Egy szexi reggeli csillagvirágos csillám

szexGyógyszerünk a szex, nem is tudjuk mennyi mindenre jó!

Egyes kutatók a szex élettani hatásait vizsgálták és rájöttek, hogy a nemi aktus, lelki, szellemi és fizikai síkon is, számtalan jótékony változással lep meg Bennünket.

- növeli a szervezet ellenállóképességét
- pszichés kiegyensúlyozottságot biztosít
- könnyebbé válik a kapcsolatteremtés
- magasabbá válik a toleranciaszint
- nagyobb az optimizmus
- fogyasztó hatású
- javítja a koncentrációs képességet
- növeli a kreativitást
- kiegyensúlyozza a pajzsmirigy működését
- fokozza a vérkeringést
- edzi a szívet

A fenti felsorolás a teljesség igény nélkül készült:-))), de kitűnik belőle, hogy mennyire fontos, hogy rendszeres és kiegynsúlyozott legyen a nemi életünk.

A szexualitás kicsit tabu téma ma Magyarországon, mert vagy nem beszélünk róla, vagy csak a másik végletet látjuk, ami a bulvárhírek margóján íródik...

Az egyensúly hiányzik belőle...

Sok kapcsolat működhetne jobban, ha többet figyelnénk egymásra, a másik igényeire és hossú együtt töltött évek után is, találnánk olyan taktikákat, praktikákat, amivel csábíthatunk, vagy hódítunk otthon.

Egy -egy gyertyafényes vacsora, egy - egy izgalmas, szexi este után, könnyebben viseljük a mindennapok szürkeségét:-)

Hölgyeim és Uraim:-)))
Elő a kreatív ötletekkel, győzzük le a fáradságot és a megszokásokat és színezzük be egy kicsit a napjainkat...

Tippek nőknek:
- csábító szexi fehérneműk
- új helyzetek
- szrtiptíz

Tippek férfiaknak:
- gyengéd ölelések
- új helyzetek
- egy szál virág, bonbon

Ebben a hideg időben, jó összebújva elaludni egy vad, szexuális együttlét után:-)
Aki nem hiszi járjon utána...:-)))

Mosolyokat!
Csillagvirág

Most is, mint mindig kíváncsi vagyok a véleményetekre, gondolataitokra!
Egy körkérdés:
A Nőknek vagy a Férfiaknak fontosabb a szex???

HozzászólásokIrina Palm c.filmről jut eszembe, csak már nem tudtam

oda írni:Igaz, a történet, amit mesélek, másról szól, mint a film, de azért elgondolkodtató.Kb.10 évvel ezelőtt mesélt nekem egy férfi arról, hogy évekig együtt élt egy gyönyörű és csinos lánnyal, még sem tudta boldoggá tenni.A lány szerette, így 9 évet is beáldozott érte az életéből-, de a férfinek impotencia gondjai voltak.Minden szeretkezés már görccsel indult és a lány szemében látta a félelmet:most se fog sikerülni.Eközben a férfi egyetlen nő mellet volt képes átélni férfiasságát és félve mesélte, de bevallotta:"Tudod, abban a nőben szinte semmi nem volt, ami miatt szerethettem volna vagy vonzódhattam volna hozzá, ami a külsejét illeti, de valahogy mellette önmagam lehettem és pont attól, hogy nem bizonyítani akartam neki, hanem elngedhettem magam a karjaiban, hihetelenül jó volt vele./A gyönyörű élettársa utána megtalálta a szerelmet és férjhez ment./Azóta ez a férfi is megházasodott-azt nem tudom, hogy ezt a nőt vette-e el, de megházasodott.
A történet csak azért érdekes, mert sok férfi küzd szerintem "bizonyítási" kényszerrel, illetve sok férfi gondolja, hogy a "legtökéletesebb nővel" lehet a legfantasztikusabb a szex.
Sok nő meg ugyanakkor még fel sem ismerte, mi mindent adhat egy férfinek,mert ők is annyira tökéletesek akarnak lenni.Szóval, szerintem merjünk szeretni és feloldódni csak úgy-mindenféle bizonyítási illetve megfelelési szándék nélkül- a másik karjaiban.
Az, hogy kinek kivel jó az ágyban, megmagyarázhatatlan szerintem, illetve sokszor nem jól ítéljük meg elsőre, hogy kivel lenne jó./A jó szex, több, mint a tökéletes külsővel megáldott emberek egymásratalálása./kedves hankara

Nem állok le vitatkozni:)elfogadom a véleményed hisz te nő vagy ezt a részét neked kell jobban tudni ráadásul az írásod meg is győzött:))Kezet rá:)))))))))))))))

Én ne hinnék...:)))))))))))))))))))

Kicsit off-oltunk azt hiszem....de tán megbocsájtanak nekünk:)))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Secretfalván Secret lfe!

Ha hiszel egy rutinos izig-vérig nőnek, akkor elárulom Neked, hogy a hálószobában is tökéletes választás! :))))))))))))))))))))

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Secret life:)))))

Hankara ez a dal ezen az oldalon tökéletes választás...secret oldalon secret life:))))))))))))))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Evelion!

Drága vagy! Köszönöm az üdvözlést!
Nagy ölelés Neked is.
Édes Őrangyalkám is általam ismerte meg őt.

http://www.youtube.com/watch?v=uyMC5MJYOZ8&feature=related

Ez a kedvencem!

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Hankara:))))))))))))))))))))))))

Isten hozott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon hiányoztál már....örömömet kifejezem ezzel a dallal...ha már ötletet adtál a hozzászólásodban:))))

http://www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk&feature=fvst

Bazinagy ölelésem:)))))))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)újra itt :)!

Juj, milyen régen jártam erre, de jó a téma, így írok 1-2 gondolatot!
Egyetértek Evelinnel, a nap 24 órájában!
A helyszínben is lehet kreatívkodni, és a spontán illetve a tervezett felvonásokat megfelelő arányban mixelni Kowylee-vel vitatkoznék, szerintem egy hölgynek legalább annyira fontos, mint a férfiaknak. Egy nő annyira tud nő lenni, amennyire férfi a partnere. Hiszen mi Nők, a hold minőséget képviseljük a Férfiak pedig a nap minőséget. A hold is annyira fényes, amennyire a nap megvilágítja. Minket a szeretetben töltött pillanatok "fényeznek", és a nap 24 órájában fontos számunkra a "fényposta" szeretetteljes jelenléte.
Tippként Leonard Cohen dalait ajánlom a gyertyafényes megvilágítás mellé. Igen, a suttogás is fontos. S leginkább az a fontos, hogy egymásra hangolódva ráérezzünk, mit figadna legszívesebben a másik kreatív széles repertoárunkból.
Ahogyan Fóki is írta, a Mostban tartózkodás a szeretkezés lényege. Nem tudom, tudtátok-e, hogy csak néhány pillanat az, amit függőlegesen töltünk. A tüsszentés, a meditáció és a kielégülés pillanata, amikor függőlegesek vagyunk időben és térben egyaránt.
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Fóki

Ez nagyon ott volt :)

♥ Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban. ♥
- Fem -Egy begyepesedett vélemény szerint...

... a szex a férfiak számára cél, míg a nők számára csupán eszköz a céljaik érdekében :) No, de ez marhaság! (Ugye, kedves Nők?)
Kedves Csillagvirág, egyszer már felvetettél egy szexszel kapcsolatos dolgot, arra egy régi Salt'n Pepa számmal reagáltam. Most is ezt teszem, mert amúgy az a szám marha jó! :)
Let's talk about sex, baby
let's talk about you and me
let's talk about all the good things and the bad things
that maybe,
let's talk about sex...
:) :) :)
A jó öreg Woody Allen szerint meg akkor mocskos a szex, ha jól csinálják :)
Amúgy meg fontos az összehangoltság. Mert lehet, hogy az egyik fél fáradt, míg a másik nagyon virgonc. Persze ezt is lehet kezelni, meg lehet mindent oldani. (Maximum, ha a zember fáratt, akkor a zasszony van felül stb. :)))))))
Lollinak igaza van, tényleg jó suttogni közben. Sőt, még beszélni is. Egyebekről nem szólva...
Persze a lényege a szexnek - ha nem csupán a kielégülésre hajtanak a szereplők, és inkább szeretkeznek, mintsem dugnak -, hogy olyankor az ember maximálisan a jelenben, a MOSTban van. Tehát a leghatékonyabb páros (vagy csoportos...) meditáció. A tökéletes meditáció során valódi teremtés történik - a dolgok önmaguktól elkezdenek harmóniába rendeződni. Ékes példája a szeretkezés valóban meditatív, MOSTban levőségének, teremtő erejének maga a gyermeknemzés, azaz egy új élet "teremtése". Nem viccből és nem is véletlenségből lett ez így kitalálva. Persze - egyes vallások hirdetésétől eltérően - a szeretkezésnek nem célja a gyermeknemzés, ahogy a meditációnak, a MOSTban levésnek sem célja a teremtés. Nem célja, hanem lehetséges velejárója. Elsődleges célja az ÖRÖM, az örömszerzés, a tökéletes élvezete a MOSTnak. A jutalma pedig, hogy eredményeképpen rendeződnek a dolgok a környezetünkben. De azért kétszer is aláhúznám, hogy itt nem a dugásról beszélek, hanem a valódi, örömszerző szeretkezésről. Mert bizony a kettő nem ugyanaz. Ahogyan azt sem nevezném evésnek, ha lenyomnak egy csövet a torkán valakinek és teletöltik a gyomrát mondjuk töltött káposztával. Jóllakik ugyan, az éhségérzete elmúlik (kielégül), de kimarad belőle a lényeg. Éppen ilyen a különbség a kielégülésre hajtó dugás és az időt mint olyat kiiktató, örömszerző szeretkezés között. A tökéletes meditáció, a tökéletes jelenlét, ráadásul közösen, egyszerre. Ha egy párnál megőrzik ennek rendszerességét és nem válik unalmassá - mert nincsenek köztük tabuk, mindent megtesznek, ami jólesik - akkor az rengeteget lendít előre tudatos teremtéseik eredményén is. Persze, ne ez legyen a cél, sőt, semmilyen cél nem kell a jelenléthez. Egyszerűen élvezni kell :)
Hajrá! :):):)
- Fóki -értsünk egyett:)

azt hiszem, evelynnel egyet kell értsünk:)ő mindig okosakat mond és most sincs ez másképp!A nap 24 órájában:))))

Szerintem meg nem csak "este" meg "reggel" létezik...nem csak ébredéskor és elalvás előtt:)))))))))) És ebben benne van a nagy-nagy spontenaitás!!!!!!!!!!! Amúgy sem csak az ágy az egyedüli színtere a szexuális együttléteknek...és ebben hatalmas kreativitás rejtezik:)))))

Én így gondolom:))))))))) Aki nem hiszi, járjon utána:)))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Kedves Lolli:-)

Nem mindenki szereti a csokit:-)
De ha valaki nem elég kreatív akár ki is próbálhat olyan tippeket, ami neki nem jut eszébe:-)
Tudod a suttogás sem jön be mindenkinek:-)))

Mosolyokat!
Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Este és reggel is:-)))

Aki nem hiszi járjon utána:-)))

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27pont ma írod :D

"Ebben a hideg időben, jó összebújva elaludni egy vad, szexuális együttlét után:-)
Aki nem hiszi járjon utána...:-)))"

..vagy épp milyen jó ebben a hideg időben összebújva aludni, aztán felébredve egy vad, szexuális együttléttel indítani a napot.. ;DD
Aki nem hiszi járjon utána...:-)))

D.
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..A spontaneítás a legörömtelibb

együttléteket hozza, de nyilván aki meglepivel készül annak kicsit terveznie is kell.
Sajnos az a meglátásom, hogy a spontán együttléteket főleg azok tudják létrehozni akik vagy gyermektelenek, vagy már kirepült a gyermek, vagy fiatalok esetében már saját lakásban kezdik az életüket. Ahol még nagyi és gyerekek is vannak, igen nehéz. Persze biztos van aki így is meg tudja oldani.
A lényeg, hogy akármilyen körülmények is vannak mindig tudjunk egymásnak örömet okozni és átadni a belőlünk fakadó szenvedélyt, vágyakozást, kívánást.:)

Szerintem a spontaneitás is fontos ne tervezett együttlétek legyenek és hát a reggeli szex na az megalapozza a napot:))én úgy érzem azért a férfiaknak még is csak fontosabb!!MIÓTA MONDOM ÉN EZT

MIÓTA MONDOM ÉN EZT MÁR:))))Kedves CSillagvirág!

Nagyon örültem ennek a "cikknek" mert már én is gondoltam rá, hogy ezt a témát is körbe kéne járni, hiszen oly annyira fontos mint pl. egy meditáció. Életünkben nagyobb szerepet játszik mint az utóbbi.
A kérdésedre válaszolva szerintem nincs olyan melyik nemnek fontosabb. Mind két félnél vannak szenvedélyesebb és nyugodtabb emberek. A lényeg inkább az, hogy ebben is rátaláljunk a nekünk legmegfelelőbb társra. Akivel pont úgy mutatkozhatunk meg amilyenek valójában vagyunk és pont azt is kapjuk amire vágyunk. Nekem fontos az intimitás, de félre értés ne essék, nem azért mert ez mozgatja az egész létemet, ha nem mert ugyan úgy hozzám tartozik mint pl. bármi más amivel foglalkozom. Ugyan úgy nem akarom háttérbe szorítani mint bármi mást amit szívesen végzek. Legyen ez család, munka, barátok. A magyar emberekben még mindig sok az előítélet a szexualitást illetően, ezért sokan tényleg el is nyomják a bennük lévő szenvedélyt. Félnek kimutatni, megmutatni a másiknak mi is lakozik benne.
Szóval Én azt tanácsolom bátrabban próbálkozzatok, főleg meglepikkel a párotok felé.

Nőknek tudok ajánlani egy példát.
Én úgy vártam a kedvesemet egyik este haza, hogy a szoba ajtóra kiírtam - előbb menj tusolni, utána gyere be. Siess, várlak -
Az egész lakásban sötét volt, csak a hálóban égett rengeteg mécses szív formában.
Az asztalra kitettem pezsgőt két pohárral. Én meg egy szexi kis ruciban az ágyon vártam.
Szerintem nagyon jól sikerült mert nem csak páromat tettem boldoggá ezzel, ha nem saját magamat is.
Remélem nem haragszotok, hogy beavattalak benneteket a saját intim világomba, csak gondoltam adok egy tippet nektek.
Próbáljátok ki, megéri.Igen lolli!Az nagyon jó!!!!

*********:D

Hát ezek a tippek nem mindenkinek válnak be.
Van, hogy egy csábító fehérnemű is erőltetettnek hat.
Tegyétek félre az agyatokat. Avagy ne gondolkozz közben, alatta, felette, hanem éld át a pillanatot.
Egy csomó meggyőződést is beengedünk a hálószobába a szex mellé...
Tudsz suttogni közben a pároddal?
Az tök jó! :D

lollipop
www.eveart.gportal.hu