békekaraván

Útközben

mosolygó kalapos férfiBármikor találkozok egy idegen emberrel, elképzelem, hogy ha a tudatos lenne, talán úgy beszélgetnénk, hogy közben fogjuk egymás kezét. Egyre könnyebben jön ez elő már bennem, bármi gondolati mankó nélkül. De azért nem dobom el a mankót még...
Akikkel sűrűbben találkozok, mondjuk a portásnéni az iskolában, a takarítónénik, a boltos lányok... mind már tudják, hogy én vagyok a mosolygós kalapos férfi, aki érezhetően szereti önmagát. És persze vannak, akik Tovább »

20

Nem látok más megoldást a karaván útjának a megszervezésére, csak ha előbb egy kisebb karaván végig halad az "ösvényen". Húsz ember.

Abban is biztos vagyok, hogy nem gyalog kell megtenni ezt az utat, mert idősebbek is csatlakozni szeretnének.

Tehát kell egy lassú jármű, amit fel kell még találni?

Ezeken a dolgokon gondolkozom.

Békekaraván

Csodálatos napot!

Szeretnék minden karavántagot megkérni, hogy a denimaizah@gmail.com e-mail címre küldje el a saját e-mail címét, amin keresztül kommunikálni tudunk.
Ma egy új fejezet kezdődött karavánunkban, és ezt meg kell közösen beszélnünk.

Előre is köszönöm!

Deni

Békekaravántagok!

karavánCsodálatos napot!

Szeretnék minden karavántagot megkérni, hogy a denimaizah@gmail.com e-mail címre küldje el a saját e-mail címét, amin keresztül kommunikálni tudunk.
Ma egy új fejezet kezdődött karavánunkban, és ezt meg kell közösen beszélnünk.

Előre is köszönöm!

Deni

'Ez, az én életem...'

Címkék:

Bevonzottam

Kirpal Singh mondta valahogy így: Kezdetben egyedül vagy, aztán majd karavánná alakultok.

Évekkel elezlőtt jött az ötlet, hogy egy nagy karaván kellene a békéért. Megismertem a szekretet, alkalmazni kezdtem és ma ott tartok, hogy olyan emberekkel találkozhatok hetente, akik úgymond kiválasztottak, hogy a békéért karavánba szerveződjenek.

Ámulok. Nem ezer ember indul útjára a békéért, hanem százezrek vannak jelen pillanatban is úton. Sok száz Vikriditavin-nal, vagy Anunatával...

Ma úgy érzem, hogy akik jelenkezni fognak vagy már jelentkeztek az általam létrehozott karavánba, azokat voltaképpen haza vezetem. A békével, az eredendő szeretet útján. Tovább »

Mosolyogj Békekaraván

Nagyon tetszik nekem, a Mosolyogj Magyarország és a Békekaraván. Ha csak a szó hangzását nézzük, már az is kedves és dallamos. A tartalma és célja pedig csodálatos ( - remélem, összekovácsolja kettészakadt kis hazánkat, mely jobb sorsra érdemes. De ennyi lélektárs biztosan célba ér!) Tovább »

Bevonzzuk


Bevonzzuk az 1000 magyar embert, akivel körbejárjuk a világot GYALOG, hogy elmondjuk mindenkinek, a világbéke elkezdődött. Az első állomás India, a Béke Embere: Sai Baba.
A Béke Karavánja 2012. Újévén indul. Tovább »