véletlen

Ajándékunk

Találkozások-A mi ajándékunk

Vannak emberek, akiket egy időre ajándékba kapunk, hogy elkísérjük élete egy szakaszán. Nem igazán azért, hogy birtokoljuk vagy uralkodjunk felette. Meg azért sem, hogy tanácsainkkal megfojtsuk. Néha csak azért, hogy menjünk mellette.
Átláthatóan.
Az igazi találkozások pillanatában belopakodunk egymás életébe, és a lelkünk jót ücsörög egymásnál. Ugyanarra a dalra rezdülünk. Érezzük egymást. Tovább »

Szilvácskának....

Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... Tovább »

Véletlen vagy a Titok eredménye?

Üdv mindenkinek! Tovább »

Címkék:

A segítség érkezik…

Isten a véletlenekben mutatja meg magát!

Sokan kételkednek Isten segítségében, pedig Isten (vagy az Isteni szférából egy tanítód, segítőd, angyalod) úgy segít, hogy azt nem veszed észre, mert Isten nem akarja, hogy tudomásod legyen róla. Tovább »

Tapasztalat szerzés...

A tapasztalat + gondolkodásmódba való beépítés = valós tapasztalat... nem kell hozzá más mint a folyamatos éberség. Adj hitet magadnak és próbáld ki és rájössz, hogy nincs véletlen... a véletlen egy jel ami mutatja merre haladsz utadon. A kellemes jelek a pozitív irányba a kellemetlen esetleg fájdalommal járó jelek a negatív irányba való elmozdulást mutatja életedben. Ugyanakkor vannak fájdalommal járó tisztulási folyamatok is. Tovább »

Minden okkal történik?

Sziasztok!
Bemásolom ide is amit a naplómba leírtam, kíváncsi vagyok a véleményekre! Köszönöm!

Sziasztok!

Az én történetem elég bonyolult. Ezért is gondoltam, hogy megosztom mindenkivel, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek. Tovább »

Véletlen? Van ilyen?

Sziasztok! Tovább »

Légy a szerencséd kovácsa!

A magyar mondás így hangzik: „Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.” Érdekes gondolat, hiszen ez úgy hangzik, hogy a szerencse valami olyan dolog, amelyről mi is tehetünk.

Ezzel szemben ma nem így használja a köznyelv. Szerencséje annak van, aki váratlan, előre nem látott módon, mintegy véletlenül olyan előnyhöz, nem várt értékhez jut, amely nagyban előre lendíti az illető életét. Szerencséje van, ha: 1. nyereményhez jut, 2. elkerül egy balesetet, 3. rendkívül jó üzleti ajánlatot kap, 4. értékes ingatlanhoz jut, ár alatt, 5. egészsége töretlen… Tovább »

"mobilok bosszúja",vagy a sors?

Nem alszom.Hosszú hónapok,évek óta nem alszom rendesen,keveset,és azt is magszakításokkal.Nagyon nem érdekel már,mert azokat az órákat,amiket alvással töltenék,elmélkedéssel,olvasással töltöm el.Tudom,hogy ez nem jó így,de mindig találok kifogást,megnyugtatást magamnak,hogy ez csak addig lesz így,míg minden meg nem oldódik.Nem is ezért írok ma,de ennek is köze van a dologhoz,ami letisztázásra vár, Tovább »

Talán véletlen? Lehetséges. Talán én vonzottam be az életembe? Lehetséges.

Sziasztok!

Még csak ismerkedem a titokkal, a vonzás törvényével és a vonzásfaktorral, s szeretném megosztani veletek a ma történt eseményeket, melyeket átéltem. Talán véletlen? Lehetséges. Talán én vonzottam be az életembe? Lehetséges. Tovább »

Megint egy véletlen :D

Tegnap ismét történt valami amit nem tudok figyelmen kivül hagyni, mióta máshogy nézem a világot....

Egyik barátomnál voltam benn a városban, hazafelé indultam mikor megcsörrent az áldott telefon, hogy jelenésem van a Ferenc körúti metro megállóban ugyanis kocsmázni kéne. Tovább »

Működik!! :D

Sziasztok!

Muszáj leirnom a szombat estémet, mert úgy érzem mérföldkő az életemben és úgy gondolom másokat is megerősithet abban, hogy nem szabad feladni.

Előtörténet: Tovább »

Véletlen vagy tudatos vonzás?

Ma igen különös dolog történt velem. De - hogy átlássátok - az előzményket is ismertetem. Pár napja letisztáztam magamban,hogy nem a bomba csajok között kellenen keresnem a szerelemt,hanmem a szolidabb lányoknál. Ahogy kigondoltam,akaratlanul is kicsúszott a számon, hogy: "Egy okos,csinos,szolíd lányt szeretnék, aki olyannak szeret,amilyen vagyok.". Tovább »

Címkék:

Fura véletlenek, fura érzések…

Igyekeztem nem horrort írni, de előre szólnom illik, a történet vége szomorú és felkavaró lehet… Akit az ilyen zavar, kérem most hagyja abba az olvasást. Ígérem, többet nem írok ilyesmit, de ez most nagyon felkavart. Részleteiben és egészében egyaránt…. Tovább »

London után...

Tudom régen írtam a blogomba...
Talán azért, mert hihetetlen események történtek velem az elmúlt egy évben.
Újabb és újabb, álmok, valóságok nyiltak meg előttem.
Egyre jobban átéreztem/átérzem a TEREMTÉS mechanizmusát.
Félreértés ne essék, van még mit tanulnom, de világosan látom, hogy ráléptem arra az útra, hogy saját magam/és mások mestere legyek. Tovább »