összhang

Ha eljött a testi-lelki társ, de ágál a sorsa ellen... :))

Sziasztok, érdekes, és furcsa helyzetbe kerültem, a tanácsotokat és véleményeteket kérném:
Két hete megismerkedtem egy fiúval, akivel rengeteg közös ismerősünk van, nem egyszerű szitu, tiszta szappanopera,rokon barátja testvérének volt barátja, volt barátom legjobb barátja az övé is, miközben az exem és a fiú nem ismerik egymást. stb... Tovább »

I. Mosoly Nap - Mosolyogj Mozgalom

Szeretettel meghívunk a Mosolyogj Mozgalom szervezésében az I. Mosoly Napra :)
További információk:
Kérünk mindenkit hogy adjátok hírül azoknak a barátaitoknak, ismerőseiteknek, akik keresik az utat a boldogsághoz, a gazdagsághoz, valamint a legfontosabbhoz, Önmagukhoz.
Szeretettel: Örökös Bea

Mosolyogj Magyarország :)

Köszönöm!

szeretetKöszönöm! Köszönöm hogy sokan újra előkerültetek, különösen Deninek, Erynek, Öbinek, Fókinak, Csillairnek, Csillagvirágnak, Ercsikének és Álomkeresőnek, akiket mind személyesen is ismerek, mert tudom hogy a legjobb szándék vezérli őket. Köszönöm a többieknek is, mindazoknak akik még pozitívan szóltak hozzá! Köszönöm hogy kiálltok amellett, amit szeretnénk elérni.
Köszönöm nektek azt, hogy az oldal négy alapértékét helyezzük előtérbe, ami a szeretet, elfogadás, összhang és a bodogság. Mert ahogy fent, úgy lent. S ahogy itt az oldalon tudunk viselkedni, úgy lesz az a világunkban is. Tovább »

A szeretet ellentéte a félelem?

szeretet és félelemSziasztok! Engem érdekelnek azok az írások, amelyek a szeretetről szólnak. Elkezdtem olvasgatni az itt lévő írásokat, és az egyik helyen ez volt: "A szeretet ellentéte a félelem."
Nem értem én ezt. Nem olvastam sok könyvet el, és amit elolvastam, azokat sem értettem mindig meg. Magyarul írodtak ugyan, de nem a mindennapi, hétköznapi nyelven. Néha itt is belebonyolódom a mondatok kuszaságába. Olyan szép a mi nyelvünk, és Tovább »

Áramlás - Flow

Sziasztok mindenki:)

Traveller "Sport és Flow" című blogjában Napfény hozzászólásában olvastam a következőt:

"Olvastad a "Sport és flow" c. könyvet? Abban pontosan arról van szó, amiről írtál. Hogy a sport által nagyon könnyű flow (áramlat) élményhez jutni. Az ember belemerül az adott pillanatba és megszűnik minden más. Tovább »

MoMoMo HIREK :)

DRÁGA MINDENKI :)

Új híreim vannak. A "Mosolyogj Magyarország" szlogen a Szabadalmi Hivatalnál le van védve, ezért 2008. február 14-én 12 órakor a
MOSOLYOGJ MOZGALOM - MoMoMo
néven fogunk megalakulni.
Remélem hamarosan felvehetjük az eredetileg kitalált nevet, ez még egyeztetés alatt van. Tovább »

Mosolyogj Magyarország videó

Drága Teremtő Lélektársak!
Elkészült a Mosolyogj Magyarország Mozgalom első, bemutatkozó videója! :)
Köszönet Nektek mindazért a szeretetért és örömért, amit sugároztok a világba, amivel elárasztjátok környezeteteket, hogy minél szélesebb körben terjedjen csodálatos Örökös Boldogságunk nagy-nagy álmának szelleme. :)

Mosolyogj Magyarország! Tovább »