Ötös lottó: mit tennétek?

ötös lottóEzen a héten valaki megnyerte a lottót! Amikor meghallottam, olyan boldogság fogott el, (mert belegondoltam milyen őrült egy érzés lehet), nem gondoltam volna, hogy tudok így örülni ennek...Ritkán lottózom, most pl. pont kitöltöttem egy szelvényt.
Épp kocsiban ültem amikor hallottam a hírt, és nem volt nálam a szelvény, hogy megnézzem. olyan izgatott lettem :)))))) Arra gondoltam, miért érzem vajon ezt? Talán én nyertem??

Szóval amikor hazajöttem megnéztem, nyertem-e.
Nem. Nem én voltam. De azért új dolgot tapasztaltam: hogy más szerencséjének is ennyire tudok örülni! Remélem jó helyre ment a pénz.

Gondoljatok csak bele! Mit érezhetett aki megjátszotta az ötöst???
Amikor húzzák kifelé szépen sorban az ŐŐŐ számait!!!!! :D
Őrület.

Na szóval: Ti mire fordítanátok azt a pénzt?? 3 177 138 790 Ft-ot?

(én egy gyermekotthont indítanék el, és a fogyatékkal élőkkel való segítéssel vhogy összekapcsolnám....a részleteket még nem tudom pontosan, ez még elképzelés és vágy szintjén van)
A férjemnek meg egy tuti vállalkozást indítanék, amiből majd folyamatosan tudjuk támogatni is az intézményhálózatomat :)))Megnyertem (úgy érzem)

Ötös találaton volt az ötöslottón. Bármikor beülhetek és tankolni is tudok a szép új meggybordó Toyota Aygomba. Csodálatos a színe, az illata olyan édeskés, lágy nagyon finom női illatú. Csak beülök és néha céltalanul, gyakrabban céllal furikázok és közben csodálatosan érzem magam. Kezd megdőlni a pénz nem boldogít című mondás. Én nagyon boldog vagyok ezektől a furikázásoktól. Kénytelen voltam kicserélni a ruhatáramat, mert egy ilyen kocsiba akárhogy nem ülhetek be. Nem lenne harmónia a kocsim és köztem. Nemcsak a ruhatáramat cseréltem le, egyre több gondot, figyelmet fordítok magamra is. Minden héten kétszer járok masszíroztatni, hetente fodrászhoz és kozmetikushoz. Bőröm bársonyos és feszes. Eltűnt a tokám. Fodrászhoz is hetente elmegyek, igénybe veszek minden lehetőséget, ami azt eredményezte, hogy hajam dús és erős szálú. Új szolgáltatókat fedeztem fel, úgy mint pedikűrös, manikűrös. Nagyon élvezem ezeket a kényeztetéseket. Egészen megfiatalodtam. 40 éves vagyok. Újabban lakásokat nézegetek, a sok jó lehetőség közül nehéz választani. Olyan lakást keresek, amihez hatalmas terasz tartozik és csodálatos panorámája van. Mindenképpen hegyvidéki lakást keresek, ahol tiszta a levegő, csend van és nagyon rendesek a szomszédok. Élvezem, hogy nem kell kapkodni, van elég idő és pénz a minden szempontból megfelelő lakás megtalálására.
Más területen is átalakult az életem. Régi vágyam volt egy Vipassana elnevezésű gyakorlaton részt venni, de eddig nem találtam rá lehetőséget. Most ide is eljutottam és csodálatos tapasztalásokban volt részem. Elzárva a külvilágtól, elektronika és egyéb zavaró körülmény nélkül megtapasztalni a puszta létezést, semmihez sem fogható élményt jelentett. Köszönöm a sorsomnak, hogy ezt is megengedhettem magamnak.
Az ismerőseim úgy tudják, hogy a Toyota Aygot nyertem egy gépkocsi nyereménybetétkönyvvel. Az egyéb változásokat kezdik észrevenni, azt szokták mondani: téged úgy megfiatalított ez a Vipassana.
Mivel még csak most próbálgatom a több száz milliós pénzösszeg ízét, nem tisztult ki előttem, hogy hogyan is tudnék a legtöbbet segíteni nekik úgy, hogy ne szálljon el senki a a viszonylag korlátlan (legalábbis korábbi életünkhöz hasonlítva) pénzhez jutási lehetőségtől. Arra is gondoltam, hogy titokban juttatok nekik „váratlan” pénzsegélyt, hogy megszabaduljanak a hiteleiktől vagy az alacsony munkabéreik okozta hiánytól. Ugyanígy vagyok a családom tagjaival is. Alaposan körül akarom járni ezt a témát, mielőtt nekilátok a segélyezéseknek. Az is lehet, hogy ezt a nagy nyereményt senkinek sem fogom elmondani. „Bevallok” majd négyes találatokat, esetleges egy kisebb összegű ötös találatot, még nem tudom pontosan, de az az érzésem, hogy ez a nagy összeg megváltoztatná a kapcsolataimat is. Nem szeretném, ha a pénz ilyen arányú beáramlása az életembe végül rosszul sülne el, úgy ahogyan ez már sok emberrel megtörtént, akik nagy nyereményhez jutottak.
Jó móka lesz titokban örülni a barátaim és családtagjaim „szerencséjének” és látni megszabadulásukat a pénzhiány terhe alól. Nyitott szemmel és szívvel járok az emberek között és ahol szükségét érzem ott segítek anyagilag és lelkileg is. Egyenlőre parkolópályán fialtatom a pénzemet és titokban juttatok olyan alapítványoknak, akik önzetlenül segítenek a rászorulóknak.ja..hát...igen..,.

én megvenném a honda accordomat, és megkeresném, vafgy felépiteném álmaim házát, és beinditanám a vállalkozásomat, a videofelvételkészitést, festenék, kiállitásokat szerveznék a saját képeimböl, és vennék még egy szintit. ja és nem utolso sorban támogatnám a szüleimet, rokonaimat, mivel nehéz körülmények közt élnek,és a rászorulókat.élnék a lányaimmal, boldogan, ott ahol szeretnék, és úgy ahogy el szoktam képzelni...:) tudom hogy teljesül :)függetlenség

hm.......de szép is lenne...mindenképpen független szeretnék lenni anyagilag mindenképp!!!Ehhez bizony kell pénz!!!kell az a lotto 5-ös, mert igaz, hátizsákkal is bebirnám járni a világot....csak nem kisgyerekkel az oldalamon akinek igenis hogy felelöséggel tratozok,ne már az utcán aludjon,nemdebár???Mig az anyja meg az apja na majd megmutatjuk,hogy van vér a pucánkba és körbejárjuk a világot zsozso nélkül!!!Ha épp nincs mit enni hát had legeljen az a gyerek???......jó kis szöveg,de nem családosok részére!!

....szoval rögtön elutaznák a családdal egy messzi tengerparti falucskába,na,és ott majd kitalálnám mit kezdjek,mibe fektessek,hogy tudjam a gyerekeim iskoláztatását nem árnyékolja be a pénztelenség!!!
Adnák pénzt azoknak akik gondolom most ha kérnék nem adnának nekem.....csak ugy ajándékba adnék,hogy tessék legyen még több,birjatok hencegni még jobban:))
És persze nem utolsó sorban segitenék azoknak akik rászorulnak ,mert rengetegen vannak!!

Bevallom,legjobban annak örülnék,hogy minden reggel ugy kelek fel,hogy nem kell aggodnom a holnapi betevö miatt!!!

u.i. mikor már kezemben van a sok lovetta,igérem beszámolok nektek mit kezdtem vele,csak szoljon akinek szüksége lesz valamire adok:)))))Lottó

Távolkeletre mennék élettapasztalatot gyűjteni,a vallásuk miatt oda,a nyugati civilizációtól hányok,mert ez egy börtön.Életszínvonalam maradna ugyanilyen,tehát nem vennék ruhát, ékszert,kocsit,házat,mert leszarom a felszínt.Csak olyan embereknek adnék,de nekik bőven, akik tényleg rászorulnak,tehát akiket a kedves társadalom leköp,pl.:hajléktalan,eladott román tinédzser utcai kurva.Átlagembernek nem adnék,mert oldja meg maga.Aztán vennék egy lakatlan szigetet és nem zavarna többé senki.Álmok

Vennék egy hatalmas telket valahol egy erdő közepén. Indítanék egy autórestaurátor műhelyt, ahol nemcsak főnök lennék, hanem beállnék a szerelők közé, és lassan eltanulnám a szakmai fortélyokat, hogy részem legyen a csodás vasak újjáélesztésében. Mellette macskamenhelyt nyitnék, a környék összes kóbor cicáját befogadnám...én mit tennék

Én ezzel a nagy nyereménnyel egy sor szociális intézményt hoznék létre, és külön hangsúlyt tennék az idősellátásra, szociálisan hátrányos helyzetű időseknek hoznék létre egy átlagon felüli bentlakásos intézményt, valamint a gyermekvédelem területén kiépítenék egy tehetség gondozóközpontot hátrányos helyzetű fiatalok számára.Igen őrület de...

Csak annyit tennék hozzá hogy a kutatások szerint az életben elérhető boldogság csupán 15%-a függ a teljesítménytől, karriertől, a pénztől. Boldogságunk 85%-a a kapcsolatainktól függ (nem kell elhinni, csak gondoljatok bele). Annyi pénzzel csinálnék sok mindent én is, szuperjó lenne, fontos dolog, nem azt mondom.
Egyébként hogyha nincs megfelelő énképünk a pénzzel kapcsolatban, akkor hatalmas vágyat érzünk hogy elköltsük a pénzt. Akik lóttón nyernek általában 2-3 év múlva teljesen le vannak égve, mert elköltik a pénzt. Úgy gondolom hogy a változás csak akkor lehet lényegbeli, ha belülről történik.
Ralph Waldo Emersont idézném:
"Politikai győzelem, a házbér emelkedése, betegeid felgyógyulása vagy távollevő barátod hazatérése, vagy valami egészen más külső esemény felderíti kedved, és azt hiszed, jó napok várnak rád. Ne hidd. Nincs így. Semmi más nem hozhat békét neked, csak tenmagad."Ha nyernék a lottón

Ha nyernék a lottón végre kitalálnám mi az a munka mai igazán boldoggá tesz. Akkor nem kellene pénzért dolgozni, hanem azért dolgoznék, hogy jól érezzem magam! Lehet műkörmözés lenne az, lehet egy ügyvezető igazgató pozició. Kipróbálnék mindent félelem nélkül.
Egyébként meg csinálnék még 3 diplomát vagy szakmát és megtanulnék még kitudja hány nyelven. Minden diplomát másik ország egyetemén csinálnám, persze úgy, hogy a páromnak is jó legyen. Olyan helyre mennénk ahol ő is tudna vállalkozni.
Természetesen a sok utazás benne van, de elég lenne évente 3-4 alkalommal elutazni. :) Vennék egy házat egy kertvárosi részben, az is tuti, meg egy kis autót talán. (az még nem biztos).
Megtanulnék búvárkodni. :) Jó lenne, de amire igazán vágyok azt nem kapnám meg pénzért. De azért jó lenne. :)Igen...

... asszem az egyik legnagyobb csapda ott van, hogy azt hisszük vágyaink terveink megvalósításához ötös találat kell, pedig ez nem igaz.
Álmainkat vágyainkat hatalmas vagyon nélkül is megvalósíthatjuk.
Mondjuk az is igaz, hogy könnyebb álmodozni, mint megvalósítani :))

Nem rég valamelyik csatornán láttam egy műsort, amiben az volt a játék lényege, hogy minél nagyobb jótékonyságot kellett végre hajtani anélkül, hogy 1 fillért is kaptak volna.

Érdekes volt, és működött.

A világ körüli úthoz meg igazán nem kell lottó ötös, csak tökösség, hogy egy hátizsákkal elinduljon az ember.

Minden jót mindenhez :)))A héten , mint mindig én is

A héten , mint mindig én is veszek lottót, mikor olvastam hogy van az lottón ötöstalálat, elővettem én is hogy megnézem bizos hogy én gyerek!!!!!mert nyernem kell!!!!!!!!!!!.
Mint régi gondolat -vágyam, de sikerülni is fog!!!!!!!!??????????????????????
SZERETNÉK EGY IDŐSEK HÁZÁT LÉTESÍTENI ABBAN A HELYSÉGBEN AHOL ÉLEK, SZERETNÉM AZ EGYEDÜL ÉLŐ, IDŐS, TEHETELEN EMBEREK ÉLETÉN VÁLTOZTATNI, SZERETNÉK EGY NAGY FÖLDSZINTES HÁZAT HATALMAS KELLEMES VIRÁGOS PARKKAL, PADOKKAL HOGY OTT PIHENHETNÉNEK AZ EGYEDÜL ÉLŐK,bármikor látogathatnák a faluban élő hozzátartozók kik kénytelenek dolgozni.

Sokszor gondolok arra milyen jó is lenne ezeknek az embereknek,idős korára szebbé tenni az életüket.Elképzelem: vigyáznak rájuk, ebédet kapnak, orvos felügyel a napjaikat, hozátartozóik bármikor látogathatnák (ők viszont nyugodtan dolgozhatnának) nem lennének a megszokott környezetből kiszakítva, de állandó felügyelet alatt élhetnének, egy kellemes parkosított környezetben.
Istenem megakarom valósítani ezt az álmom, minden magára maradt, egyedel élő ember utolsó éveit szeretném megszépíteni.
Hát így álmodozok, de egyszer sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Utaznék:)

Én ha nyernék,körbeutaznám a világot,nem vennék nagy házat,kocsikat...minek?Én élményeket gyüjtenék.....utaznák,tanulnák,buliznák,de azért valami jó kis befektetésen is törném a fejem:)Utaznék:)

Én ha nyernék,körbeutaznám a világot,nem vennék nagy házat,kocsikat...minek?Én élményeket gyüjtenék.....utaznák,tanulnák,buliznák,de azért valami jó kis befektetésen is törném a fejem:)No ez egy jó kérdés Kunigunda :)

... Mit teszek azért, hogy gazdag legyek??
Hmmm, nagyon igyekszem őszinte lenni önmagamhoz és azt kell hogy mondjam, hogy semmit!!!
Igazából, csak programozom az univerzumot, hogy küldjön gazdagságot, meg gondtalan életet, de vajmi keveset teszek érte.
Bár az igazat meg vallva ötletem sincs, mi a csudát lehetne tenni (mármint a tényleges igazi gazdagságért) a lottózáson kívül.

Párszor belekezdtem MLM-be is de valahogy nem ment a dolog, biztos van bennem egy kis (NAGY) ellenállás is.
Azt gondolom, hogy a nagy nyereményen kívüli meggazdagodás, csak mások kihasználásán keresztül lehetséges, az meg egyenlőre nem nagyon akaródzik, bár igyekszem markecingtanfolyamokon agyon csapatni ezt a hangocskát és erősíteni azt, hogy...
... kattints erre a linkre, hogy megvásárolhasd a termékemet, amire okvetlenül szükséged van, különben leeseik a füled.
... nem szemétség mások munkájából meggazdagodni sőt akkor vagyok igazi nagymenő, ha ezt még velük is elhitetem, és még örülnek is hogy odaadhatják.

Szóval a csuda tudja, talán mégis lottóznom kéne???? :))))

Minden esetre az univerzum szerint egy jó nagy szemétláda vagyok, mert valahogy eddig szinte csak olyanokról hallottam, akik vagy nyertek vagy vért szívtak a vagyonukért (meg persze ott vannak akik mást szívtak, de ahhoz sincs kedvem:)))))))))

Minden jót mindenhez :))"Holtig terem az élet a

"Holtig terem az élet a fán,
ha mindig csak eleget markolsz..."
Úgy gondolom, nem véletlen vannak ekkora bérkülönbségek például. Van, aki összeharácsolt egy valag pénzt, s van a másik, ki gürizik éjjel- nappal a megélhetéséért...
DE! ha már én nyertem VOLNA meg: CSAK akkor segítenék a pénzzel, ha kérik(akinek szüksége van rá). Végső esetben én kérdezném meg az illetőt: szeretné- e hogy segítsek? (Remélem van, aki ért.)
Szép Napot! :)Köszi a linket

Köszi a linket Humorgumó!...:) Nagyszerűen kiegészítettél!A Nobel

A Nobel díjasokról...Lottó???

Mit tennék ennyi pénzzel?... Azonnal befektetném, értékálló dolgokba.... pl.arany,...és még
hasonlók, de persze kikérném komoly befektetéssel foglalkozó szakemberek véleményét...
A hozamokból folyamatosan támogatnám az arra rászorulókat, elsősorban a tágabb környezetemben úgy mint a lakóhelyem, és a megye....
Emlékeztek még gróf Széchenyire?... Egy évi jövedelmét ajánlotta fel az MTA megalapítására!
Ha Ő akkor nem teszi meg, ma lenne vajon MTA????.....
Ma hol vannak az ilyen értékes emberek?... Vannak egyáltalán?... Vagy csak én nem tudok róla???
Rengeteg kiaknázatlan érték hever parlagon, az emberi tudásban!
Megpróbáltátok már számba venni a magyarság kiemelkedő alakjait?
Úgy mint pl. a feltalálók, az írók .... egyszerűen tudjátok kik a Nobel díjasaink?....
Mit tettek ők le az asztalra????
Ma is élnek ilyen emberek, csak a társadalom nem foglalkozik velük, sőt.... csúnyán elnyomják őket, ahol csak lehet.... Senki nem segíti őket!
Pedig komoly értékeket tudnának teremteni, az emberiség számára!......
Az hogy közben magam bőségben élnék ennyi pénzből, az mellékes... hogy bejárnám a világot, és rácsodálkoznék a hajdan élt emberek időtálló munkáira, műveire, alkotásaira....
Ki az aki ne lenne kíváncsi a világ hét csodáját, saját szemével látni,... érezni a robusztus építmények örökkévalóságát??
Ki az aki ne szeretné maga eldönteni, hogy élete melyik percében mit szeretne csinálni, érezni, megtapasztalni???
Ha arra vagy ítélve, hogy "mókuskerékben" élj,... dolgozz, hogy legyen mit enned, és kifizethesd a számláidat, akkor nem jön az ihlet, illetve nagyon nehezen jön,... hogy megtudd miért is vagy a földön, milyen értéket teremthetsz az emberiségnek.

Most nem folytatom.... folytassa valaki más.... de lennének még ötleteim...

Szép napot mindannyiótoknak!

Tigrisszem