vágyak

Hogyan kérj segítséget a TITOK szerint?

Azt javasoljuk, ha valamilyen témában segítséget szeretnél kérni, ne azt írd le, hogy mitől kerültél abban a helyzetbe amiben vagy, mert ekkor az írással élesen arra koncentrálsz, ami körbevesz és zavar, ezzel pedig továbbra is fenntartod azt. Ráadásul aki elolvassa, ugyanabba a rezgésbe kerül mint te. Tovább »

Add nekem a tüzed

Rácz Viktor

Add nekem a tüzed Tovább »

Bennünk van...

"Lilith, az első nő

“Lilith, az első nő, akit Isten még Éva előtt teremtett. A monda szerint később Samael felesége lett. Ezzel a “sötétség úrnőjévé” vált, a pusztulás és a halál démonává kiáltották ki. Azt is tartották róla, hogy a paradicsomi kígyót használta fel arra, hogy Évával beszéljen, sőt az a hír is járta, hogy ő maga volt a kígyó. Tovább »

Címkék:

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Ez egy igazán boldog nap!!!Még megírni is felemelő volt,majd megint elolvasni is:)

125. NAP

Nem érdekel

"Nem érdekel, miből élsz.
Azt akarom tudni, mire vágysz, és hogy szembe mersz-e nézni a vágyaiddal.

Nem érdekel, hány éves vagy.
Azt akarom tudni, megkockáztatod-e, hogy őrültnek tűnj szerelmedért, álmaidért, és azért a kalandért, hogy életben vagy.

Nem érdekel, milyen bolygók köröznek holdad körül. Tovább »

Címkék:

Mit vártok a 2012-től?

Egészséget?
Sikereket?
Szerelmet?
Pénzt?

Mindehhez teremtéseitektől hangos blogokat, és bőséges áldást kívánok 2012-ben!

A 2012 nagyszerű év, még a 2011-nél is jobb lesz! És remélem mindenki számára így van:-)

Vágyaink körülöttünk hevernek

Ahhoz hogy minden nap rá tudjunk koncentrálni arra hogy a célunkat bevonzzuk az életünkbe, segítségre van szükségünk. Egy egy tárgy ami emlékeztet minket arra hogy mit is szeretnénk bevonzani. Személyes véleményem szerint erre azért van szükség mert folyton nem élhetünk a képzeletünkben. Kivéve, ha tárgyakkal lehetővé tesszük hogy mindig elrévedjünk a célunk felett. Tovább »

10.000.000-szor teremtünk! Jössz velünk?

Kívánj valamit - bárhol is élsz a világon! Kívánságodat a következő tízmilliószoros napon ráírjuk egy papírhajóra és egy közös meditáció után szélnek eresztjük a Dunán! Teremtsünk együtt egy boldog világot!

Írd le a kívánságod a Harmonet Facebook oldalán, hogy rákerülhessen a TheSecret.hu hajójára! Váltsd valóra velünk a vágyaidat!

10 x 10 papírhajó fedélzetén
100 x 100 kívánságot
10 000 x 100 őrangyal bocsát a Duna vizére a budai rakpartról a Zöld Pardon mellől. Csatlakozz a mozgalomhoz Te is! Tovább »

belső utazás

Csend van és figyelek. Hagyom, hogy lecsendesedjen minden körülöttem.
Figyelek, és őrzöm most már ezt a békés csendet is magamban.
Az érzések és a vágyak furcsa világa keveredik énbennem, becsukom a szemem, kinyitom lelkem, és látni szeretném azt a belső világot, amely rejtőzik bennem, amely igazán valahol én vagyok. Tovább »

Nyaralás

Beugrott egy vágy az agyamba... nyár van... és megyünk nyaralni, ő és én és...ő... :-) ...hm... süt a nap... és száguldozunk valahová... bárhová... nem az a lényeg... boldogok vagyunk és szerelmesek... kell ennél több? :-) Pihenni, napozni, fürdeni... meg fog az a bizonyos ő tanítani úszni... mert szeretnék majd biztonságosan úszni a kislányommal... ha lesz... szép lesz mint az anyja... hisz egy kislány hasonlítson az anyjára... Tovább »

Címkék:

Vigyázz mit kívánsz...még valóra válik

Sokszor írtam már, magamról az életemről, hogy hogyan is sikerül alkalmaznom a titkot, a vonzás törvényét. De az éjszaka megvilágosodtam, nem úgy persze, csak a helyzetemben adódó görcsre bukkantam rá, s ha ezt kibogozom valószínűleg tovább is fogok tudni lépni. A történetem nem egy tündérmese, hanem a reménykedés rémálma. Tovább »

Párkeresés interneten

Fenti címre 22400 találatot dobott „gugli”:) Találóbb lenne párvonzást írni, hiszen az Univerzum nagymértékben segítheti a pár megtalálását. Előbbiekből sajnos mégsem az következik, hogy könnyű elektronikus úton megfelelő partnerre találni. Ellenkezőleg. A társról alkotott kép ideális, mi más lehetne? Sőt, sok esetben irreális. Az önkép is lehet téves, legalább annyira, mint az elvárás szerinti személy imágója. Tovább »

Tükör 1. rész

Hogy is működik a tükör? Belenézünk és a saját képünk fordított mását látjuk benne. Mindig? Mindig. Igaz ugyan, hogy a tükör torzíthat, nagyíthat, kicsinyíthet, széthúzhat, vagy összenyomhat, de mindig az a mintája, aki vagy ami előtte áll.
Általános nézet „titok” körökben, hogy a külvilág a saját, belső világunk tükre. Mégis sokan harcba szállnak a saját tükörképükkel, ahelyett, hogy a mintát változtatnák. Tovább »

A nők titkos vágyai - Mi az, amit egy nő szeretne megkapni egy férfitől?

Mostanában sokat foglalkozom a férfi-nő kapcsolattal, házassággal, boldogsággal. Tovább »

Tartozni valahova

Az ember állítólag társas lény. Még én is, bár többször van antiszociális időszakom.
Mindenki szeret tartozni valahová. Én soha nem éreztem. Nem tartoztam sehova. Nem voltak barátaim. Ez általában nem zavar. Néha, mint most is, igen. Tovább »