Elgondolkodtató

Érezd

"A hála és a szeretet a legfontosabb. A szeretet a legteljesebb érzés. Ettől vagy boldog, kiegyensúlyozott. Ezáltal érzed az Egy-séget. Egy-ségben vagy mindennel. Te vagy az útszéli virág, az erdő fája, a kismadár a fészekben, az idős néni az ablakban. Te vagy Én és Én vagyok Te. Mind Egy-ütt. Egy Lélek több fizikai megnyilvánulásban. Szeresd Magad és Mindent szeretni fogsz. Tovább »

Címkék:

Az igazság ítélete.............

Nyitott szemmel járni a világban a legcsodálatosabb dolog.
Észrevenni azt ami szép, de nem a nagy dolgokra gondolok, hanem egy apró csodára....
Vagy csak hallgatni a fákat....
Vagy csak körbenézni a tengelyem körül....
Rápillantok valamire ami tetszik, s boldogság tölt el, aztán ránézek olyasmire is, ami már kevésbé boldogít...... Tovább »

Elgondolkodtató

pénz, értékNemrég hallottam a rádióban egy felmérés eredményét mely szerint 100 magyar emberből hetvenakárhánynak egyáltalán nincs értékelhető megtakarítása, és száz emberből csak 4 (!) van akinek többmilliós megtakarítása van. Először nagyon elképedtem, de aztán rájöttem hogy lehet hogy a felmérés nem egyértelműen kérdezett, és nem lehet tudni mi számított bele a "megtakarításba" és mi nem. Mindenesetre, ha ez tényleg így van az elég nagy baj lenne... Interneten is utánnéztem és találtam egy-két elemzést, az egyikben pl. ez állt:

"A magyarok több mint fele akkor érezné magát biztonságban, ha Tovább »

Megindító sorok...

Mikor elolvastam a lentebb található írást, erős késztetést éreztem, hogy mások is olvassák e sorokat... Forrás:
Nos, íme:

Elgondolkodtató... Tovább »

Egy csésze kávé

Egy csésze kávé Tovább »