SZERINTEM

Ok az írásra - megkérdeztek, miért?

szex és titokHamarosan megjelenik könyved a „Szex és a Titok – Keribredso tudja…” címmel. Miért fogtál ebbe a kötetbe és pontosan mi köze a könyvednek a Titokhoz. Hiszen a Secret cím alatt futó gyakorlatilag optimista módszert szinte mindenki ismeri. Hogyan tudjuk ezt alkalmazni kapcsolatainkban?

Eleinte teljesen „önös” érdekek miatt kezdtem el a könyv írását. Úgymond a „fióknak.” Hogy miért? Mert hallottam egy nagyon jó módszerről a Titok kapcsán, és tudni akartam, működik-e. Ez pedig nem más, mint Tovább »

Ahogy én érzem

ahogy érzem, pillangóOlvasgatom az oldalt, és azt tapasztalom vagyunk egy páran, akiknek a teremtéssel problémái vannak. Milyen érdekes, hogy emberek, akik nem ismerik egymást, mennyire egyforma problémával küzdenek (mert ugye EGYEK vagyunk). Az elmúlt hónapokban próbáltam magamban megfogalmazni miért nem sikerülnek a dolgaim. Most szembe találom magam a válaszokkal, amikre szükségem volt már régóta, és visszaköszönnek a saját általam feltett kérdések is. Tovább »

EZT IS LÁTNI KELL

Az imént miközben már sokadszor néztem meg az Akartok csodát látni? - beírást, kaptam egy malilt egy barátomtól. Szerintem ez is csoda.

Bemásolom nektek, úgy ahogyan kaptam. Tovább »

Címkék: