Tavasz, Újjaszületés, Secret!

tavaszÚj vagyok ezen az oldalon, de régi ebben a gondolatiságban. A tavasz jó lehetőséget ad az újrakezdésre mindenkinek. Az emberek többsége mégsem él ezzel a lehetőséggel. Miért?

A növény magból szárba szökken, leveleket hoz és virágzik, majd termést érlel. Anélkül teljesíti be az isteni teremtést, hogy gondolkozna, önismeretet tanult volna, vagy egyáltalán bármi mást tenne, mint ami a dolga. Az embert gyakorta elfoglalja a sok tevékenység, a munka, a felesleges bosszúságok, s sokszor maga a gondolkodás is. Szinte elfelejti milyen a tiszta levegő, a szikrázó napsütés, a szerelem felemelő érzése.

A Secret pont arra ad lehetőséget, hogy a teremtő, újjászülető energiáinkat megerősítve gondolatban indítsuk el a pozitív változások lendületét. Ekkor kapunk minden segítséget meg a változáshoz is. Legalábbis nekem így működik. Neked máshogy? Mesélj róla!

Hozzászólásokkíváncsiság

A kíváncsiság az egyik leghasznosabb tulajdonságunk. Egyértelmű eszköze a határaink feszegetésének. A kíváncsiság hozza el a párkapcsolatunkban is a legjobb megéléseket, szóval a tavasz az ilyen kíváncsiskodó időszak. Másrészt a nyitottságunk is nagyobb ilyenkor.
Tavaszra fel!

S.Nos...

Észrevettem, hogy valóban minden segítséget megkapok, megkaptam ebben az időszakban. Ettől csak kíváncsibb lettem...:)