Barátságban Istennel

Isten, a Barátunk! :-)

neale donald walschSokat gondolkodtam már rajta, hogy mit is tudnék beírni, hiszen én nem tudok olyan szépen fogalmazni. Aztán tegnap este kezembe akadt a Barátságban Istennel című könyv, amit biztosan ti is ismertek... és annyira megragadott az utolsó pár oldal, hogy nem bírtam megállni, hogy ne írjam be nektek ide. Szerintem velem együtt sokan éreznek még hasonlóan ezekről a dolgokról...

"- Mit jelent tehát barátságban lenni Istennel? Azt, hogy rendelkezésedre áll a szükséges bölcsesség. Mindig és mindenüttt.

- Azt jelenti, hogy soha többé nem kell azon töprengened, hogy mit tegyél, hogyan legyél, hová tarts, mikor cselekedj és miért szeress. Ha barátságban vagy Istennel, egyszerre szertefoszlik minden kérdés, mert előre megkapsz tőlem minden választ.
Valójában persze egyáltalán nem kapsz Tőlem válaszokat, hanem megmutatom csupán, hogy magaddal hoztad mindezeket a válaszokat ebbe az életbe. Megmutatom, hogyan idézd fel őket, és hogyan sugározódnak ki a létedből az éppen adott kihívás, nehézség területére, úgyhogy a kihívás, a nehézség valójában már nem is tartozik az életedhez, hanem tapasztalattal váltod fel. Tovább »