Szikszay Csaba

Szikszay CsabaMit kaphatsz tőlem?

Minden tudás, információ eljutott Hozzád is. A „titkot” megfejtették. Olyan lökést adhat a világnak, mint a kerék feltalálása.
Van ennek ellenére a titoknak egy rendkívüli rejtélye. A sok-sok adat ellenére, nem tudja mindenki beültetni a mindennapjaiba.

A kézzelfoghatóság ellenére, megoszlanak a nézetek. Vannak akik hisznek benne és vannak akik nem. Miközben hadakoznak, bizonyítékokkal dobálóznak, valaki épp elhagyja a kórházat érthetetlenül gyorsan meggyógyulva, megéli a tökéletes szerelmet, éppen üzleti vagy sport karriert fut be.

Az én szakterületem a gyakorlati alkalmazás. A titok is lehet egy jó könyv, egy jó tananyag, nekem a célpontom Te vagy. Azt szeretném, ha magaddal foglalkoznál és nem mindig mással. Azt szeretném, hogy ne elméleteket gyárts, csak egyszerűen megéld őket.

Azért, hogy mindig meg tudj teremteni mindent, amit csak kívánsz, és ne csak ábrándozz a jobb jövőről. A jövődet most hozod létre és ehhez az kell, hogy itt legyél. A mostban, mindened megvan. Bármit kívánhatsz, itt van.

Sokkolni foglak! Valami nagyon egyszerű és kézzelfogható ténnyel, amit belőled fogunk előhozni. Tudod a válaszokat, ebben a pillanatban is, csak még nem vagy rá tudatos.

Az egyszerűségére törekszem és az érthető válaszokra. Nem használok komoly orvosi, ezoterikus, pszichológiai szakkifejezéseket. Érthető vagyok és kézzelfogható.

A technikám az az, hogy nincsen technikám. Mert mindenki más mint Te. Másik életúttal, másik elképzeléssel, másik tapasztalattal. Nem húzom mindenkire ugyanazt a „sablont”, mert páratlan vagy, megismételhetetlen, óriási lehetőségekkel. Ahány ember, annyiféle technika lenne szükséges, mert mindenki számára mást jelent a boldogság és annak elérése is.

A figyelmed a technikai tudásról, önmagad felé fordítom. Azért, hogy megvalósítsd saját magadat és ne a technikádat csiszolgasd. A figyelmed önmagadon lesz, így érvényesülni fogsz tudni. Tudni fogsz magadról és rajtad keresztül, minden másról is, mert minden szituációdban ott vagy. Minden sztoridban, Te vagy a főszereplő. Mindig mindenhová viszed magad.

Fontosnak tartom a közvetlen, személyes kapcsolatot. Kisebb „családias” csoportok, illetve egyéni konzultációkkal foglalkozom elsősorban. Érdeklődésedet szeretettel várom a

Telefonszámon: +36 70 59 20 775
Vagy kérj visszahívást a (délelőtti órákban) a tudatosan@gmail.com címen.

Részletes önéletrajzomat megtekintheted erre a linkre kattintva.

Legmélyebb tisztelettel,
Szikszay Csaba

VISSZA A TRÉNEREKHEZ