Szórakozik velem az Univerzum???

szórakozik velem?Drága Teremtőtársaim!!!

Ismét hozzátok fordulok segítségért, annak reményében h segítségetekkel ismét megtalálom önmagamban a választ! Valahol úgy érzem, hogy kezdek elbizonytalanodni, hitetlenné válni azzal h a vonzás törvénye valóban működik. Valami mégis csak azt súgja hogy működik, de egy másik felem azt hogy nem. Velem van baj? valamit rosszul csinálok vagy csak türelmetlen vagyok?

Ha jót próbálok magamhoz vonzani rossz lesz, ha rossztól félek akkor meg jó következik be.

Ha nem próbálok teremteni, hanem csak közömbösen állok a dolgokhoz és úgy indulok, hogy ami lesz az lesz, akkor nagyon jó napjaim vannak. De minél inkább pozitívan ébredek, hogy ma csodálatos napom lesz, annál inkább pocsékul sül el minden. Hogy van ez akkor?

Azt tudom h nem szabadon görcsösen akarni semmit, és nem is vagyok görcsös, amikor gondolkozok figyelek az érzéseimre és abszolút csodás érzések követik a gondolataimat, érzem a pozitív rezgéseket s minden, de vmit ezek szerint mégis csak elb...ok vhol mert nem úgy sül el a dolog ahogy szeretném.

Aztán még egy példa: egy szeretett személy akivel nagyon régen nem találkoztam, és több napon át teremtem, vizualizáció és minden, és elképzelem h fantasztikus lesz a találkozás, nap mint nap többször nagyon magas rezgésszintre emelem magam, olyan boldog vagyok a gondolattól h már szinte szárnyalok és amikor találkozunk mégsem olyan semmi, hidegen közeledik, közömbösen, szinte félvállról beszél velem és abszolút nem érzem egy kis jelét sem annak h egy kicsit hiányoztam és örül hogy újra láthat, inkább olyan unott az egész.

Vannak esetek amikor rossztól tartok rossz lesz, jóra gondolok jó lesz, de van, és mostanában egyre többször, h mindig fordítva sül el az egész. És nem veszem észre h másképp csinálnék vmit. Mi lehet a gond? Az időkésleltetésre lehet fogni az egészet? h ha ma gondolok jót az pár nap múlva lesz és ha a tegnapelőtt gondoltam rosszat az ma lesz?

és akkor mi a helyzet azzal, amikor kitűzöd amit elszeretnél érni és időpontot írsz melléje h ekkor, az akkor mért működik? mert végül is ez is olyan, ha azt mondom h ma akarom az is egy időpont és az univerzumban nincs idő, az csak az emberiség alkotta korlátok közé tartozik.

Újranéztem a filmet, minden olyan jónak és szépnek tűnt, elkezdtem teremteni, egy dolog félig meddig bejött és a többi meg mindent amit akartam ellenkezőleg sült el. Pedig nem volt görcsös...alkalmaztam a játékot, amit itt az oldalon ismertetett meg egy nagyon kedves teremtőtársam, leírtam és elképzeltem amit akarok és nagyon magas rezgésszintre kerültem, laza voltam és mégsem jött össze.

Mi a gond??? Valaki tapasztalt még ilyesmit?

Köszönöm előre is a válaszokat!!!
Gyönyörű napot mindenkinek!
Feel good!!!

Hozzászólásokszia kicsike! :)

szia kicsike! :)

írásodból nekem leginkább az jött le, hogy tele vagy elvárásokkal, lehet hogy ezek nem tudatosak, de benned vannak. ezek mindig eltorzítják a szituációkat, és nem azért, mert rosszul vonzol!!! ugyanis valószínű, hogy a lehetőségek, amikre vágysz ott vannak előtted, csak nem veszed észre és nem élsz vele, vagy nem akkor amikor kellene. :) ne próbálj előre "kész helyzeteket" vizualizálni, nem arról kell szólnia a vizualizációnak... nem kell kidolgozni a részleteket, csak a végeredényre koncentrálj, amit szeretnél elérni, amire vágysz, de azt pontosan tudnod kell hogy mi az, csak nem részleteiben, hanem "egyben" :) na itt már elég sok belemagyarázás született e téren...

legjobb, ha nem sakkozol, nem pozícionálsz, nem okoskodsz, sőt, egyszerűen ne is gondolkozz!!!! főleg ezen ne, hogy miért nem működik :)))

hagyd, hogy történjenek a dolgok, és közben FIGYELJ.

Figyeld magadat, hogy mikor milyen reakcóid vannak, és ÉLD IS MEG őket. Ha rossz kedved van sírj! De közben ne a sírásra figyelj, hanem saját magadra!!! Én ezt nemrég kipróbáltam és nagyszerű élmény volt!!! Nagyon le voltam törve, és 5 perc után elkezdtem figyelni a szomorúság, a kétségbeesettség érzését. Csak arra figyeltem hogy milyen is ez.... aztán egyszer csak eltűnt.... amikor meg akartam figyelni, akkor eltűnt, mintha nem is létezne.... mert valójában nem is volt bennem ilyen, csak én "kreáltam"... érted? :) az van, amit szeretnél, amit teremtesz! ugyanígy kreálhatsz magadnak jó érzéseket, sikereket, és boldogságot is...08/19

szia kicsike!
Igen, szórakozik és igen történt. De ezen át kell esni. Ugyanis nagyon pontosan meg kell fogalmaznod, hogy mit szeretnél, számtalan példa volt rá nekem is hogy amikor nem pontosan fogalmaztam ugymond szórakozott velem az Universum. Ezt saját magamon tanultam meg, volt olyan, hogy kértem, hogy találkozzak Zolival, és találkoztam Zolival, de egy másikkal, mert nem mondtam ki konkrétan kivel, igy megtréfált az Uncsi. Csak nevettem ezen, mikor felismertem. Arra is rájöttem, hogy amikor azt hittem laza vagyok, belül ingerült voltam, ezt anyukám vette észre, hát persze, hogy nem jöttek létre a teremtéseim. Meg kellett tanulnom és tanulom most is, hogy milyen vagyok belülről, hogy csak magamnak tartozok felelősséggel és csak én vagyok elsőkörben a fontos. Alkalmazd a Naés technikát.
Ha érdekel idemásolom neked, nekem sokszor segit...... és ne aggódj, minden rendben lesz, nagyon jó kis teremtő válik belőled, csak kitartás, Isten is 6 nap alatt teremtette a világot, nem egy perc alatt:
Na és:
Ez az a kérdés, ami minden problémát rögtön megold! Gondterhelt vagy, esetleg ideges? Nem sikerült valami, vagy csak egyszerűen rossz lábban keltél fel? Használd a "Na és?" technikát! Persze vigyázzunk vele, ne legyen belőle véletlenül se amolyan Pató Pálos szófordulat. A "NA ÉS?" technika lényege nem az, hogy elmenjünk a lehetőségek mellett. Akkor kell haszálni, amikor túl akarjuk tenni magunkat valami már megtörtént problémán, amin már túlvagyunk időben, de érzelmileg még benne maradtunk. Amikor cselekedni kell, akkor ne ezt vegyük elő :) Van egy Andy Warhol idézet, amelyik pont erről szól: "Néha az emberek éveken keresztül ugyanattól a problémától boldogtalanok, holott, azt is mondhatnák: NA ÉS? Nem tudom, hogyan éltem volna túl az éveket, mielőtt megtanultam, hogyan hasznájam ezt a trükköt. Sokáig tartott, még megtanultam, de ha egyszer sikerül, sose felejted el!" (A. Warhol) Minden olyan helyzetben, amikor nem tudunk továbblépni, amikor úgy érezzük hogy "jajistenem most mi lesz"? alkalmazzuk a "NA ÉS?" technikát! Amikor már feladnád, mondd azt hangosan magadnak, hogy: "NA ÉS?" Ez a legnagyszerűbb, amit tehetsz! Ezzel útját állod a további negatív gondolatoknak, és kinyitod a kaput a jó érzések számára!