Szívdobbanás.....segítsetek......

Pár órája meséltem el a tegnap esti történetemet M-mel....hogy fagyos volt és stb...próbálom elengedni...hm....érdekes ....9hónapig neki is köszönhetem, hogy nem ment ez az elengedés, mindig megjelent amikor már elég jól voltam...ma boldog vagyok...fent van nekem msn-en, nem töröltem mert úgy gondoltam, hogy nem haragszom, nem kell törölnöm az csak haragot szül...de nem kezdeményezek beszélgetést gondoltam meg tudom állni és jól is ment....erre tessék..folytatja amit eddig is rám firkant egy-két mondatot...kedves ember lévén és azok után amiket itt tanácsolt nekem Merkabá, hogy mindenkit szeressek és kedves legyek nyitott.....ne válaszoljak neki, ne legyek vele kedves? Hisz valamilyen szinten tudom, hogy ezt várja....viszont ha kedves vagyok akkor meg nekem nem megy az elengedés..mert hogy engedjek el valakit, ha jelen van az életemben, úgy is lehet szerintetek?
És ami a legszörnyűbb...vagy nem is a legjobb....amikor rám irt..azt hittem kiugrik a szívem a helyéről...hm..mi ez? egy boldog pillanat..és mit tegyek? Hogy viselkedjek vele...jaj merkabá...most hívtál pont...kedves a hangod...mint egy isteni sugallat...szükségem volt valamire és te megjelentél... :-)
Adjatok tanácsot...bár tudom, hogy ebben csak én dönthetek......
Légy jó mindenkivel és kedves...csak ez jár a fejemben, ne a negatívumot keresd az emberekben.....

Címkék:

HozzászólásokKedves Csokiszemű!

Azért, mert elzárkózol valakitől, az még nem azt jelenti, hogy szemét vagy vele... Ez is belülről indul. Amíg csak megjátszod a világnak és magadnak, hogy nem érdekel, addig nem engedted el a hozzá kapcsolódó érzést.
És tudod miért ír és keres? Mert az a teszt, hogy tényleg elengedted-e és meg tudod-e tartani az állapotot, amit szerinted elértél. Hogy megbuksz-e a "vizsgán"... Mert, ha megbuksz, nem tanultad meg valójában a leckét, csak felismerted. A felismerés önmagában kevés. Kell a gyakorlat a terepen. Amúgy meg nem mások véleményére kell adni, csakis arra kell hallgatni, hogy hogyan maradhatsz hű önmagadhoz. Bármilyen döntéssel is jár.
Hogy mit teszel Rád van bízva továbbra is, csak dönts és cselekedj a szerint. Tarts magad a döntésedhez!
A legjobbakat Neked a továbbiakban!