megérzés

Ne félj a megérzéseidtől!

Ne félj a megérzéseidtől, még akkor sem ha mások közben kritikus szemmel figyelik tevékenységedet, vagy kritizálják vágyaidat. Ők a saját valóságukat élik, nem pedig a tiédet.

Senki sem tudhatja nálad jobban, hogy mit szeretnél megélni! - akik véleményeznek, kritizálnak, azok mind saját hiteik szerint, saját eddigi fájdalmas tapasztalataik miatt akarnak téged távol tartani vágyaid megvalósulásától!

Szíved mélyén, Te pontosan tudod, hogy hogyan szeretnél élni, másnak erről csak elképzelései lehetnek. Tovább »

Gondolatátvitel

Ezen gondolkodom már napok óta hogy erről kéne írnom.
Vajon létezik ilyen? Mindenki képes erre?
Más agyában turkálni lehet,szabad? Ezzel születni kell, ezzel a képességgel? Vagy tanulható?
Mi is ez tulajdonképpen?

Ezekre keresem a válaszokat, és kutakodom a témában, ha érdekel titeket, gyertek velem. Tovább »

A megérzés és telepátia

A megérzést nem tudom minek is nevezzem, talán egy belső sugallat. Megérzése vagy van valakinek vagy nincsen.
A megérzéseinkre mindig hallgatni kell. Szerintem ez hihetetlen dolog.

Megérzések, például amikor megcsörren a telefon és már tudom hogy ki az, mielőtt még felvenném, ez mindennapos nálam. Amikor valakivel találkozóm van és hirtelen jön egy sugallat, hogy ne menjek el. Tovább »

Valami vonz és taszít egyszerre, melyik nyer?

Elég régen jártam itt és mindig valami rossz történt velem,
visszaolvastam, hogy mennyit tudtam szenvedni olyan dolgok után, amit nem kaptam meg,
olyan szerelem után, amire vágytam, csak rossz embert találtam a feladatra... Tovább »

Titok és más rejtelmek

Aki még nem látta a Titkot, annak megsúgom :) találtam egy remek linket, ahol online filmként tekinthető meg:

The Secret
Az iránytű... többek között itt találhatóak még:
The Shift (Az Ambíciótól az Értelemig - Az életcélod megtalálása), Kozmikus veszélyek, Zeitgeist, Mi a csudát tudunk a világról?... Tovább »

Kezdeti botladozás utáni siker

Üdv kedves olvasó :)
Első bejegyzésem óta sok idő eltelt már, kezdeti "tudatlanságom" után, megértettem a pozitív gondolkodás lényegét. Megjártam minden lépcsőfokát a lelkesedéstől a "hagyjuk a fenébe" gonodlatig, de ez is része egy teljes egésznek :) és a fejlődési folyamatnak. Tovább »

Veletlenek ugye nincsennek...

Hello Mindenki!:)

Eldontottem, hogy a honapban hazamegyek latogatoban... a datum majus 27. Veletlenul megneztem a napi hirlevelet amit szoktam kapni:
es mi all benne? Tovább »

Címkék:

Antennáim nőttek

Nem tudom ki, hogy van ezzel de kinőttek újra az antennáim. Vannak időszakok amikor a megérzéseim annyira erősen működnek, hogy szinte egy beszélgetés közben látom vagy érzem mi fog történni az illetővel. Tovább »

Időtlen remény

időtlen reményVannak váratlanul bevillanó képeink a jövőről... csendes, magányos, tudatlanul töltött perceinkben... amelyekért hálásak vagyunk... már akkor amikor megérezzük... hát még akkor amikor bekövetkeznek...

Olyan hosszútávú megérzéseim amilyenek mostanában vannak... még nem voltak... Volt már olyan hogy megéreztem azt hogy ha most nem kételkedek... minden rendben lesz... Például egy elhagyott naplómat kaptam szerencsésen vissza így... bizalommal elhallgatott gondolataimat hallhattam viszont annak a szeretett embernek a szájából akinek akkor éppen címeztem őket Tovább »

Teremtem vagy megérzem?

repülésSokszor felmerül a kérdés a Titok és a vonzás törvénye "használóinak" körében, hogy vajon azokat a dolgokat, amiket bevonzol az életedbe, tényleg a gondolataiddal teremtesz meg, vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy ráérzel a jövőbeli eseményekre, és tudatosabban használva a hatodik érzékedet, előre megérzel... A legegyszerűbb példa, amikor gondolsz valakire, és az illető nem sokkal később felhív: tényleg a gondolataid vonzották be a hívását, vagy ő már fel akart hívni, és te ezt megérezve gondoltál rá.

Megmondom őszintén, ez engem ebben a formában nem nagyon érdekel! Szerintem ugyanis Tovább »

Pozitív gondolkodás... megérzés... teremtés!

kandalló, teremtés, gáz, gázvitaMost arról szeretnék írni, ami talán másoknak nem okoz különösebb gondot. Először a munkahelyek megszűnésével kapcsolatban, itt vidéken. Családom tagjai a december közepét úgy élték meg, hogy... marad-e munkahelyük, vagy nem?
Én voltam aki bíztatta őket, hogy persze hogy maradtok. Miért ne? Sokszor kérdezték is tőlem, miért vagy te ilyen biztos ebben... erre nem tudtam felelni, egyszerűen ezt éreztem. Mindnyájan dolgozhatnak tovább, örömmel jöttek mondani. Ez itt azért nagy szó, mert egyetlen egy gyár működik. Tovább »

Titkos napló

Titkokkal teli hétvégén vagyok túl. Sokat tisztogattam a lelkemet az utolsó két napban, és úgy ézem sikerrel jártam. Nehéz hete(i)m volt(ak), de talán végre felszínre dob az örvény ami nemrégen magával rántott, és aminek először próbáltam ugyan ellenállni, de újra rá kellett jönnöm, hogy az örvénnyel nem érdemes harcolni. Tovább »