Talán véletlen? Lehetséges. Talán én vonzottam be az életembe? Lehetséges.

Sziasztok!

Még csak ismerkedem a titokkal, a vonzás törvényével és a vonzásfaktorral, s szeretném megosztani veletek a ma történt eseményeket, melyeket átéltem. Talán véletlen? Lehetséges. Talán én vonzottam be az életembe? Lehetséges.

Reggel 6 órakor Pécsre utaztam egy egyetemi felvételi alkalmassági vizsgára. Az ég beborult, Szekszárdon még csak dörgött az ég és borongós volt az idő, viszont Pécs felé haladva egyre nagyobb és rondább felhőkbe akadtunk, majd hirtelen leszakadt az ég. Hatalmas zuhatag volt, hihetetlen mennyiségű csapadék. Bár még nem olvastam végig Joe Vitale könyvét, a Vonzásfaktort, az 5 lépést nagyléptekben ismerem, így arra gondoltam, mi lenne, ha bevonzanám a jó időt...
Elmondtam magamban, hogy nem szeretném, ha esne az eső, arra gondoltam, azt szeretném, ha sütne a nap Pécsen, majd ezt a helyzetet megpróbáltam "megálmodni", átérezni, s hinni benne, végül elengedtem, s másra gondoltam, nem érdekelt az időjárás. Magamban próbáltam eloszlatni a hiedelmeket, s azt mormoltam gondolatban: "Az időjárást én irányítom." - vagy valami hasonlót, már nem emlékszem tisztán. Körülbelül 20 perc múlva, miután megérkeztem Pécsre, az eső már nem esett, eleinte csöpörgött, majd egészen addig, míg oda nem értem, értünk haverjaimmal az egyetemre, elállt az eső.

Talán véletlen? Lehetséges. Talán én vonzottam be az életembe? Lehetséges.

Délután utaztam volna haza busszal, s már vártam a busz érkezését, beálltam a sorba. Miután elkezdtek felszállni láttam, hogy kérik a diákigazolványt, s ekkor kicsit megrémültem. Bár nálam volt, tudtam róla, hogy nincs matrica a hátulján, mivel 18 éves elmúltam, az iskolában nem adtak, s azóta se kaptam, pedig most érettségizem, még diák vagyok. Nem tetézem a szót, a buszsofőr nem engedett fel. Hiába mutattam a diákbérletem, az OM kártyám, bármit, ő rendíthetetlenül kiállt amellett, hogy vagy megveszem az egész jegyet (amire nem volt pénzem - vagy legalábbis azt hittem), vagy leszállok. Leszálltam. Jött a következő busz körülbelül egy óra múlva, ahol ugyanez a szituáció lezajlott. Vajon én vonzottam be ezeket? Tudat alatt attól tartottam, valami baj lesz, s végül bekövetkezett, nem engedett fel.

Talán véletlen? Lehetséges. Talán én vonzottam be az életembe? Lehetséges.

Szóval nem engedett fel ez sem, így kénytelen voltam leszállni. Kétségbe estem, de nem pánikoltam be. Nem tudtam mit csináljak, ott ragadtam Pécsen, s nincs pénzem egész jegyre. Gondolkodtam. Igazából nem is tudom, mennyibe kerül az egész jegy, így megkérdeztem. Miután megmondta, elkezdtem megszámolni a pénzem, s sajnos nem volt elég. 280 Ft hiányzott még, s nem tudtam, hogyan vagy honnan szerezhetnék. Újra kétségbe estem, leültem, s gondolkodtam. Majd nem tudom minek a hatására, egyszerűen csak belenyúltam a zsebeimbe, s megtaláltam az aprót, amit még a boltban kaptam vissza, s mivel siettem, nem tettem bele a pénztárcába. Csiszre, de sikerült kifizetnem az egész jegyet, s hazajutottam.

Talán véletlen? Lehetséges. Talán én vonzottam be az életembe? Lehetséges.

Várom a kommentárokat. Érdekelne, Ti hogy látjátok. Talán véletlen?

De nézzük a dolgok pozitív oldalát!

Mivel nem szálltam fel a buszra, benéztem az ÁRKÁD áruházba, s jól éreztem magam, körülnézhettem, sok szépet és jót láthattam, élveztem. Ha felültem volna a buszra, nem mentem volna be.
A dolgok pozitív oldala.

Ha Szekszárdon nem kell várnom másfél órát a buszra, nem olvastam volna újra a Titok c. könyvet, mivel itthon ritkán veszem elő. Általában a számítógép jobban leköt, ami alapvetően tévedés - mégis ez vonz. Szeretek olvasni, főleg erről a témáról, csak nehezemre esik elkezdeni. :)
A dolgok pozitív oldala.

HozzászólásokNa...

Az utóbbi két pozitív mondat nagyon jó irányba terel téged.
Még nem hiszel magadban.
Ez disznóság a javából, de elmondom neked, hogy hónapokig utaztam úgy tömegközlekedéssel, hogy csak a metrón lyukasztottam. Persze volt nálam jegy, az ellenőr meg pont úgy jött mindíg amikor felszálltam, és akkor lyukasztottam... :D
Most ott tartok, hogy ingyenbérletem van... :D
Szuper!
A sok aggódás eltereli a figyelmedet, meg kell emelni a jó gondolatokkal a rezgésszintedet.
Egyszerű, belefutottál abba, amitől a legjobban féltél. Ezzel mindenki így van, nem csak te....
Ideje bélyeget kérni.