üzenet

Szerelembe esni - Lélekszintű kapcsolatok mély megélése

lélek, kapcsolatok, szerelem, álomÜdvözlet Otthonról!

Kedveseink, olyan messzire jöttetek az univerzumon keresztül olyan sok különféle inkarnációban. Ez nagyon eltérő állapotot és lehetőségeket adott nektek, hogy lássátok a tükröződéseteket más emberekben. Mégis sokszor összezavarodtatok ezektől a tükröződésektől. Elmondjuk nektek, [hogy] amint folytatjátok a fejlődést, minden ember olyan fejlődési folyamaton megy keresztül, hogy a fátyol vékonyodjon. Ezek után elkezditek úgy látni a dolgokat ezeken a területeken, ahogy soha korábban. Elkezdtek megtapasztalni [mind] több fogalmat, elképzelést és Tovább »

Karácsonyra

titok-klubDrága TITOK-KLUBOM! Végre eljutottam odáig, hogy én is megnyilvánuljak az "ÉTERBEN". Most, hogy elolvastam hozzászólásaitokat ötleteiteket, látom hogy milyen nagy lehetőség így együtt-lenni VELETEK. Milyen sokat tudunk így egymásnak segíteni: egy belső mosoly, egy képzeletbeli ÖLELÉS, fejlődést segítő szép gondolatok, akár versben elbeszélve............. HÁT......... nagyon BOLDOG vagyok.......... hogy VAGYTOK!
Nagyon sokat kaptam TŐLETEK, és MINDANNYIÓTOKNAK nagyon köszönöm..................... De jó, hogy annak idején a Margit-szigetre mentem sétálni! Tovább »

Milyen titok terem a fügefán?

fügefa fügeJézus és a szerencsétlenül járt fügefa története....

....véletlenül került szemem elé és megfogott. Úgy érzem, rezonál néhány olyan dologra, amit a napokban pont az "ébredés" kapcsán mondtak nekem. S eszembe juttat pár gondolatot, amivel az elmúlt hónapokban találkoztam. Röviden: vigyázz mit kérsz, mert megkapod!!

"Másnap, amikor kimentek Betániából, megéhezett. Meglátott messziről egy lombos fügefát. Elindult feléje, hátha

Fény Szövetségének üzenete az október 14-i eseményről

Kedvesek sziasztok!
Ma amikor bekapcsoltam a gépemet, ezt az üzenetet kaptam. Olvassátok el és hallgassatok a szívetekre.
Én is igyekszem ezt tenni.
Szeretettel ölellek benneteket, Szildi

"Vezetők, kormányzók, politikusok és a Föld minden embere számára… Tovább »

Címkék:

Üzenet az Űrből

ufo, földönkívüliekSzeretett Teremtőtársaim :-) Kérlek Benneteket, olvassátok el időt nem sajnálva a FÖLDÖNKÍVÜLIEK Nekünk címzett segítő üzenetét, ami MOST a legjobb helyre kerül, közénk..., pozitív Teremtők közé. :-) Legyetek Mind Áldottak. Ölelés: Gab(csók)

M.W.M.: Ez a földlakókhoz címzett terjedelmes levél, amely egy adott pillanatban jelent meg, nem tartalmazza a feladó címét. Jelenleg számos helyen megtalálható a Világhálón. A dokumentum hitelessége Tovább »

Lee és Story magyaroknak szánt üzenete

Lee és Story magyaroknak szánt üzeneteMár nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek. Ez az első alkalom, hogy Magyarországra látogatunk, így energetikai szempontból is most fogunk először az országgal és az emberekkel találkozni. A Szív és az Erő energiáját erősnek érezzük Magyarországon. Mindkét energia egyre növekszik bennetek, és ez az elkövetkező években is folytatódni fog. 2008 eddig is különleges év volt, a gyógyulásban és fejlődésben mindannyiunk számára elérhető transzformáló erők miatt.
Story és én a munkánk során nagyon szoros kapcsolatba kerülünk a jelenleg érezhető energiákkal illetve azoknak a résztvevőknek az energiájával, akikkel a szemináriumok során dolgozunk. Tehát októberben a gyors változásokat hozó erőkre támaszkodva megkönnyítjük a gyógyító folyamatokat azokon a területeken, amelyek Tovább »

Őrangyalod üzenetei (Könyvajánló)

Dr. Doreen VirtueKedvesek! Ez a könyv olyan megnyugtató muzsika a szívnek, amilyet annak aki még nem olvasta, elképzelni igen nehéz. Azért is vágtam be egy hosszú részletet, mert szerettem volna egy bőségesebb ízelitőt adni belőle. (Érdemes kinyomtatni és hátradőlni vele egy kényelmes helyen...) Kellemes felüdülést :-)

Dr. Doreen Virtue - Őrangyalod Üzenetei
Negyedik rész: Az angyalok megválaszolják kérdéseidet
Tovább »

Csoda! Vagy inkább nagybetűs: CSODA

csodaSzóval, ami tegnap meg ma történt, túl megy minden határon. Meg kell, hogy osszam veletek, mert szerintem ez igazi CSODA!!! Írtam, hogy Édesanyám nagyon megbetegedett. Vastagbél rákot regisztráltak nála, áttétekkel a májra, nyirokra, vékonybelekre, gyomorra. Az orvos azt mondta fél évvel ezelőtt, mikor kiderült, hogy 50% esélyt ad rá, hogy még fél évig élni fog. 58 éves. Mindenkit felbujtottam. Itt is, a nadis ismerőseim között is, a Krisnahívő barátok is, és az agykontrollos társak is gondoltak Anyura! Gyógyítgattam én is, mert anno kérdeztem Zoét - na ez egy másik tök jó story, majd ez után leírom azt is -, hogy hogyan menthetem meg az Anyukámat. Tovább »

UNIVERZUM ÜZENETKÜLDŐ SZOLGÁLAT

A -ra fantasztikusan jó, és kreatív programot tettek fel, amit letölthettek és használhattok. Itt a leírása röviden:

"Szeretnék közzé tenni egy kicsi, de annál hatásosabb programot.

Leírást is találtok hozzá, de elmondanám röviden pár szóval:

Képesek vagyunk kommunikálni az Univerzummal, képesek vagyunk elmondani neki kérésünket, sőt, folyamatosan ezt tesszük. Kérünk tőle dolgokat amiket akarunk, és amiket nem, hol tudatosan, hol tudattalanul. Tovább »

Autentikusnak lenni

autentikusSzámomra mindig merész kijelentésnek tűnik, ha valaki arról nyilatkozik határozottan, nincs szükség semmiféle külső segítségre, mert autentikus énje tökéletesen elirányítja a világban, ezért minden szentkönyv ami íródott, minden próféta aki született, minden tanítás ami elhangzott már kevés ahhoz képest amit Ő magában elért. Hogy nincs szükség vallásra (bár a Bibliából idéz), nincs Isten vagy ember rajta kivül aki hatalmasabb, mint a saját belső hangja. Ezért akartam feltenni Mihály arkangyal néhány héttel ezelőtti üzenetét (bár lehet, hogy ez a név is csak egy a sok közül az olyan ember számára aki már a saját bűvköréből nem tud kimozdulni). Azért egy próbát megér. Tovább »

KRYON csatornázott üzenetei

"KRYON - Akik valójában vagytok" üzenetét olvasva le-fel futkosott a hátamon a hideg.
Olyan titkokat boncolgat - hétköznapi nyelven -, melyről mindig is tudtam, de "nem jutott eszembe"...
Kívánom, hogy varázsoljon el Téged is Barátom az emlékezés...

Kattints rám! Tovább »

Michelle Eloff - Kuthumi: (07.11.24) 12:12 Univerzális Napforduló - A Tudatosság Alkímiája

A 12:12 ünnepe az Alkímia Tudatossággal ugyanúgy össze van kapcsolódva, mint a Tudatosság Alkímiájával. Az életedben hosszan tartó vakon élés napjai lezárultak. A magasabb érzékelő-tudatosság állapotában élsz, nagy lehetőségeket megtestesítő világban. Tovább »

Címkék: