Segítség!

szégyellem de próbálkozom!!

Kedves emberek!
Köszönöm,hogy ilyen jó szívű emberek vannak ezen a blogon!:)

Most én kérek segítséget Tőletek!

Nagy a problémám, amit feladatként kezelek természetesen, és most én kérek segítséget Tőletek! Tovább »

na végre

Már régóta keresek egy oldalt, ahol olyan embereket találhatok akik szintén emberek, vagyis megvannak a gondjaik és megpróbálják megoldani őket. Nekem ez nehezen megy, segítséget szeretnék kérni ehhez. Az utóbbi időben nagyon elvesztettem a fonalat, már azt sem tudom hol tartok. Nincs rendben a családi életem, és a munkahelyem is csak nyűg. Tovább »

Segítséget kérek egy társunknak!!!

segítség, virágEgy társunkkal két hete, vagy több is, nem tudtunk többen kapcsolatot teremteni. Ma sikerült elérnem telefonon végre-eddig minden negatív gondolatomat visszájára tudtam fordítani, de már nagyon eluralkodott rajtam azaggodalom.
Kiderült, hogy kb. azóta kórházban van, és miközben megmenteni akarták, Ő távozott, napok múltán le akarták kapcsolni a gépeket róla, mert feladták a reményt. Az utolsó pillanatban jött vissza!!!
Több részletet nem szeretnék most írni, csupán annyit kért, hogy küldjünk Neki energiát a külön kis csapatunkkal, de én benneteket is kérlek, hogy tegyétek meg velünk egy időben ma is és holnap is 21 órakor.
Tudom, hogy Ő azt szeretné, amit Tovább »

Segítség!

Sziasztok!
Kb. 2-3 hete próbálom alkalmazni a titkot,de sajnos nem történik semmi,sőt,a helyzet egyre rosszabb.:(
Majdnem minden nap megnézem a filmet,irtam listát is,gondolatban is próbálok a jó dolgokra koncentrálni...vizualizálni...stb. Mit csinálok rosszul??? Valaki tudna segíteni???
Kérlek,írjátok le nekem mit csináljak még.
Előre is köszönöm.
Sziasztok:Andi

Címkék: