Áramlás

4+1 könnyed bőségteremtő gyakorlat Neked - A bőség megvalósítása 2.

Szeretnéd, ha a bőség beköszöntene az életedbe? Akkor ezeket a gyakorlatokat Neked találtuk ki! Tovább »

A bőség megvalósításának művészete 1. A bőségtudat alapjai

A bőség megteremtése és áramoltatása olyan lépés, amit feltétlenül érdemes megtenned, méghozzá már évekkel ezelőtt! Igen, jól hallod, a bőség alanyi jogon jár – ha megteremted magadnak. Tovább »

Vizualizáció

megérkezett... tele lesz vele a szívem, és rezeg...lassan jön és árad szét a véremmel, az oxigénnel, a tüdőm is lüktetni kezd.. jön a varázslat, mint valami kendő, csukott szemeimen végig simít a fuvallata.

először megrezdül a kéz, mintha nem az én kezem lenne...

valami belülről és kívülről egyszerre ösztönöz, taszít

Velem: egy bábbal játszadozik. Tovább »

Mozgás, tevékenységek és spiritualitás.

A mozgás egészen pontos meghatározását megadni éppolyan nehéz, mint az időét, a térét vagy a létezését. A mozgás mélyen átszövi a létezést, olyannyira, hogy fogalmazódtak meg már e kettőt azonosító állítások is: a létezés maga a mozgás, mozogni annyi, mint létezni.
Mozgás, tevékenységek és spiritualitás. Tovább »

Mert a saját energiánkat megmozgatni a legnehezebb...

Mert benne vagyunk, mint fióka a tojásban, és azt hisszük valamely szinten, hogy mi vagyunk a héj is, és a fióka is.

Pedig nem igaz. Mi maximum a fióka lehetünk, mely az állandó változásban, áramlásban, állandóan új életre, új napra kel, és... amennyiben követi az életerő mozgását, folyamatosan befogad, és elenged. Belélegzik, kilélegzik.
Be, és ki.... Köszönt, és búcsúzik. Tovább »

Kint a vízből...

úszásŐrült erővel harcolt a hínár ellen. A kezére, a lábára tekeredett és minél jobban küzdött ellene, a növény annál erősebben tartotta. Pánik félelem lett úrrá rajta. Fulladozott, tudta, hogy merül, tudta, hogy minden kétségbeesett mozdulattal csak fogy a levegő, de az életösztöne diktálta, hogy küzdjön. Nem tudott gondolkodni, nem tudott semmit, csak kapkodott, harcolt. Minden mozdulattal oxigénbuborékok százai hagyták el a száját és az orrát... Aztán hirtelen megérezte, hogy már nincs levegő a tüdejében. Tovább »

Hangolódj az örömre!

örömHol van az öröm?
A te pillanataidban.
Éppen abban, amelyikben meghatározod, hogy örömmel akarod megélni.
Ma is sok "vélemény" ért engem.
A kondicionált, itélkező hangok azt pusmogták, hogy a célomat nem érhetem el.
Elérhetetlen...
Mert...
Nincs elérhetetlen, csak korlátok vannak.
Ítélkezés csapda. Tovább »

A szeretet újra segített

Balaton partBalaton part. Akkora, de akkora nyugalom van, hogy csak na! A víz tükörsima és valószínűtlenül világos kék. Napocska félig lemenőben... már elindult, de mintha még az én kedvemért kicsit lassítana a tempón és pontosan olyan meleget sugároz, amit nagyon szeretek. Olyan pont jó!
Na ez egy csoda...
Érezted már valaha, hogy tök mindegy hány óra... milyen évet írunk... nem fontos, mert minden olyan szép!
Ki kéne próbálnod! Tovább »

Változások végtelen sora

Táncod legyen

tánc, feloldódás"Táncod legyen egy bús nap után,
Könnyet miért pazarolsz?" (Nox)

Van-e ennél tökéletesebb módszer elengedni a stresszt ? Nem így kéne befejezni minden napunkat?
Feloldódni a táncban, felszínre hozni a rossz érzéseidet, ami ma történt... Tovább »

Áramlás

áramlás (flow)Mielőtt elolvasnád a cikket, előrebocsátom, hogy nem vagyok fizikus. Csupán egy egyszerű emberfia, akit érdekel a Vonzás fizikai háttere is, így utána olvasok időnként néhány dolognak, keresem az összefüggéseket és utána levonom a saját következtetéseimet. Lehet, hogy ezek a következtetések tévesek, én azonban jelen pillanatban igaznak érzem a saját világomban ezeket. A fizikai fogalmak magyarázatának pontossága érdekében a cikk megírásához segítségül hívtam a Wikipédiát. Ha érdekel a Vonzás fizikai háttere itt Te is utána olvashatsz néhány elméletnek.

Univerzumunkban minden Energia. Ez a gondolat, mindenki számára nagyon jól ismert, aki csak egy picit is elmerült a Vonzás Törvényének tanulmányozásában, értelmezésében, alkalmazásában. Tovább »

Élvezd a Változást

Sokszor tapasztalom, mind a munkám, mind a magánéletem, mind pedig egyéb tevékenységeim során, hogy az emberek többsége fél a változástól. Talán a "megszokott" dolgok által nyújtott "biztonsághoz" való ragaszkodás, vagy éppen az "újban" rejlő "bizonytalanság", hogy az amit a változás előidéz, nem lesz annyira jó, vagy egyenesen rosszabb lesz, mint ami jelenleg van... Valami mintha visszatartaná a legtöbb embert attól, hogy valami újba fogjon, valami más felé fordítsa a figyelmét, mint amit addig tett, vagy mint amire addig figyelt. Tovább »