" Találkozunk Kreátor erdészlakjában... Az együttlét meleg fényénél átforrósodott mindenki."

Igen.
Amikor Kreátor feldobta a témát, hogy egy találkozóra invitál, és nála, egészen belelkesültem. Úgy szerveztem, hogy ott lehessek. Aki ott volt átélhette ezt a csodás napot. Aki nem tudott eljönni, se bánkódjék. Legközelebb.

Bármennyire nagy is örömöm, és akik olvasták beszámolómat, mely olyan mély átélésről tesz tanúbizonyságot, hogy el se kell jönni ahhoz másnak, hogy átélje.

Belelkesültem. Nem ügyeltem apró részletekre, melyek az élet szentségét és szépségét adják. Viszont, emberségem alapját hibáim adják, részben.
Namaszte.

Sajnálom!
Bocsáss meg kérlek!
Köszönöm!
Szeretlek. Ilyen egyszerű minden.

HozzászólásokA feltétel nélküli

isteni szeretet forrására csatlakoztatok.
Gyönyörű érzéseket éltetek át. Áldott ez a találkozás. Folytassátok!

Áldottak vagytok!Drága Kreátor,Öbi, Neytiri,Evelion,Isti11, Admin,Mekaba,Lollim:)

A legcsodásab dolog az együttlét melegségét bizosító, szeretetteljes figyelmünk egymás felé. Úgy adunk, hogy magunkat emeljük:)))Ragyi Mamim!

Töltsd fel szeretettel a Komikus fájdalmad.
Adj ott, ahol hiány van...
Néha úgy tűnik semmi értelme értelmet keresni, jön az magától.
Fel kell tölteni a szeretettartályt, talán Közösség-vitaminnal.
Puszi neked!:)

jó hallgatni Benneteket :)házunk zegzugjai

bármikor rendelkezésre állnak, ha akarjátok.Igen Lolli, az otthon melegségével töltött fel mindannyinkat.

Az a nap! Ha rágondolok, sokkal boldogabbnak érzem magam!
És már tudom mi hiányzik!
Írtam egy blogomban a kozmikus fájdalomról.... Igen. Az ilyen együttlétek, ez a mesés érzés az, amire emlékezem, és nincs ma sehol, hiába keresem világomban.
Vigaszom az, hogy magamat szeretem és elfogadom.

Ahogy írtam élményeimet, és most is, ahogy emlékezem rájuk, eltölt a boldogság. Időtelen boldog állapot ez.

Köszönöm Merkabának, és Kreátornak, a kedves társaknak, és legfőképpen magamnak, hogy megajándékoztuk egymást ezzel a csodaszép nappal:)))
! Hálás vagyok, hogy ezt megélhettem!Kedves Barátaim!

Csodálatos volt Létezni körötökben!
Bár gondoltam arra, hogy vinném a gépemet, de letettem róla. Nem is bánom, mert olyan együtt rezgés volt egésznap Merkaba vezetésével, hogy úgy érzem idő sem jutott volna egy kattintásnyira sem, hiszen minden percben össze és együtt Kattantunk! :)))
Elképesztő, ahogy 7 ember ilyen összhangban egésznap együtt létezett.
És egész más egy Kreátor féle zeg-zugos, otthonos , vidám kutyákkal körbeszaladgált kertesházban beszélgetni, lenni, mint egy kávézóban. Így sokkal meghittebb emberközelibb a találkozás élménye, örömei.
Habár az utolsó pillanatig vaciláltam, Csodás élmény volt!
Köszönöm!Kedves Ragyogás! Olyan jól

Kedves Ragyogás!
Olyan jól megírtad, hogy nekem nincs mit hozzá tenni, esetleg csak annyit, hogy nagyon hálás vagyok, azért mert ott lehettem és köszönöm nektek ezt a csodás napot.
Üdv: IstvánTudom, hogy ott a helyem...:))))))))

...és tudom, hogy tudjátok...OTT voltam veletek:)))))))))))))))))

Köszönöm:))))))))Lolipop, Isti11, hol vagytok? Késik a beszámolótok:)))

Izgatottan várom. És őszintén kérjük:)))Adminnak. Nem készült sajnos kép. Erre nem gondoltunk.

Az élményt önzőnek tünve, csak magunknak raktároztuk el.:))

Az ismeretlen és a szeretetetek az ami , lelketekben és szívetek legbelső pitvarából kiáradva megteremthette azt a közös élményt , amit átéltünk :)))) Igen nem beszéltünk róla----------- megéltük , egymást egymás szemében láttuk meg önmagunk :))) Csak képzeld el a világot ilyennek amilyen élményt átélhettél ezen a hétvégén ---------- az én világomban minden rendben van :)))))))))))))))))))) Veletek , veled is ismeretlen secretes barátom aki csak gondolataiban képzeli el az élményt az nem tudja , éld át velünk újra :)))))))))))))))))) ölellek benneteket Merkaba :))))))))))Kedvesem, nem csak a házad rezeg....

magam is olyan frekvenciára kerültem általatok, ami hatalmas teremtéseimet alapozza meg tartósan.Szerintem így kell élni.

Megélni a szertetet, az örömöt, amikor csak lehet.
És még házhoz is jött. Ez aztán a vonzás nem?
Szemmel láthatóan rezeg a házam még most is.Nem készült esetleg fényképes

Nem készült esetleg fényképes beszámoló, ahogy a többi programról?Hát igen! :)

Csodás napot töltöttünk együtt! Számomra nagyon megható volt, hogy Merkaba a szervező és Kreátor a házigazda, olyan terülj terülj asztalkámat rittyentettek, hogy az felül múlta minden képzeletemet. :) Sőt Merkaba lánya készítette a tortát, ami valami fergeteges volt! Szóval sok szerető lélek munkálkodott! Mi nők meg csak áltunk és hüledeztünk. Én legalábbis biztos, a kis fornettis pogácsámmal egyetemben. :)
Nem szaporitanám a szót, abban bízva, hogy a legközelebbi találkozón még többen leszünk és akik most nem tudtak eljönni, szintén megtapasztalják, milyen csodálatos ismeretlen és mégis ismerős barátok szeretetteljes körében lenni, de úgy, hogy az mentes minden negédességtől. Csak úgy természetesen, mert vagyunk! :)

Szépséges tavaszi napot mindenkinek! :)