megértés

A házasság védőszentje – ’egy darab papír’ a lelki kulisszák mögött

A házasságnak külön védőszentje van. Vagy őrangyala, vagy univerzálisan kirendelt szellemi vezetője, esetleg kollektív hátszele.
A lány-asszonyt felhangolta a pimaszul valószínű megértés robbanásra kész töltése. Védőszent…? Persze, ezt eddig is sejtette, de mégis csak más a megtapasztalás, mint a sejtés. Milyen hihetetlen… hát így válik minden ezoterikus furcsaság eleven, nyilalló tapasztalássá? Ha ezt mindenki tudná… Tovább »

De ja vu, amit már átéltem – járjuk ezt körbe ezúttal lélektudatosan!

Mi lenne, ha a de ja vu-érzés magyarázatát nem az agyban, nem a memóriában keresnénk, hanem a pszichében, a lelkivilágunkban?
Most, hogy már igen pontosan feltérképeztük az ember lelkivilágát, több lehetséges úton indulhatunk a de ja vu okát illetően. Tovább »

Még a súlyos betegségeket is mi teremtjük és mi tudunk változtatni rajta!

Igenis léteznek felszabadító nézőpontok, megoldások! A Megértés Táblázata és a Biologika gondolkodásmódja együttesen még az olyan súlyos problémákat is képes átlátni, mint például az alábbi:

"…és tényleg megáll az AIDS!
(1981-2013)

Vége az AIDS-nek. Tovább »

"Bevonzottam a duálom" - avagy van-e mindent szétdúló sors?

Vajon lehetséges-e bevonzani az ikerlángomat? A duálpáromat? A lélektársamat? Azt, aki az én másik felem, és csakis egymásra vártunk? A kérdés nem az, hogy lehetséges-e. Hanem az, hogy van-e értelme – és ha igen, mit takarnak ezek pontosan, és mire valóak. Ha ugyanis nincs értelme, akkor az nem ad szeretetet sem.

Mire való a másik felem? Tovább »

..

sztornóztam.

sajnálom.
köszönöm.
kérlek bocsáss meg.
szeretlek.

sajnálom.
köszönöm.
kérlek bocsáss meg.
szeretlek.

sajnálom.
köszönöm.
kérlek bocsáss meg.
szeretlek.

Kedvesek.
Azért sztornóztam, mert volt egy szó, ami nem volt igaz.
a végén, az aláírás előtti. Tovább »

Betegség mögött a lélek üzenete

szívárványÜlsz a kórház vagy rendelő folyosóján. Hosszabb vagy rövidebb vizsgálatsorozat után végre megszületett a diagnózis. Nagy valószínűséggel állítható, hogy ez vagy az a betegséged. Kavarognak a gondolatok fejedben, érzelmi hullámzásba kezdesz, sírsz vagy épp dühös leszel, esetleg megijedsz vagy elkeseredsz. A miért pont én kezdetű kérdések törnek ki belőled. Legtöbbször a tehetetlenség pillanatait éled meg, aztán felállsz és elindulsz egyedül vagy kísérőddel - aki osztozni próbál érzéseidben. És innentől elindul a „harc” a betegség eltüntetése érdekében… ahány ember, annyi módszer, annyi féle hozzáállással, technikával. Tovább »

Társ

Üdv mindenkinek! :) Tovább »

Jézus könnyekre fakadt

Kaptam egy igazán szép mondanivalójú vallásos idézetet, mely elgondolkodtatott. Sok benne az igazság, hiszen gyakran nem is vesszük észre, mindannyiunknak mekkora szüksége lehet a megértésre...
Szeretettel osztom meg Veletek. :)

"14 Mivel tehát nagy főpapunk van, aki áthatolt az egeken, Jézus, az
Isten Fia, ragaszkodjunk hitvallásunkhoz. 15 Mert nem olyan főpapunk Tovább »

FÉRFIAK és NŐK

Az előbb írtam ezeket a sorokat egy hozzászólásban, de úgy érzem, érdemes ennek is egy külön naplóbejegyzést létrehoznom! :D

A FÉRFIAK NEM NŐK! A NŐK NEM FÉRFIAK!

Tudom, elsőre ostobán hangzik, de nem vagyunk egyformák. Tovább »

nem tudom hova tartunk...

roviden...
ket eve ismertuk meg egymast, bevonzottam a paromat... amit leirtam es kivantam az teljesult... csak kimaradt par dolog a listarol, ami talan most a feszultsegek forrasa... Tovább »

Túl sok fájdalom

szerelemVan amikor az ember már nem bírja tovább. Amikor úgy érzi hogy mindenki összeesküdött ellene, amikor már az is ellene fordul akit a legjobban szeret. Amikor azzal, akivel életed minden percét szeretnéd megosztani, veszekedni kell, akkor eléred a legmélyebb mélypontot. Amikor már nincs hová zuhanni, mert teljesen a padlón vagy. Amikor úgy érzed semmi kiút nincs, mert a félelem újra és újra előtör, hiába volt ott az előző percben a legnagyobb boldogság, és a legcsodásabb érzések. Tovább »

Napi jótanácsok-hogyan működtessük jól párkapcsolatainkat

Az élet ajándéka egy jó párkapcsolat és vallom nagy kegyelem az egymásra találás...
Egy jó kapcsolat, nem magától van, tenni kell érte nagyon sokat, hogy a két fél megtanulja a másikat,
hogy elfogadja feltételek nélkül és olyannak szeresse, amilyen...
Van egy párkapcsolatok kézikönyve, Pósa Ferenctől...kinyitottam és ezt találtam, biztos vagyok benne, Tovább »

Ragaszkodás - amit letettem!...egy újabb történet a saját életemből

ragaszkodásRagaszkodás! Szerintem nagyon sokan ismeritek ezt az érzést!
Talán mindenkinek mást jelent...
Elmesélem nektek, én min mentem keresztül és tapasztaltam meg általa a kínok kínját...
és miután megértettem és elengedtem, a szabadságot!
A történet ott kezdődött, hogy jött Ő...aki megérintett és magával ragadott!
Lassan, lépésről-lépésre közeledtünk egymás felé, aztán egyre inkább azt éreztem, hogy megszerettem..nem kicsit! Nagyon-nagyon! Az elején olyan jól ment Tovább »

Az idő és a teremtés folyamata

Ez a bejegyzés azért jött létre, hogy rávilágítson a teremtés folyamatára, hogy így könnyebben megértsük, és alkalmazzuk azt életünkben.
Ehez Ekchart Tolle: A most hatalma c. könyvének egyik részletét hívom segítségül. Remélem mindenki számára hasznos megvilágítást tud hozni ez a részlet. Tovább »

Miért szeressem önmagam?

miért szeressem önmagam?Joe Vitale (Ő is volt a Titok filmben) - Írása alapján

Két évvel ezelőtt hallottam egy hawaii-i terapeutáról, aki egy teljes osztálynyi közveszélyes őrültet gyógyított meg anélkül, hogy valaha találkozott volna bármelyikükkel. A pszichológus egy-egy beteg kórlapjának tanulmányozása után önmagában kereste, hogy hogyan teremtette annak a személynek a betegségét. Ahogy önmaga gyógyult, úgy gyógyult a beteg is. Tovább »