mlm

Hogyan lett elegem a beszervezősdikből

Ha valakinek, akkor nekem igen csak kijutott az MLM siker-történetből. Kezdve az Amway alapiskolától az EDBUSY szuper bukásáig.
A lényeg a lényeg: sikeres az a hálózati guru, aki a saját droid csapatát cincálja az egyik szuper buliból a másikba. Mivel én nem lettem sikeres hálózat-építő nagymester, maradt a natúr GIGA PIRAMIS, ahol legalább nem bacok át senkit, nyílt lapokkal játszok :) Tovább »

Programajánlók: mlm, hooponopono, nyár...

Aki mlm üzlettel keresi a boldogulását, annak ajánlom a következőprogramot:

Angolul (vagy németül) értőknek, ajánlom dr. Len tanfolyamát októberben Ausztriában. Ő az, aki meggyógyította az elmegyógyintézet ápoltjait ezzel a módszerrel. Magyar a szervező:
Tovább »

Szabadság, Életstílus, Network Marketing, Személyiségfejlesztés, Humor

Ha érdekel a Szabadság, az Életstílus, a Network Marketing, a Személyiségfejlesztés és szereted jól érezni magad, ez a blog Neked készült...

Üdv.
G.

A swabedo-beli emberkék kontra "tiszta fejjel"

A swabedo-beli emberkék

Valamikor réges-régen kis emberek éltek a földön. Legtöbbjük egy kis faluban, Swabedoban lakott. Swabedo-belieknek hívták őket. Tovább »

Titok

Képzeljétek el, hogy most megnéztem az e-mail-jeimet. Ez még nem is annyira meglepő, de amit benne találtam igen, ugyanis én ezt nem tudtam. Lehet, hogy aki ezzel foglalkozik, az már találkozott vele. Tovább »