Bőség

Bőség

bőségHogy kinek tartod magad, az azt is mélyen befolyásolja, hogy szerinted mások hogyan bánnak veled. Sokan panaszkodnak, hogy rosszul bánnak velük. "Nem kapok semmi tiszteletet, figyelmet, elismerést, megbecsülést"- mondják. "A munkámat magától értetődőnek tekintik." Ha pedig kedvesek velük, amögött hátsó szándékot gyanítanak. "Manipulálni próbálnak! Hasznot akarnak belőlem húzni! Senki sem szeret."
"Én egy szűkölködő KIS ÉN vagyok, aki nem kapja meg azt, amire szüksége van, ezt gondolják magukról. Önmaguk e téves megítélése minden kapcsolatukban működészavart okoz. Azt hiszik ők, semmit sem tudnak nyújtani, a világ és a többi ember, pedig nem hajlandó megadni nekik azt, amire szükségük van. Teljes valóságuk illuzórikus éntudatra épül, ami helyzeteket szabotál el, és minden kapcsolatot megmételyez. Tovább »

Címkék:

Pénz és spiritualitás

Ajánlom mindenki figyelmébe:) szeretettel!

Csillagvirágos ölelésem

...és valljuk be és higgyük el:))), hogy mit? a videóban benne....

Amikor sikerül a hiányt teljesen kizárni a rezgéseinkből...

arckrémTeremtettem, bár nem szándékosan. :-)

Külföldi kiküldetésen voltam és már érkezéskor felfedeztem a repülőtéren, hogy egy elég drága, de kozmetikus ismerős által kiválónak ítélt arckrémcsalád sokkal olcsóbb, mint magyar üzletekben. Már akkor eldöntöttem, hogy visszafele lehetőleg veszek egy arc és egy szemkörnyékre való krémet, ugyanis korábban ezt a márkát ajánlották vízhiányos bőrömre, én azonban sokalltam az árát.
Úgy alakult, hogy a napidíjamból sikerült elég sokat megspórolni, egyrészt a szálláson is kaptam enni, másrészt ebédre is többször meghívtak a külföldi kollégák, akik egyébként is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, amiért hálás vagyok. Egyébként is jól sikerült a kiküldetés, sok újat tanultam, sok szép helyet láttam, így azt hiszem nagyon sokat voltam a hála és a pozitív rezgések állapotában. Tovább »

Három lépés a bőség felé

bőséges ajándékGondolkoztál már azon, hogy másoknak miért megy minden olyan könnyen, míg Te néha csak küszködsz, a bőség hiánya miatt?
Mit szeretnél igazán? Pénzt, szerelmet, karriert, családot… ?!
Vagy, egyszerűen csak a boldogságot keresed?
Ahhoz, hogy mindened meglegyen melyre titkon, szíved mélyén vágysz, Neked is kell tenned valamit.

Először is keress Önmagadban/ Önmagadon bár mit, ami jó érzéssel tölt el.
Lehet ez a hajad, a szemeid, a tudásod, a főzési tudományod, az ízlésed, vagy akár a szép lábaid. A lényeg, hogy ha rá gondolsz kellemes és megnyugtató érzés járjon át általa. Tovább »

Agykontrollos meditációk webkonferenciateremben

Agykontrollos meditációk webkonferenciateremben!

BŐSÉG, GAZDAGSÁG,ÜZLETI NÖVEKEDÉS...ma, 21órától!

A részvételhez szükséges egy internetkapcsolattal és hangszóróval
rendelkező számítógép, amelyre le kell tölteni a konferenciaprogramot
ide klikkelve:

Tovább »