látomás

Jiseon: Egy álombéli fiú meséje

Sikolyok a sötétben. Nem látok, s nem érzek. Csak sikolyokat hallok. Sikolyok a sötétben, s én mégsem félek. Teljesen nyugodt vagyok. Az elmúlt kilenc hónapot, egy burokba zárva töltöttem, növekedtem fejlődtem. Sokáig nem hallottam, csak egy lágy, megnyugtató lüktetést. Ez ringatott álomba, ez ébresztett... Tovább »

Látomásom...

Drága Lélektársaimmal még áprilisban voltunk a GONG-on, amit a lengyel mester, TOMEK és Szegeden élő mester Halina tartott.
Már Iluska blogjában (és Evelion egy másikban) megírtuk, hogy számunkra felejthetetlen volt az az élmény, amit ott kaptunk.
Amiért új blogot nyitottam, mert késztetést érzek arra hogy elmondjam Nektek, még mit éltem át.
Becsuktam a szemem és hallgattam a halk hangokat, aztán egyre erősebb lett, én pedig egyre messzebb kerültem a valóságtól… Tovább »

Titkos napló

Titkokkal teli hétvégén vagyok túl. Sokat tisztogattam a lelkemet az utolsó két napban, és úgy ézem sikerrel jártam. Nehéz hete(i)m volt(ak), de talán végre felszínre dob az örvény ami nemrégen magával rántott, és aminek először próbáltam ugyan ellenállni, de újra rá kellett jönnöm, hogy az örvénnyel nem érdemes harcolni. Tovább »