teremtések

Aki szeret játszani, annak itt a helye...

Kedves Teremtők!

Játékra hívlak Benneteket, remélem sokan szerettek játszani:-)
Sokáig távol voltam az oldaltól, így vannak akik még nem ismernek és vannak akik meg már ezer éve:-)))
Írjátok le ebbe a Topikba, azokat a dolgokat, amiket még sosem csináltatok, hátha jön elő olyan is, amit szeretnél majd ebből megvalósítani és lesz olyan amit nem is szeretnél megpróbálni sosem... Tovább »

Sikerek és történetek

Csapok bele a lecsóba. :)
Az utóbbi időben annyi jó dolog történik velem, hogy csak ámulok és nézek, mint Jani a moziban. :)
Megbékéltem magammal, a hibáimmal, a döntéseimmel, és az életemmel.
És a dolgok elkezdtek változni.Hu húúúúú! Még aztán nem is akárhogyan. Tovább »

Úttalan utakon

Szeretnék megosztani veletek egy törtnetet, egy olyan történetet mely az én életemet öleli körül hiszen velem történt, az életem egyik szakasza.
Élt-éldegélt egy önző, gonosz kis fiúcska aki senkivel nem törödött önmagán kivül.Ment a saját feje után és elüldözött mindenkit magam mellől...és hogy miért is tette ezt? Tovább »

Hogyan ellenőrizze és fejlessze pszichés képességeit?

Egely kerékEgely György és még néhány rajongója szerint erre van egy megfelelő tréning, vagy edző eszköz, amely akár objektív mérésekre is képes szerinte. Ez nem más, mint a vitalitás mérő kerék.

"A vitalitásjelző forgása, forgási szögsebessége jelzi a testünkből kiáradó életenergia mértékét. Minél több energia halad át rajta, annál gyorsabban forog a kerék. Tovább »

Józan ítélőképesség teremtése

Vitalitás, élet vagy bio- energia mérés Egely kerékkel????
Avagy az index tudomány fórumában lefolytatott vita összefoglalása.

Mit Tudhatunk eléggé biztosan Egely vitalitásmérőjéről; avagy az index tudomány fórumában ( ) lefolytatott Tovább »

Már megint micsoda felismerések!!! :)

Napok óta derülnek ki dolgok, és csak tátom a számat! Már megint :) Ez most egy ilyen hullám, vagy mi, nálam.
...Amikor valakire felnézünk, és sokat sokat tanulunk Tőle, azt hisszük, mennyivel többet tud már mint mi, és jaj de jó Tőle tanulni, stb. Tovább »

Változz meg Te magad! - Egy belső hang

belső hangDrága SecretFalva Lakói! Ritkábban jövök, de sokat gondolok Rátok. "Hallgatásom" oka egyszerű. Teremtettem magamnak sok-sok érdekes feladatot, munkát, bevételt. Tanulva tanítok, segítek embereket szemléletváltásra, az életigenlésre, az elengedésre, mozgásra, meditációra, és a belső hangra figyelésre, a dolgok mögé nézésre, összhangteremtésre.
Az alábbi írás nagy részét egy mail-ben kaptam, valaki olyantól, aki tudja, mivel foglalkozom, akinek segítettem kívülről nézni önmagát, kapcsolatát, életét, elképzeléseit. Nem tudom ki írta, azon sem lepődnék meg, ha valaki innen az oldalról, vagy valaki más már felhozta. Érdemes elolvasni, azt gondolom. Tovább »

A telefonszám

telefonálokVan egy, számomra nagy élményem. Mostanában megszólítanak nagyon érdekes lelkek az iwiw-en. Először ismeretlenül írnak és kérdezgetnek, aztán hamarosan már úgy beszélgetünk, mintha ezer éve ismernénk egymást.
Az egyik lánnyal már nagyon közeli barátságot ápolok, és arra gondoltam, hogy jó lenne megszerezni a telefonszámát, hogy neki is tudjak küldeni sms-t, mikor rámjön az írhatnék. Ez azért fontos, mert otthon nincs internetem, és legtöbbször ott jutnak eszembe jó gondolatok, vagy találok egy klassz idézetet.
Szóval a telefonszám… Nem szeretem dirrektben elkérni, hiszen nem mindenki adja meg szivesen. Tovább »

Déltől süt a nap :)))

esőbenMegint eszembe jutott hogy Secret Admin Apánk egyszer megírta egy blogjában, hogy nagyon szeretné, ha sokan írnának a megvalósult vágyaikról, a teremtéseikről.
Ez elindította bennem az emlékezést, és előjöttek azok az örömök, amiket én már a saját teremtéseimnek tartok.

Még januárban történt meg, hogy Csillagvirág szervezett egy országos találkozót és az egyik program az én kérésemre az Oktogonon ölelkezés volt. Reggel 9-kor indultam Csákvárról szakadó esőben. Már a buszon voltam, mikor Csillagvirág felhívott, hogy már Pesten van és ott is esik eszméletlenül. Mondtam neki hogy gondoljuk azt hogy déltől süt a nap. Elkezdtünk beszélgetni, és mielőtt átadtuk a másiknak a szót, mindig mondtuk, hogy déltől süt a nap. A végén már csak nevettünk és mondtuk hogy déltől süt a nap. A mellettem ülő hölgy eleinte furcsán nézett rám, hiszen azt hallotta csak, hogy kb. minden negyedik mondat az volt, hogy déltől süt a nap :)). El is kezdtünk beszélgetni, és mondtam, hogy én fenntartás nélkül hiszek abban, hogy a gondolataink által megvalósulnak a vágyaink. Felértem Pestre, még mindig szakadt. Tovább »

"A tudatosság útja" Klub...a Te utad, hogy fénylő ösvényen haladj...

2007. 12. 05-én kezdte meg működését Pécsett Klubbunk!
Első alkalommal a Titok című film magyar nyelvű változatát vetítettük le!
Beszélgettünk, hogyan teremthetünk az életünkben, hogyan kerülhetünk
negatív érzelmi állapotból a pozitív oldalra...

2007. 12.12 -én
Tudat-egészség-ételeink!
Beszélgettünk, hogyan tudjuk testünket is tisztítani, méregtleníteni! Tovább »