végre

végre

Tegnap beszéltünk, igaz csak néhány szót, de én ennek is nagyon örülök! Sokkal jobban érzem magam! Hiszek a vágyaim megvalósulásában! Tele vagyok szeretettel, mágnesként vonzom Őt magamhoz!

Címkék:

Csoda

csoda és működikÚgy három hete kaptam meg a Titkot, levélben. Olvastam és nem tudtam abbahagyni, azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon?... Már 43 éve azzal a gondolattal kínlódtam, mi az értelme ennek az földi életnek, miért is vagyok itt. Az hogy van Isten, és hogy hozzá forduljak kéréseimmel nem volt kielégítő válasz. Sőt, a világ összes baját a saját vállamon hordtam, állandóan azon sóvárogtam mennyire kegyetlen a szegénység, háború... hol van ilyenkor a nagy Ő?
Mikor férjhez mentem, megszületett a fiam akit már 15 éve nevelünk, akkor még gondoltam hogy ez a fontos, hogy az életet így folytassuk... hogy ezért volt érdemes megszületni, de ez sem elégített ki. Mikor a gyerekek lassan felnőnek, lassan a maguk világát élik, és a felnőttekre egyre kevesebb szükségük van, megint sóvárogtam hová tűnt a nagy szerelem, az álmok...
Bevallom, az eddigi életem egy nagy sóvárgás volt, de ennek már VÉGE! Végre. Tovább »