Csillagok

Este, mikor felnézek a csillagokra...

Este, mikor felnézek a csillagokra...

Este, mikor felnézek csillagos égre, nyugalom tölt el. Elnémul a hétköznapok lüktető zaja, lecsendesedik a város. Tovább »

Címkék:

Tudjátok mindketten...

...Néha elég egy pár óra, vagy pár nap, hogy az ember életét megváltoztassa valaki. Nem számít az idő, sem a tér, nincsenek miértek, nincsenek kérdések és nincsenek válaszok sem. Csak van valami. Találkozol valakivel, nem kell semmit mondanod. Pár perc és a vesédbe lát. A gátlások leomlanak, a képmutatás álarca megreked az arcodon. Tovább »

Az erő velünk van!

Hallottál már a Jedi vallásról? A népszámlálás kapcsán került előtérbe, a Facebook oldalán több ezer ember csatlakozott már azokhoz, akik a népszámlálási kérdőíven is a Jedi vallást jelölik meg. A napokban a Népszabadság, és a HVG is beszámolt erről. A Titok és a vonzás törvénye, különösen a Titok folytatása, Az Erő c. könyv gyakorlatilag ugyanazt tanítja, amit a Jedik - így érthető, hogy mi is nagy örömmel csatlakozunk a mozgalomhoz, ami egyébként nem magyar sajátosság, Ausztráliában 70 ezer, Angliában 390 ezer ember vallottam magát Jedi vallásúnak a legutóbbi népszámlálás alkalmával. Magyarország idén átveheti a világban a Jedi nagyhatalom szerepét. Tovább »

Egy apró öröm estére !!!

Egy régebbi topicot frissítve :D-)))

Bárhol vagy 2009 augusztus 27-én, 0 óra 30-kor pillants fel az égre. Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz mint a telehold. A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől. Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz. Add tovább ezt az infót, mert ma élő ember ilyet nem láthat még egyszer!" Tovább »

Címkék:

A csillagos ég lakói

Egy verset szeretnék megosztani Veletek, sajnos a szerzője ismeretlen számomra.

A csillagos ég lakói

Napnak fényessége,
Holdnak világossága,
Éjszakának sötétsége,
Napnak fényessége.

Elszáll a lélek,
Az égi mezőn,
Isten karjában ringatózik csendesen.
Csillagok vigyázzák álmát.
A földi lét idelent álom,
Az égi lét odafent álom. Tovább »

Csillaghullás

Kedves Teremtőtársak!

Ma nagyon szép természeti eseménynek lehetünk tanúi. Csillaghullás éjfél után bőségesen várható - persze a hozzáértők szerint.
Én remélem látok párat. Kívánok mindenkinek hullócsillagokat, hogy vágyaitokk teremtésében, teljesülésében ez is segítsen! És remélhetőleg látványnak sem lesz utolsó! Tovább »

Csillagok

Mint megannyi lámpás égnek felettünk ragyogó égi csillagok.
Amikor nem fáj szivünk ,
Szerető égi csillagok ragyognak-Ránk
kedveseink féltő-óvó szeme
tükrében ,szeretetüket érzed..
Ha itt lent rád már egy csillag sem ragyog,
Nézz fel az égre
Ragyogjon rád a végtelen éj,
megannyi fénye !

Szeretettel : ágicától

Címkék: