könyvek

Eladó könyveim

ELADÓ könyveim listája:

* Zömében nem ezotériával kapcsolatos olvasmányok, de elképzelhető, hogy pont most erre van valamelyikőtöknek szüksége a boltinál kedvezőbb áron. *

Sophie Kinsella: Shopaholic &Sister; Sopaholic & Baby; Sopaholic Abroad; Sopaholic ties the Knot; The Secret Dreamworld of a Sopaholic

Lauren Weisberger: Chasing Harry Winston Tovább »

Címkék:

Van sikersztorid?

Mi volt az utolsó nagy sikerélményed? Milyen érzés volt átélni? Hogyan ünnepelted meg?

A thesecret.hu pályázatot hirdet, több százezer Ft értékű nyereményeket lehet megnyerni, legalább tizenöt történetet díjazunk. A beküldött sikersztorikra a látogatók szavazhatnak. Írd meg a történeted te is, és kerülj be a 2011-es sikerek évkönyvébe!

Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább, vagy nézd meg a főmenüben a nyereményjátékot. Tovább »

Ezoterikus könyv csere-bere

Halihó!

Nem tudom, hogy volt e már ilyen téma, ha nem, akkor arra gondoltam indítok egyet. Gondolom sokaknak vannak olyan könyvei ezós témában, amit anno megvett, kölcsön vagy ajándékba kapott és ma már túl van rajta, ismeri, elolvasta, únja, stb és szívesen cserélne vagy eladná a könyvet... Tovább »

Új élet alapgondolatai

Ezt most a honlapomon lévő blogomból másoltam ide. Biztosan sokan, sokféle könyveket olvastatok a témában, és biztosan alakult ki véleményetek. Most egy nagyon régi könyvből idéztem, amelyet az USA-ból hoztam vissza Mo-ra 2006-ban. Túlélt egy tűzvészt, csak ez a könyv maradt meg, a borítója is elégett, de a lapokat összeszedtük, itthon beköttettem.

2010. január 28. csütörtök 11.57 Tovább »

Eladó könyvek a vonzással kapcsolatban.

Könyvek: The Secret: A titok (Rhonda Byrne) 3000ft.
Lynn Grabbhorn:A vonzás hatalma 1700ft.
Esther és Jerry Hicks:A vonzás törvénye 1800ft.
Vera Peiffer:A pozitív gondolkodás 1500ft.
Egyben a négy könyv 7000ft.-ért elvihető.

e-mail: dns80@citromail.hu

Könyvszerda 01 28

Drága Barátaim!

KÖNYVSZERDA!!!

24 óra szenzáció!

30% kedvezménnyel rendelheted meg az Édesvíz Kiadó több mint 150 féle könyvét (ezoterika) január 28-án, szerdán, 0 órától 24 óráig.

Nézz körül a könyvespolcodon és pótold, ami még hiányzik!

Szerető öleléssel : Tike

Címkék:

EZT OLVASSÁTOK EL!

Sziasztok ! Tovább »

Vonzáshoz kis segítség

AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG ÜZENETE
Lejegyezte: Bee Lake

Ez az üzenet minden léleknek szól. Érvényes volt minden korban, a barlangi embertől napjainkig. Nem tesz különbséget férfi és nő között. A cél nem az anyag sikere, hanem a léleké. Tovább »

A témához kapcsolódó, magyarul megjelent könyvek

Az Univerzum egyetemes törvényei közül az egyik legfontosabb a vonzás törvénye. A témában megjelent, magyar nyelven is olvasható könyveket szeretnénk itt összegyűjteni. Az írók egy része feltűnik a SECRET című filmben is. A lista folyamatosan bővül, ha tudsz olyan könyvről, mely megjelent, de nem került még fel ide, írd meg nekünk a fórumra. Tovább »