találkozás

Segítség a bevonzáshoz

Azt hiszem itt az ideje segítséget kérnem. El mesélem a történetet,és gondoljátok át van e valami benne ami jel lehet arra,hogy mi együtt lehetünk.. Tovább »

Szilvácskának....

Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... Tovább »

Elkerülhetetlen találkozások

Az ok-okozat törvénye létezik. Mindenki megtapasztalja, nap mint nap, hogy a tetteinek, sőt a szavainak, de még a gondolatainak is van következménye. Mindennek van oka, minden döntésünk valahová vezet. Oda, ahová egy másik döntés nem vezetne, vagy nem ezen az úton vezetne. Több döntéssel is eljuthatunk ugyanoda, de a közben megtett út is számít.

Igaz az is, hogy annál jobb döntéseket hozunk, minél jobban ismerjük magunkat. Tovább »

Minden nap..

Minden nap...

Barcsak mindenki eszlelne, magaban tudna Istent. Tulajdonkeppen ott van O mindig, csak nem mindenki akarja eszrevenni, erezni, tudni Ot. Tovább »

Találkoztam valakivel....

Sziasztok! Tovább »

Hóesésről írtam én - meglepetés költemény

Esett a hó!

Tegnap a kék eget
hófelhő takarta,
Földünket porhóval,
befedni akarta.
Hópelyhek az égből
kicsit ferdén hulltak,
ahogy földet értek
egymáshoz simultak.
Az utcai lámpa
fényében cikáztak,
- apró csillagszórók -
fényesen szikráztak.
Földön összegyűltek,
egymás kezét fogták,
és a nagy világot,
együtt betakarták. Tovább »

Véletlen játéka volna csupán?

lélek játék találkozásVannak emberek, akiket egy időre ajándékba kapunk, hogy elkísérjenek életünk egy szakaszán. Nem azért, hogy birtokoljuk vagy uralkodjunk felette. Még azért sem, hogy tanácsokat adjunk. Néha csak azért, hogy menjünk mellette. Átláthatóan.

Az igazi találkozások pillanatában, belopakodunk egymás életébe és a lelkünk jót "ücsörög" egymásnál. Tovább »

Készen állsz a találkozásra önmagaddal?

mesterkurzusUtazás a tudatalatti birodalmába
Mesterkurzus szeptember 27-én Müller Péterrel, Popper Péterrel, Prof. Dr. Bagdy Emőkével és Dr. Daubner Bélával!

- Újra és újra ugyanazok a problémák ismétlődnek életedben?
- Képtelen vagy változtatni a viselkedéseden, miközben tudod, hogy ha megtennéd, lényegesen eredményesebb lehetnél?
- Nem tudod megmagyarázni magadnak, hogy bizonyos helyzetekben miért fog el a szorongás, és miért blokkolsz le? Tovább »

Egy furcsa találkozás

találkozásMiként és hogyan találkozunk emberekkel? Mi dönti el mikor és hol találkozunk azzal akivel kell? Hát érdekes történetet mondok most el. Egy biztos, minden a maga idejében történik.

Egy emeletes házban élek kb. 1,5 éve. A közelben van egy hentes bolt ahová ritkán betérek. Három nagyon kedves fiú dolgozik ott, de az egyik ahányszor betértem nagyon zavarba jött. Úgy nézett rám mintha Tovább »

Csillagok találkozása

csillagokSzeretnéd tudni , milyen kapcsolat van az ember és a csillag között?
Csak az az ember emelkedhet csillagmagasságokig, aki szeret, csak az találkozhat csillagtársával, akit szeretnek. Ha két ember egymásra talál, végtelenné tágul a tér, elmosódnak a tengerek, hegyek, sivatagok körvonalai, öröklétnek tűnik az idő, melynek egyetlen valóságos része: a pillanat.

Ugyanazt látják a világból, amit a csillagok a földre tekintve... ha szeretünk és viszontszeretnek: csillagok találkozása... Tovább »

Találkozás

“Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. Tovább »

Címkék: