mosolyogj mozgalom

Mosoly Napra készülünk :)

Drága MoMoMo Tagok és Barátaink :)

Az októberi taggyűlésen történt beszélgetésünk hatására nagyrészt kialakult az I. Mosoly Nap programja. Hálás köszönet az eddigi segítségért.
Elérkezett az idő, amikor már a valós szervezést, ki mit és hogyan csináljon - meg kell személyesen beszélnünk. Tovább »

I. Mosoly Nap - Mosolyogj Mozgalom

Szeretettel meghívunk a Mosolyogj Mozgalom szervezésében az I. Mosoly Napra :)
További információk:
Kérünk mindenkit hogy adjátok hírül azoknak a barátaitoknak, ismerőseiteknek, akik keresik az utat a boldogsághoz, a gazdagsághoz, valamint a legfontosabbhoz, Önmagukhoz.
Szeretettel: Örökös Bea

Mosolyogj Magyarország :)

Meghívó MoMoMo közgyűlésre

momomoSzeretettel meghívjuk a Mosolyogj Mozgalom minden kedves tagját és azokat a társainkat, akik velünk együtt gondolkodnak és tesznek azért hogy jobbá váljon a világunk.

Időpont: 2009. október 11. vasárnap 15 óra

Helyszín:
Vörös Oroszlán Teaház – Budapest, Jókai tér 8. Tovább »

Papírhajó móka

Papirhajó Móka logóFóki: Ugye neked is vannak vágyaid, amik még nem teljesültek? Ezzel nem vagy egyedül. Ezennel szeretettel meghívunk egy nagy közös játékra, ahol te is vízre bocsáthatod az álmaidat, vágyaidat. Nem kell mást tenned, mint a helyszínre érve felírd a vágyaidat egy darab papírra, abból hajtogass egy papírhajót és bocsásd vízre. Ha pedig ezt sokan egyszerre tesszük, Tovább »

SZOMBATON: Secret és MoMoMo Tali az Állatkertben!

Országos Secret és MoMoMo találkozó az ÁllatkertbenDrága Barátaink!
Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára szervezetten, az ország minden pontjáról érkezve, személyesen találkoztunk, hogy eltöltsünk egymással néhány kellemes órát. Tudjuk, hogy sokatokban már régóta él a vágy, hogy újra, vagy éppen végre először személyesen is találkozzatok és lássátok egymást. Hát, eljött az idő! :)))
Sikerült kapcsolatba kerülni egy fantasztikus kezdeményezés, az Örömkör kitalálójával, Vörös Eszterrrel, akinek a jóvoltából, 2008. május 10-én szinte ingyen, mindössze 200 Ft/fő díj ellenében juthatnak be az érdeklődők a Fővárosi Állat- és Növénykertbe! Nos, Esztertől mi is meghívást kaptunk erre az alkalomra, mi pedig úgy gondoltuk, hogy miért ne élnénk vele, hiszen az Örömkör célkitűzései és programjai nagyon szorosan kapcsolódnak a Mosolyogj Mozgalom célkitűzésiehez és programjaihoz. Tovább »

Öröm Kör - Gyerekprogram

Drága Barátaink!

Ercsike kedvesemmel, Öbikével és Secret Adminnal közösen, szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy olyan kezdeményezésre és a hozzá kapcsolódó programokra, mely kezdeményezés kiötlőjével a jövőben szeretne még a Mosolyogj Mozgalom nagyon szorosan együttműködni. :)
Magáról a kezdeményezésről lentebb olvashattok, magának az ötletgazdának Vörös Eszternek a tollából: Tovább »

A Valentin nap új jelentősége 2008-tól kezdve valamennyiünk életében!

valentin napDrága Teremtőtársaim!

Kicsit nehéz szavakba öntenem, mit is érzek most. Tavaly, amikor Imrénk, SECRETADMINUNK írt nekem ismeretlenül egy emailt, hogy létrejött a secret oldal, aztán a találkozás Székesfehérváron Öbikénkkel, amikor ellátott engem Mosolykitűzőkkel, hogy legyen mit odaadnom a nyíregyházi secrettalin a lelkes teremtőtársaknak, ám ami meg sem érkezett Nyíregyházára, mert Zamárdiban a Népdalénekesek elhappolták tőlem az Életmódtáborukban.

Istenem! Ha láttátok volna, hogy milyen édesen kunyerálták el tőlem őket! Egyesével! Jaj, csak még egyet a férjemnek! ... A lányomnak!... Az unokáimnak! stb.stb..)

Mire hazaértem, már csak egy darab kitűzőm volt, amit Tovább »

Mosolygó ölelgetések az egész országban

Tegnap Pirossal beszélgettünk éppen az élményeinkről, amikor a következő ötleteink támadtak.

Milyen szép is lenne, ha a debreceni virágfesztiválon Mosolyogj Mozgalom kamionnal ott lehetnénk! Elképzeltük és csodásnak találtuk...és drága Denink ott van Debrecenben...már csak szponzorok kellenek! Tovább »

Mindenkinek :) MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :) és még mindig
MOSOLYOGJ MAGYARORSZÁG :)

Drága Teremtő Testvéreim :)
Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket és támogatásotokat, amelyet a közös projektünkben tesztek és tettetek :)
Folyamatban van a közös EGYESÜLETÜNK hivatalos formájának létrejötte.
A célkitüzéseinket, teremtésünket meg kell határoznunk.
Én már leirtam a gondolataimat és az hogy mi vezérelt, hogy ezt a mozgalmat elindítsam, most kérlek BENNETEKET!!! Tovább »