ezo

Mesebeli jóbarátok

barátságAmikor elkezdtem rövid életű foglalkozásom a magyarországi ezo élettel, mindenhol azt mondták az "okosok", hogy "fel kell arra készülni, hogy megváltoznak az emberi kapcsolataim", mert az őrületesen magas "rezgésszintem" már csak a többi vibrátort vonzza majd be, és a régi kapcsolataim esetlegesen nem tudják majdan követni szemkápráztató vibrálásomat. (Na, jó nem egészen így fogalmaztak, de a REZGÉSSZINT szó mindig helyet kapott a szövegükben.)
Telt-múlt az idő, és valahogy én az ezo csoportokba nem voltam képes beilleszkedni, holott Tovább »

A szeretet nem érzelem, hanem cselekvés.

"Dhattatreya kilencedik koanja:
-Mondd el az életed történetét!-kérte a Mester.
A tanítvány belekezdett, de a Mester pofon vágta.
-Azt meséld el, hogyan képzeled a jövődet!
A tanítvány belekezdett, de a Mester megint pofon vágta. A tanítvány tanácstalanságában a köpenyébe rejtette arcát. A Mester az agavé töviseivel a vállába szúrt. Tovább »

Címkék:

Jézus utolsó szavai: Bocsáss meg nekik, Uram, mert nem TUDJÁK, mit cselekszenek!

"ISTENEK ALKONYA ÉS HAJNALA Tovább »

Címkék:

Mihály arkangyal kardja

mihály kardjaMihály arkangyal régóta védelmezőnk és irányítónk a megosztottságon vezető úton. Amikor Lucifer önként jelentkezett az anyag sűrű magjának átalakítására, Mihály a fejlődésünk felügyelését vállalta.

Ebben a minőségben szolgál azóta, hogy alászálltunk az anyagba. A később inkarnálódott lények közül néhány szintén isteni szövetségben áll vele. Így kapcsolatunk Mihály arkangyallal igen mély, Tovább »

A név, és ami mögötte van

Az oldal elegendő leírást nyújt arról, hogy mi alapján történik rajta, ami történik. Itt csak annyit írnék, hogy mindenki megnézheti, mit mond magáról a neve. Nem kötelező komolyan venni, pusztán érdekességképp osztanám meg a közösséggel.:)
http://www.ezo.hu/index.php?id=110

Úton...

Felismertem,hogy a véletleneknek nagy jelentősége van az életemben,ezért ha valakivel találkozom mindig azt kérdezem milyen üzenete van számomra?Olvastam rengeteg könyvet én is, de rájöttem hogy a fontos információkat más forrásból is megkaphatom.Hiszem,és tudom hogy jó úton haladok hogy megvalósítsam vágyaimat.Célom:segítsek az embereknek felfedezni magukban,a valódi l Tovább »

Címkék: