tanácsot.. =(

Üdv Mindenkinek, aki ezt olvassa!
Ez egy elég bonyolult helyzet.De leírom, hogy tisztább legyen.
Szóval úgy kezdődött, hogy volt egy barátom, 2 hete, legyen ő Y. De annyira nem működött, mert mindig csak én kerestem, amikor meg mondtam neki, mondta hogy majd javítunk dolgon, és nemlett belőle semmi.Aztán elmentem egy táborba.Ahol aztán...volt egy srác, legyen X. Régen tetszett, de lemondtam róla, mert úgy voltam vele, hogy én biztos nem kellek iylen srácnak.Az a tipikus latin szenvedélyes típus.Aztán mégiscsak!...elkezdtek alakulni a dolgok...és a barátom nem hívott, és egy barátnőm mondta nekem, hogy a barátja minden nap hívja Németországból, pedig egy héttel korábban jöttek össze mint mi...és úgyvolt hogy Y már hamarabb feltölti a telefonját, abból lett az hogy aztmondta vasárnap, abbólmeg lett szerda...
De én eelve úgy mentem erre az útra, hogy msot ki fog derülni, hogy szeretem e vagy sem Y-t. És ahogy alakultak a dolgok X-el, énvoltam a világ legboldogabb embere, hogy az van mellettem akiért odavoltam/vagyok de nagyon, és még törődik is velem.aztán kiderült, hogy neki is komolyabbak a szándékai.És gondolkoztam azon, hogy szakítok Y-al telefonon, de azért mégsem kéne telefonon..és úgy döntöttem, hogy amikor hazaérünk, másnap délelőtt(mivelhogy este későn értünk haza) azlesz az első dolgom, hogy szakítok vele, mondtam neki hogy fontos, kettőnkröl lenne szó, akárcsak negyed óra, de nem ért rá..és megvolt beszélve hogy X-el bemegyünk délután a városba.Y barátai megláttak...nagyon nagyon nagy fejmosást kaptunk.
oké, tudom hogy nagyon nem volt tisztességes dolog, de azért úgy bezséltek minthogyha Y-al 5éve házasok lennénk...nagyon nagyon idegesek lettünk X-el, és rájöttünk, hogy igazuk van..és vége lett köztünk a dolognak, de közben szeretjük egymást, de érezzük, hogy msot még nem megy a dolog.Aztán egyik este azthittük hogy úgy kicsit nyugodtabbak a dolgok, és aztán este előjöttek a régi emlékek, és éreztük, hogy nem jó ez így...
De most eléggé zavart vagyok, nemtudom e hogy szeretem, jaés pétenekn lesz egy iylen házibuli féleség, ahova azok jönnek akik ottvoltak, és mondta, hogy addig ne bezséljünk, kérdés, hogy ott mi lesz.. szeretném ha elmúlna ez a zavarodottság, mert szerintem ezmiatt nem tudom hogy mit érzek, ésha elmúlna, tudnám hogy szeretem, és még attól félek, hogy milesz ha elhalványulnak benne a tábori emlékek?
segítsetek mit tegyek?:S
jaés péteneken lesz ez a buli...
Előrais köszönöm, egy szomorú lány..

HozzászólásokNem is értem, hogyan lehetsz

Nem is értem, hogyan lehetsz szomorú. Folyton unatkoznak az emberek, a változatosság után sóhajtoznak, aztán amikor benne vannak az Életben, akkor meg: "Szomorú vagyok" "Gondterhelt vagyok" stb. Nézz a dolgok mögé: mit tanulhatsz a helyzetből, az emberektől, akik részesei a szituációnak? És te mit adhatsz nekik?
Szép nyarat! :)Jajj hát istenem..

neki sem könnyű elviselni a barátok ellenszenvét. Ha kiállja a próbát, akor vele leszel, ha nem akkor meg ne rágódj rajta, lesz olyan aki felvállal téged.Köszönöm a

Köszönöm a kommented.
IGazából az a baj, hogy X úgy van a dologgal, hogy nagyon nagyot hibázott, és úgy tud bizonyítani magának, hogy ha engem békénhagy.
De szerintem, ha kicsit leülepednek a dolgok, remélhetőleg nem leszünk összezavarodva, és tisztázódni fog bennünk sokminden.Remélem..
Csak olyan rossz ez az idő, mert nem akarok ezen rágódni, mert tudom hogy akkor nem lesz jobb.
De attólis félek, hogy akkormeg elfelejtjük egymást.. :S
Egyébként igen, 16 éves leszek :)Jáj!

Kutyulsz szezont a fazonnal kedves!
Most akkor Y barátai miatt kidobod az ablakon X iránt érzett érzéseidet. Ha egymásnak teremtett a sors akkor vállaljátok fel egymás iránt amit éreztek. Az ellenvélemények meg nem akadályozhatnak senkit abban, hogy azt érezzen amit akar.
Biztos fiatal lehetsz...még természetes, hogy válogat az ember, és a többi társával hasonlóképpen van, nem csak veled. Hidd el...
Bátorság! Nem kell mindíg azonnal cselekedni, türelem, és a legmegfelelőbb pillanatban megtenni a kellő lépéseket.