kozmosz

A kozmikus tudat – IPM 2015 június, 1. rész

Dr. Grandpierre Atilla
A kozmikus tudat
1. rész
Megjelent: IPM 2015. Június, 10-15. old.
Innen letölthető: 20150415KozmikusTudat1 Tovább »

Kígyós Éva idézet

Kígyós ÉvaOlvasok egy könyvet.
Szeretnék belőle idézni Nektek. Kígyós Éva agykontrolloktató, pszichológus írása. Szerintem oly gyönyörűségesen fogalmazza meg az alapvető dolgunkat és létünket, hogy meg kell osszam Veletek!

"Az ősi tudás szerint az ember kettős lény. Része az anyagi világnak, de a szellemi világnak is. Szellemi része isteni eredetű, azzal egyező. Ez a szellemi rész az anyagi világban megtestesül, és egy adott életben, abban Tovább »

Fénysugárként élni...

fénysugárNéha, áthasít egy kép az agyamon...
A lelkem mélyéről jön. Fénycsóva vagyok, gyors, szikrázó, éles. Keresztül vágok a végtelen kozmoszon, magam mögött hagyva a Földet, a Holdat, a Szaturnusz változó gyűrűit, a Naprendszert.
Látszólag anyagtalan téren száguldok keresztül, de tudom, hogy a világegyetemben, nincs üres tér, hisz az energia, és az anyag ,hol sűrűbben, hol ritkábban de mindenütt megnyilvánul.
Utazásom közben mindvégig megőrzöm az emlékeimet ,testben töltött életeimről.
Nem bántam meg semmit...
Sem a mozgáskorlátozottságomat, sem a barátaimat, sem az iskoláimat, sem a szüleimet, sem a húgomat, sem a szeretőimet, sem az asztal tetején táncolós éjszakáimat, melyeket füstös bárok mélyén töltöttem, átadva magam a zenének, a mámornak, a sötétségnek.
Mind én vagyok...az élmények, a tettek engem tükröznek vissza.
Megmutatják milyen volt egykori állapotom. Tovább »