célok

Kicsi vagyok, székre állok...

onnan egy nagyot kiáltok. :)

Tudom, tudom, hogy nehéz versenybe szállni igazán nagyokkal és igazán profikkal, olyanokkal, akik blog-oldalát vagy épp FB oldalát naponta ezrek olvassák. Nem is ez a célom. Az az álmom, hogy bekerüljek az 50 legtöbb szavazatot kapott blog közé. Talán nem olyan irreális álom, ha segítesz! :)

Hogy mi is ez?

Az év bloggerinája… Tovább »

Hogyan jutottunk idáig?

Ha már az ország sikertrénere lettem, akkor írok pár gondolatot erről az országról. Illetve nem is maga az ország a lényeg, hanem a benne elő nép. Mi az oka annak, hogy az elmúlt 100-150 évben (de valószínűleg már régebb óta) folyamatosan egyre lejjebb és lejjebb csúszunk egy képzeletbeli „ranglétrán”? Volt idő mikor Európa meghatározó nemzete voltunk. Volt idő mikor katonailag, volt amikor kulturálisan, volt mikor gazdaságilag. Még olyan is volt, hogy mindhárom területen kitűntünk... Tovább »

Mit vártok a 2012-től?

Egészséget?
Sikereket?
Szerelmet?
Pénzt?

Mindehhez teremtéseitektől hangos blogokat, és bőséges áldást kívánok 2012-ben!

A 2012 nagyszerű év, még a 2011-nél is jobb lesz! És remélem mindenki számára így van:-)

Íme a 6 leggyakoribb akadály, mely utadat állja célod megvalósításában

A célmegvalósítók többsége 6 alapvető akadályba ütközik útja során. Lehet, hogy Téged is visszatart valamelyik?

1. Nem tudod, hogyan kell okosan igazi célokat kitűzni!

2006-ig azt hittem nekem vannak céljaim... de rá kellett jönnöm, hogy ezek csak álmok voltak! Néhány megvalósult, a többség pedig rémálommá vált... :( Megértettem, hogy álmodozni nagyon jó, de ahhoz ezek meg is valósuljanak, szükséges az a tudás, technika és módszertan, amiről addig soha nem tanultam, és idehaza senki sem tanította. Tovább »

Ha szeretnél sikeresebb lenni

Sokan olvasták és látták a Titok c. filmet és könyvet, ám a legtöbb ember megrekedt az elméletnél és a saját életében nehezen vagy egyáltalán nem tudott változtatni a Titok tanításainak ismeretével sem. Vajon miért van ez így?

Talán nem működik a Vonzás Törvénye? Nem hiszem, ezt kizárhatjuk, a vonzás ugyanis tényleg egy univerzális törvény, ami mindig, minden körülmények közt működik! Ennél sokkal egyszerűbb az indok, és ezt szeretném most megosztani veletek. Tovább »

Célok

Szombaton részt vettem Elric Feeman vonzás törvénye tréningjén. Bár konkrét elképzelésem nem igen volt arról, hogy pontosan miről fog szólni az egész napos előadás, de mégis teljesen más volt, mint hittem. Úgy értem, nem a titokról és a vonzás törvényéről szólt. (Arról is, de nagyon kevés szó esett róla)
Tulajdonképpen az életről szólt az előadás. A valódi életről, a vonzás törvényének és a tudatosság aspektusából. Tovább »

Az élet négy célja

A világhírű szerző, akinek "A békés harcos útja" című művéből nagy sikerű film is készült, előadásában összefoglalja az elmúlt évtizedek kutatásait, tapasztalatait arról, hogyan valósíthatjuk meg életünkben – nem egy, hanem rögtön négy – célunkat. Arra a benső, önismereti „kvantumugrásra” készíti fel olvasóit és hallgatóit, amelyen mindenkinek át kell esnie ahhoz, hogy teljes és boldog életet élhessen.

Dan Millman - Az élet négy célja - Kedd, Okt. 11, 19:00 Tovább »

Biorezonancia - avagy a finomenergiák szerepe a gyógyításban

Minden változásban, átalakulásban van. Szerencsére a gyógyítás is. Egyre nyitottabbak az emberek a finom-energiákkal dolgozó, természetes alapanyagokat használó módszerek kipróbálására. Ezek a gyógymódok meglepően gyors segítséget nyújtanak, főleg, ha a kezelendő személy megérti a betegség mögött húzódó üzenetet, és a kezelővel együttműködve lép fel a probléma ellen. Megértés nélkül nincs gyógyulás, ez esetben csak eseti kezelésről beszélhetünk. Tovább »

Egy nap hányszor bírálod felül a döntéseidet?

Egy nap hányszor bírálod felül saját döntéseidet??

Legyinthetünk, célokat, álmokat kitűzni a világon a legkönnyebb dolog.
Álmodozni tudunk, ennél mi sem egyszerűbb.

Mégis, amikor számot vetünk az életünkben, szomorúan jövünk rá, hogy a vágyott célokból bizony igen kevés teljesült… vagy egyáltalán semmi sem! Tovább »

Hiába adsz gázt, ha zsákutcában vagy!

Sokunkkal előfordul, hogy csak hatalmas erőfeszítések árán vesszük észre - ha észrevesszük egyáltalán!- , hogy nem a megfelelő irányba indultunk el, zsákutcába ért az életünk.

A legrosszabb, amit ebben a helyzetben tehetünk, hogy tovább nyomjuk a gázt! Mégis az emberek többsége ezt teszi. Vagyis egy olyan szakmát végeznek hosszú éveken, évtizedeken keresztül, amit zsákutcaként élnek meg, de ahelyett, hogy szembenéznének a helyzettel, csukott szemmel mennek tovább egy olyan úton, ami sehova sem vezet! Tovább »

Hogyan érd el, hogy az önsegítő technikák neked is működjenek?

Sok ember tesz erőfeszítéseket azért, hogy saját magát tökéletesítse. A nagyon ambíciózus emberek meg azon küzdenek, hogy ezt fokozzák. Mi van azokkal, akiknek kifejezetten szükségük lenne arra, hogy fejlesszék magukat, és mégsem érnek el vele semmit?

Az ambíció kapcsolatban van ezzel, de azért sokkal többről van itt szó. Az ambíció egy nagyon erős vágy. De a vágy önmagában nem elég, hogy elérjük azt, amit szeretnénk. Pl. ha van egy erős vágyad hogy megnyerd a lottót az még nem garantálja, hogy úgy is lesz. Ha milliomos akarsz lenni, az nem jelenti azt, hogy az is leszel. Tovább »

Győztes szeretnél lenni?

Legyél győztes te is! A győztesek bármit megkapnak, amit csak akarnak, és sikert sikerre halmoznak!

Hogy kiből lesz győztes, vagy vesztes ezt egész korán, már gyerekkorban fel lehet ismerni, de egy vesztesből is bármikor lehet győztes. Ha győztesnek születtél, jobb esélyekkel indulsz az élet minden területén, de ha született vesztesnek látod magad, akkor sem kell aggódnod, hiszen a győzelem tanulható. Ugyanúgy ahogyan egy született győztesből igazi vesztes válhat. Tovább »

Út egy harmonikus élethez

Dr. Bruce Lipton
Pozitív gondolatok a mindennapokban
A gondolatok és a gyógyulás

“Dr Bruce Lipton arról beszél, hogy a pozitív gondolkodás miért nem tud működni sokszor. Ahhoz, hogy az elmét sikeresen használjuk egészségünk visszaállítása, sikerességünk elérése és problémáink megoldása céljából, tisztába kell kerülnünk azzal, hogy milyen programok működnek a tudatalattinkban.” Tovább »

Csatatér!!! ...valóban csatatér???

Milyen a Te csatatered?

Igen jól olvasod a címsort...Csatatér...
Vagy Te még sosem harcoltál? Nem küzdöttél a félelmeiddel?, nem szorongtál amiatt, hogy majd elvérzel a csatamezőn és nem nyerhetsz?
Mindig elhitted, hogy a csatád csak Te nyerheted meg?
Hogyan értékelted az ellenfeleidet? Tovább »

"Találom" az utam

Régen írtam... régen olvastam... itt :)

Végre kisütött a Nap, már a második nap a héten, hogy pislákolnak a tavasz első Napsugarai, annyira boldoggá tesz ez a tény, holott, igazán nincs okom a boldogságra. Vagy mégis? Sokszor töprengek ezen. Boldogság, hiszen mindenem megvan!!! S mégis az egyik fele az életemnek még üres, igaz már nyitva az ajtó az új lehetőségek előtt, de még üres a szívemnek a csücske, vagy egésze. Tovább »