lehetőségek

Váratlan lehetőségek és bőség - Pegazus Üzenet

Váratlan lehetőségek és bőség áradhat feléd, ha végre félreteszed a kishitűséged.
A pegazusodat azért kapod, hogy elröpítsen a szegény jelenből a bőséggel teli jelenbe! Tovább »

Az élet értelme

Minden egyes életútnak van célja, feladata és értelme...Az már más kérdés, hogy ezt ki hogyan találja meg, mennyire képes meglátni a hétköznapok örömei és terhei mögött. Rendszerint az élet közepe táján tesszük fel magunknak a kérdést: Ennyi lenne, ez minden, amit az élettől kaphatok?

Ilyenkor tudatosodik bennünk a hiány, ami tulajdonképpen abból fakad, hogy nem azt az életet éljük, amit szeretnénk, ami által talán értékesebbnek és hasznosabbnak éljük meg önmagunkat és létezésünket. Tovább »

Most én kérek tanácsot!

Kedves Ismerőseim!!

Néhányszor már írtam bölcsnek tűnő :) dolgokat a vonzással kapcsolatban és remélem, néhányótoknak talán segített is egy kicsit. :):)

Most én kérnék Tőletek segítséget.

A problémám már lerágott csont. :):D Tovább »

Pacsmagok

guernicaApa és fia egy festmény, a Guernica előtt állt.
A kép rémületbe ejtette a srácot, aki előbb csak elfehéredett, utóbb csendesen sírva fakadt.
Az apa látta a történteket, de meg se moccant - háta mögött fejcsóválva súgtak össze az öregasszonyok. Nem sok idő kellett,hogy egyikük fogadatlan prókátorrá váljon: a nő nagymamás gügyögéssel, csokoládéval a kezében indult megvigasztalni a gyermeket, de az erő, mi a férfi tekintetéből vágódott felé, úgy sodorta el, mint száraz levelet a viharos őszi szél. Tovább »

Meglátjuk az előttünk álló lehetőségeket...?

angyalÉl egy régi történet egy fiatalemberről, akinél hogy, hogy nem, de egy éjjel megjelent egy angyal, és csodálatos dolgokról mesélt neki, amelyek az életben
várnak rá. Minden lehetőség adott lesz számára, hogy hatalmas vagyonra tegyen majd szert, a társadalom megbecsült tagja lehessen, és egy gyönyörű nőt vegyen feleségül.

Emberünk egész életében várta, hogy az ígért csodálatos dolgok valóra váljanak, de nem történt semmi és végül egyedül, és szegényen halt meg. Amikor a Mennyország kapujához ért, Tovább »

Még nincs veszve semmi!

angyalÉl egy régi történet egy fiatalemberről, akinél hogy, hogy nem, de egy éjjel megjelent egy angyal és csodás dolgokat mesélt neki, ami az életében várnak rá. Minden lehetőség adott lesz, hogy hatalmas vagyonra tegyen szert, a társadalom megbecsült tagja lehessen, és gyönyörű nőt vegyen feleségül.

Emberünk egész életében várta, hogy az ígért dolgok valóra váljanak, de nem történt semmi, és egyedül, szegényen halt meg. Amikor a Tovább »

Meghívó- Új germán medicina és tradicionális kínai medicina

Meghívó
Új Germán medicina és a kínai tradicionális medicina
„ A tudás hatalom” Tovább »