A sok jó, és örömteli dolog hittel, és új vágyakkal tölt fel.
Kívánom, hogy egyre többen hangolódjunk rá, erre a hullámra, hogy végül cseppenként összeadódva megalkossuk az egység végtelen óceánját.
A változás még ma kezdődik, ha engedjük, hogy a lehetőség megnyilvánuljon.
Ez nem órarend szerinti figyelmet igényel.
Lassan cseppenként vesszük magunkhoz.
Először még nem látjuk a hatásait, később meg már beláthatatlanok.
Egy percre megragadni az ismeretlent, már nem volt hiába való.
Szeretem az életet.
Itt semmi nincs az ellentéte nélkül.
S ha ezt megértettük, már számítunk rá.
És ha már számítunk rá, akkor beengedtük a tudatosság fényét az életünkbe.
Akkor már nem félünk, mert érezzük a mindent átható szeretetet.
Azok a dolgok amik valaha úgy tűntek ellenünk vannak, ma a kezünket fogják.
Már nem a terhet látjuk bennük, hanem meglátjuk az élet napos oldalát.

"A jelenben létrejött ilyen felszabadultság talaján a szándék (nagyszerű) katalizá-torként működik az anyag, az energia és a téridő események keveréke számára, hogy bármi, amit akarunk, megvalósuljon.
Ha életközpontú, jelenben élő tudatossággal élünk, a képzelt akadályok - amelyek az észlelt akadályok több mint 90 százalékát teszik ki - szétesnek és eltűnnek. Az észlelt akadályok maradék 5-10 százaléka összpontosított szándékkal átalakítható lehetőségekké.
Az összpontosított szándék a figyelem olyan tulajdonsága, amely egyenesen és szilárdan a célra irányul. Az összpontosított szándék azt jelenti, hogy a figyelem olyan egyenesen irányul a kívánt végeredményre, amellyel eleve kizár minden akadályt, ami felemészthetné vagy szétzilálhatná a figyelem összpontosítását. A tudatból minden nehézség teljes körűen és maradéktalanul kiszorul. Az ember képes fenntar-tani rezdületlen nyugalmat, amíg nagyfokú elszánással adja át magát egy célnak. Ez az elkülönült tudat és ugyanakkor mégis összpontosított szándék hatalma.
Tanuljunk meg a szándék hatalmával élni, és akkor bármit megvalósíthatunk. Elérhetünk eredményeket erőfeszítéssel és igyekezettel is, de ennek ára van: a stressz, a szívroham és az immunrendszer egyre romló állapota. Sokkal bölcsebb a Szándék és vágy törvényének alábbi öt lépését tenni meg. Ha a vágyak megvalósításának érdekében ezt az öt lépést követjük, a szándékok önerejükből érnek célt.

1. Helyezkedjünk a Köztes térbe. Ez azt jelenti, hogy helyezkedjünk el lényünk azon középpontjában, ahol a gondolatok között egy foltnyi csend érezhető. Mélyedjünk el a csendben. Ez a Lét azon szintje, amely lényegi állapotunk.

2. Támaszkodjunk erre a Lét-állapotra, engedjük szabadon szándékainkat és vágyainkat. Amikor valóban a Köztes térben vagyunk, megszűnnek a gondolatok, a szándékok. Ezek csak a Köztes tér és a gondolatvilág határán élednek újra, amikor kezdünk visszatérni. Ekkor indítsuk útjára a szándékot. Ha több célkitűzésünk is van, leírhatjuk ezeket, és az elmélyedés előtt összpontosítsunk rájuk. Ha például sikeres karriert tűzünk magunk elé, ezzel a szándékkal mélyedjünk el, és a szándék halványan már ott lebeg tudatunkban. A szándékok és vágyak szabadon engedése a Köztes térben ezek elültetését jelenti a tiszta lehetségesség termékeny talajába. Kivirágzásukhoz már csak a megfelelő időszakot kell megvárni. A magokat nem kell kiásni, hogy vajon csíráznak-e, sem görcsösen kuporogni mellettük, hogy bontakoznak-e már. Egyszerűen el kell engedni őket.

3. Maradjunk saját autonómiánk állapotában. Ez azt jelenti, hogy valódi Önvalónk, szellemi lényünk tudatában kell élni, a tiszta lehetségesség mezőjével kapcsolódva. Nem a világ szemével kell mérlegelni magunkat, és ne befolyásoljon mások véleménye vagy bírálata. Ennek az autonóm állapotnak a megőrzéséhez segít, ha nem beszélünk vágyainkról, senkivel nem osztjuk meg ezeket, hacsak nem pontosan ugyanazok a vágyak élnek a másik emberben, mint bennünk és szorosan összetartozunk.
/Erre az utolsó mondatra különösen felhívnám a figyelmeteket. Vannak dolgok, amiket csak a legközelebbi szerettünkkel tudunk megosztani!!! Mások érzelmi szokásai, hamar eltántoríthatnak belső iránymutatónktól, vigyázzunk erre, és tartalékoljuk a belső bizonyosságot, és ha kell óvjuk meg, hogy idegen tudatok ne érinthessék csírázó magjainkat!!!/ /Itt jegyezném meg továbbá, hogy nagyon értékes megfigyelésre tettem szert. Az igazságnak rezgése van, olyan rezgése, energiája, ami egy pillanatban egy emberről, egy teljesen idegen szájából is kitudódhat, szinte véletlennek hat, de a rezgések szintjén semmi sem az. Ez már a megérzések, és az intuíció világába tartozik, erre ráhangolódni nagy kincs. A furcsa, hogy különösebben nem meditálok, de a jelennek élek. By Lolli Sk./

4. Ne áhítozzunk a végeredményre. Adjuk fel a speciális eredményhez való gör-csös kötődést és éljünk a bizonytalanság vállalásának bölcsességében. Ez azt jelenti, hogy élvezzünk minden pillanatot az élet nagy utazása során, még ha nem is tudjuk a végeredményt.

5. Hagyjuk, hogy a részleteket a világegyetem hordozza. A Köztes térben elengedett szándékaink és vágyaink a végtelen szervező erő körébe kerültek. Bízzunk abban, hogy ez a szándékainkat az utolsó részletig megszervezi számunkra.
Gondoljunk arra, hogy valódi természetünk szerint a tiszta szellemi létbe tartozunk. Szellem-tudatunkat minden élethelyzetben ébren őrizzük. Finoman (erőltetés nélkül) engedjük útjukra vágyainkat és a világegyetem a részleteket megoldja számunkra.

A SZÁNDÉK ÉS VÁGY TÖRVÉNYÉNEK ALKALMAZÁSA
Az alábbi lépésekkel érvényre juttatom életemben a Szándék és vágy törvényét:

1. Valamennyi vágyamat listába foglalom. Ezt a listát magammal viszem mindenüvé. Átolvasom, mielőtt csendbe és meditációba merülök. Átolvasom, mielőtt este elalszom. Átolvasom, amint felébredek reggelenként.

2. Vágyaim e listáját elengedem és átadom a Teremtés méhébe, bízva abban, hogy amikor a dolgok toporogni látszanak, annak oka van, és hogy a kozmikus terv erősebben dolgozik értem, mint azt valaha is gondolnám.

3. Minden cselekedetem során megmaradok a jelenben élő tudatosság gyakorlásában. Eleve kizárok minden akadályt, ami felemészthetné vagy szétzilálhatná, hogy a jelen pillanatra összpontosítsam a figyelmemet. Elfogadom a jelent úgy, ahogyan van, és legmélyebb, legkedvesebb szándékaimmal és vágyaimmal formálom a jövőt."

Deepak Chopra - részlet a Szándék, és vágy törvényéből

Aha élmény...

Ölellek benneteket!

HozzászólásokJázmin 1994! Tessék az egész könyv neked!

Örülök, hogy benéztél... :D

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopKösznöm Flowom!

Sokat jelent a támogatásod!
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipopSokat segített!

Az egész könyv ilyen jó?Drága Lolllipop....

Minden írásod olvastam..,nagyon jó mindegyik.Most ezen azoldalon Köszönöm meg mindet. Igen van benne "Aha" élmény.Szeretettel ölel : ágica