keres

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével, hogy minél gazdagabb legyen az aratás
Az IstenNő bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja Neked - és mindenkinek. Higgy ebben, lásd, éld át! Tovább »

Angyalmágia és angyaloltár

Angyalmágia művelhető oltár nélkül is, ám jelentős előrelépést tehetünk saját angyaloltár készítésével
Az angyalaink körülöttünk vannak. A kapcsolatfelvétel velük mindenki számára adott, mindannyiunk számára elérhető lehetőség, amellyel ha szeretnénk, megváltoztathatjuk az életünket. Tovább »

keres

Sziasztok!Kellene nekem ez a konyv pdf formatumba ha tudna valaki segiteni koszi!Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljuk az embereket - Sikerkalauz

Hogyan kérjek az Univerzumtól?

Hogyan kell kérni az Univerzumtól? Milyen módon? Írjam le, majd hangosan olvassam fel? Milyen javaslataitok vannak? Köszönöm!

Megrekedés - S.O.S.

Megrekedés - egy nagyon különös állapot.

Esetemben egy hír szembesített a "valósággal"...
És - hiába a különféle technikák, melyek eddig átsegítettek sok mindenen, egész egyszerűen leblokkoltam.
Olyan megrekedés érzésem van... Tovább »

Apróságok?

A piros autó

Szeretem az autókat. Mindig megcsodálom a különleges kocsikat.
Egy alkalommal éppen az aktuális öreg járgányommal álltam a piros lámpánál, amikor mellém gördült egy meggyszínű csoda. Tovább »

RTL Klub dalverseny - Szavazzatok Ránk

Kedves Secretes közösség!

Régebben is volt olyan, hogy itt kérték az embereket szavazásra. Akkor - emlékeim szerint - nem történt semmi feddés, vagy szabályzatba ütköző, ezért bátorkodom most én is hasonlót kérni.
Fűri Gábor a bátyám, és az ő menyasszonya, Ildikó küldte ezt a levelet, amit most továbbítok néktek.
"Sziasztok!

Füri Gabi vőlegényem jelntkezett az RTL Klub X-Faktor Tovább »

Tizmilliós nap közeledik............

Drága Teremtőtársaim!
Csak emlékeztetőül, hogy a nyáron van egy tizmilcsis nap: julius 15-e.
Tudom, még "messze" van, de sose árt előre készülni rá :-)

Azt kapod, amit kérsz

Sokan - köztük én is - amatőr teremtők vagyunk. Kérünk, és amikor megkapjuk, nem vesszük észre, hogy ezt kértük. Tovább »

A vágyott vágy-naplóm

ma teljesült egy vágyam...persze több is, de ez olyan, ami mosolyt csalt az arcomra, mikor megláttam, úgy meglepődtem..... Tovább »

segítség kérés

Sziasztok!

Vállalkozást szeretnék indítani. Amit jan-tól ügyfélkapun keresztül lehetséges csak. Az ügyfélkun való bejelentéshez értő segítséget keresek. (abev java program, ANYK használatához értő) cím: tne(pont)kiss(pont)terez(kukac)gmail(pont) com

Köszönettel: Teri

Címkék:

Hej HelyeSírás!

helyesírásKomolyan nagy örömmel tölt el, hogy itt vagyok megint és olvashatok. Azt látom, hogy a hangulat egész más. Mindenki valahogy nyugodtabb és törekszik a „viták”, vagy ebben az esetben nézőpont differenciák teljesen korrekt és igazságos ütköztetésére. Ez nagyon jó. Mert így lehet másoktól tanulni a legjobban. „Figyelj, én ezt így és így látom.” Alkalom nyílik egy teljesen új nézőpont megismerésére, amiből akár tanulni is lehet! Ez ebben a formában remek.

Az azonban ne haragudjatok, de Tovább »

rezgésszint - kérés

Sziasztok,
Írjátok már meg nekem e-mailben, hogy milyen tüneteket észleltetek rezgésszint emelkedéskor. Nekem vannak megéléseim, viszont nem tudom, hogy másoknál is így van-e. Érdekel a fizikai, lelki, szellemi vonatkozásában is. Persze főképp most a fizikait élem meg nagyon aktívan. Nem az első már, mióta a szigetre jöttem, azonban, most eléggé megvisel. :(

Köszönöm.

Szeretettel:
Léna Tovább »

Megtaláltam!

szeretlek, siker, megtaláltamSziasztok!

Én megtaláltam a magam útját, hogy hogyan vonzhatom be az életembe azt amit AKAROK.

Kb. két éve kaptam meg Édesanyámtól a The Secret című könyvet, és ott olvastam a filmről, ami nemsokkal később már "végtelenítve" forgott a DVD lejátszómban. El is kezdődött bizonyos változás, de még nem volt az igazi. Olvastam több könyvet, de valamiért nem sikerült gyökeres változást előidéznem. Nem adtam fel és tovább kutattam. Tudtam, hogy találok megoldást... meg is találtam. Először elolvastam Bob Proctor a "Gazdagnak születtél" című Tovább »

Szeretnék kérni iwiw meghívót!

Szeretnék kérni valakitől iwiw meghívót a kulcsar.anita7@gmail.com email címre.Előre is nagyon szépen köszönöm!