működik

Hinni akarok! - kérdés

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Persze akár úgyis mondhatnám, feldobok egy témát, vitassuk meg. Őszintén érdekel a véleményetek. De engedelmetekkel, előtte röviden leírom, miként jutottam el a kérdésig. Tovább »

"Elengedés művészete"

elengedésAz "Elengedés művészete" című fejezetet sok évvel ez előtt olvastam egy könyvben... A hol? nem is fontos. A mikor? egy másik dolog. A pontos időpontra nem emlékszem, az azonban tény, hogy ez a gondolat még akkor talált meg engem, mikor a tudatos élet, maga a tudatosság fogalma még igen távol állt tőlem. Valamikor kamasz éveimből kilépve a felnőtt lét küszöbén totyoghattam akkoriban.
A lényeg - ez a két szó "Elengedés művészete" onnantól sokszor villant be nekem... Tovább »

Mennyire hiszel abban, hogy a Titok működik?

Hoppá!

nyár, tengerVisszamegyek az életemben pár évet, hogy értsétek. Huszonévesen (még hajadonként) volt egy álmom. Teljesen szabályos álom volt, de olyan intenzív, hogy a mai napig élénken bennem él... sőt! :))

Álom: Sétáltam egy tengerparti, utcán. Az egyik oldalon a zajló, morajló, lágyan simogató tenger, a másik oldalon sziklafalnak épített házak. Rekkenő nyár, vibráló színek a hőségtől. A Nap ezer Tovább »

Még mindig csak ámulok, hogy mennyire működik

Ma fogorvoshoz voltam hivatalos és meg kell mondjam rettegek tőle. Soha semmi rossz élményem nem volt, soha nem húztak mert a legkisebb mikro lyukkal is már megyek de az is kb. 2 évente egyszer van. Mégis valamiért a mai napig sírni tudnék ha beülök a székbe. Ezek után talán mondanom sem kell, hogy nem kis gyomorideggel indultam neki az útnak. Tovább »

Ez hihetetlen!!!!!!!!

Pár napja olvasgatom az oldalt és tegnap regisztráltam hozzátok. Tovább »

Működik !!! :D

Sziasztok !

Újra meg újra rájövök hogy működik a vonzás :P
Persze nem kételkedek benne most már soha sem, de azért ezek az apró megerősítések elég jól esnek :D
Még decemberben megcsináltam a 21 napos pénzmágnes meditációt, mert anyagilag volt mit fejlődni :P
Azóta egyenesbe jöttek a dolgaim :)
És mostanában újra meg újra nyerek kisebb nagyobb összegeket :D Tovább »

Címkék:

Csoda

csoda és működikÚgy három hete kaptam meg a Titkot, levélben. Olvastam és nem tudtam abbahagyni, azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon?... Már 43 éve azzal a gondolattal kínlódtam, mi az értelme ennek az földi életnek, miért is vagyok itt. Az hogy van Isten, és hogy hozzá forduljak kéréseimmel nem volt kielégítő válasz. Sőt, a világ összes baját a saját vállamon hordtam, állandóan azon sóvárogtam mennyire kegyetlen a szegénység, háború... hol van ilyenkor a nagy Ő?
Mikor férjhez mentem, megszületett a fiam akit már 15 éve nevelünk, akkor még gondoltam hogy ez a fontos, hogy az életet így folytassuk... hogy ezért volt érdemes megszületni, de ez sem elégített ki. Mikor a gyerekek lassan felnőnek, lassan a maguk világát élik, és a felnőttekre egyre kevesebb szükségük van, megint sóvárogtam hová tűnt a nagy szerelem, az álmok...
Bevallom, az eddigi életem egy nagy sóvárgás volt, de ennek már VÉGE! Végre. Tovább »